>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Pinnacle pytanie

F 13

f12

Użytkownik
Witam , założylem konto u tego bukmachera i mam pytanie czy po złożeniu depozyty muszę przesłać im skan mojego dowodu i karty debetowej? Dodam , że depozyt będzie dokonywany przez transfer bankowy , czy w tym przypadku muszę robić te skany? Na co muszę uważać przy wpłacie/ wypłacie pieniędzy w tym buku. Dzięki i pozdrawiam

kaj_ 4

kaj_

Użytkownik
Czołem,
nalepiej przejrzyj wątek o Pinny w dziale &quot;pozostałe buki&quot;.
NA co musisz uważać - jedna wypłata w miesiącu jest darmowa, za kolejne płacisz. Ale chyba 1 na miesiąc - to nie jest problem wg mnie.
Transfer bankowy czyli przelewy24? tak najszybciej. Kwota musi sie zgadzac, z deklarowaną, pole &quot;tytułem&quot; - ale to chyba wiesz ;)
ja skanów akurat Pinnacle nie musiałem wysyłać,
ale niech inni powiedzą więcej ;)

alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
Mogę tylko potwierdzić to co napisał Kaj.
Żadnej weryfikacji nie wymagają. Pisałem kiedyś do nich na support, że chciałbym im wysłać skan dowodu na potwierdzenie to mi odpisali, że nie potrzebują i jak będą chcieli to sami mi wyślą zapytanie.

D 0

davidos

Użytkownik
Pinnacle zażądało ode mnie skanów dowodu osobistego i potwierdzenia zamieszkania:
•Utility / Telephone bill (Mobile bills are not accepted)
•Medical bill
•Medical Insurance
•Property receipt
•Lease / Rental agreement
•Government documentation

Tak naprawdę nie wiem co im wysłać.
Wysłałem im wyciag bankowy to odrzucili.
Może ktoś doradzić co wysyłał do Pinnacle celem weryfikacji adresu ?

vercyngetoryx 308

vercyngetoryx

Użytkownik
Tak naprawdę nie wiem co im wysłać.
Wysłałem im wyciag bankowy to odrzucili.
Może ktoś doradzić co wysyłał do Pinnacle celem weryfikacji adresu ?
ja im wysłałem rachunek za internet + faktura za paliwo i na wszelki wypadek screen z konta skrill z danymi osobowymi (adres zamieszkania). W 20 minut było po sprawie. No ale wszędzie tam znajdował się mój adres.
powodzenia

Do góry Bottom