>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pinnacle sport - problem z wypłatą na MB

H 0

hellyeahent

Użytkownik
Jest problem z wypłatą z PinnacleSport na moje konto moneybookers. Otóż kilka dni temu zleciłem wypłatę na MB, jednak po kilkunastu godzinach nadal nie było widać pieniążków na MB a i z konta PS nic nie ubyło, więc napisałem do działu obsługi klienta z zapytaniem ile mam czekać na wypłatę(do dzisiaj nie otrzymałem odp). Wczoraj spróbowałem zlecić jeszcze raz wypłatę - znowu nic. Kilka godzin temu zleciłem ponownie i jak dotąd nie ma ani pieniążków na MB ani odp od supportu. Miał ktoś z was taki problem? Zweryfikować konto trzeba czy jak?

bonk87 15

bonk87

Użytkownik
Powinni sami się do Ciebie zgłosić, jeśli będzie jakiś problem po Twojej stronie. Normalnie wypłaty na MB dochodzą w kilka minut, jeśli oczywiście nie chcesz rozbić ich skarbca. Support też działa bardzo sprawnie i zapewne tylko oni Ci pomogą z tym problemem.

lukas155 11

lukas155

Użytkownik
Jedna z opcji jest taka, że po wpłacie nie obróciłeś w zakładach cała kwotą. dopóki tego nie zrobisz nie będziesz mógł wypłacić kasy. jeśli chodzi o wiadomości od nich to sprawdź SPAM, bo mi właśnie filtry czasami zaliczają ich wiadomości właśnie jako SPAM.

H 0

hellyeahent

Użytkownik
Odpisali takie coś:
Drogi Kliencie PinnacleSports,
Zlecenie wypłaty zostało odrzucone. Powodem odrzucenia jest zlecenie wypłaty bez złożenia niezbędnej minimalnej wartości w formie zakładów.
Zapoznaj się z informacją w sekcji Płatności - Metody Depozytu. Wypłata na konto bez minimalnej ilości wniesionych zakładów, spowoduje obciążenie depozytu i wypłaty dodatkową opłatą. Opłaty te są zwykle standardowo pokrywane przez PinnacleSports.
Zgodnie z naszymi zasadami, jeśli zrealizujesz taką wypłatę, wówczas Twoje konto zostanie obciążone stadardową opłatą. Wyskość opłaty jest uzależniona od wybranej metody wypłaty. Zapoznaj się z informacją o opłatach w sekcji Płatności na stronie PinnacleSports.com.
Ponadto, będzie potrącona opłata zapłacona przez PinnacleSports w celu przyjęcia depozytu. Opłata Moneybookers to 2.8%, depozytu Moneybookers Direct to 4%, Neteller to 2.3%, Neteller 1-PAY to 4%, Karty Kredytowej/Debetowej to 4%, a Instadebit to 4%.
Jeśli akceptujesz opłaty i chcesz kontynuuować, wówczas skontaktuj się z Działem Obsługi Klienta
Pozdrawiamy,
Dział Obsługi Klienta (CSD)
PinnacleSports
Ile wynosi ta standardowa opłata dla MB bo nie mogę nigdzie znaleźć? Jakby co to moja 1. wypłata w tym miesiącu. W tamtym miesiącu wypłacałem 150zł i wszystko było ok, więc tym bardziej mnie to dziwi. Gdzie znaleźć info na temat potrzebnej wartości do wniesienia?
EDIT: OK już mam opłata to 45zł, a co z drugim pytaniem?

Do góry Bottom