>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pinnacle - problem!

G 0

galek3

Użytkownik
Witam

wczoraj chcialem wyplacic pieniadze z pinnacle i pojawil sie problem i prosze o pomoc.

A wiec postepowalem nastepujaco ( pisze gdyz moze cos zle zrobilem i mnie ktos poprawi ).

1. kliknolem Cashier &gt; Make a Withdrawal
2. Nastepnie pojawila zakladka cashier w celu wybrania sposobu wyplaty ja wybralem moja czyli: Moneybookers transacion.
3. Nasyepnie pojawila sie znowu nowa strona (zakladka) i wybor Deposit czy Withdrawal oczywiscie wybralem to drugie;)

&amp;laquo; DEPOSIT &amp;raquo;
Click here to deposit using Moneybookers

--------------------------------------------------------------------------
&amp;laquo; WITHDRAWAL &amp;raquo;Click here to withdraw using Moneybookers
Clients who do not use our free account to account transfer option now receive one free withdrawal per calendar month. There is no minimum amount required for your free withdrawal and you may use any of your authorized withdrawal methods. All additional withdrawals during the calendar month, for any amount using any withdrawal method, incur a fee. The Moneybookers fee is $15 USD, or equivalent. Clients using our free transfer service incur a $15 USD, or equivalent, fee for each Moneybookers withdrawal

4. Tekst powyzej z tego co zdazylem sie zorientowac to to ze mozna wyplaci raz w miesiacu gratis - jesli zle zrozumialem napiszcie.
5. Pokliknieciu w Withdrawal pokazuje sie zakladka do wpisania ile Euro wyplacic itd...

Please enter all information below:

Pinnacle Sports Client ID
My Email:
Amount: EUR

6. I tu nastepuje problem wpisuje sume, haslo klikam submit i wyskauje komunikat windows tzn szary prosokacik z komunkatem:

This is your withdrawal of the calender month. There is no minimum amout reqiured and you may use any of your authorized withdrawal methods....................Do you agree?

Klikam na ok i wyskakuje zakladka:

WITHDRAWAL PENDING
Your request for a withdrawal, and the information you provided on the form, has been forwarded to our offices for processing. When your withdrawal is processed, you will receive an email directly from http://www.Moneybookers.com.

Please allow 30 minutes for withdrawals up to $3,000 USD. Withdrawals for more than this amount require Manager approval and may take several hours.

If you have any questions, please contact our Customer Service Department.

Powiedzcie o co tu chodzi bo ja tego nie rozumiem:/
Z gory dziekuje za odp

G 0

galek3

Użytkownik
Aha dodam jeszcze ze po tym zabiegu pieniadze wciaz sa a koncie...Woczoraj wyplacalem ze wszystkich moich kont w roznych bukach i zaraz znikaly z danego konta i niektore juz dzis zostaly zaksiegowane na moneybookers a na pinnacle dalej widnieja:/

P 1

premi

Użytkownik
Ja nie maiłem problemu z wypłatą od nich (czekałem całe 15 minut ✅ )Jeżeli siano jest jeszcze to chyba nie wypłaciłeś albo chyba wypłacasz powyżej 3000$ to wówczas nie idzie to automatycznie...

P 1

premi

Użytkownik
po wpisaniu kwoty do wypłaty zapytało mnie czy się zgadzam (takie tam pierdy że to pierwsza w tym miesiący i że jest za free no i że powyżej 3000$ nie idzie automatem) po potwierdzeniu na koncie u nich kwota nadal widnieje ( ? ). Wypłatę zleciłem przed chwilą także gdy będzie siano to dam znać...

P 1

premi

Użytkownik
Aha by wypłacić musiałem tam wpłacić bo miałem tylko13 zł tam. Po ok 10 min otrzymałem że cofneli mi wypłatę... Muszę chyba postawić to co wpłaciłem chociaż nie brałem udziału w żadnym bonusie.

komunikatów o jakich piszesz nie miałem (chyba że to te co ja opisuję tylko nie rozumiem twojej wypowiedzi...)...

G 0

galek3

Użytkownik
czyli jesli dobrze zrozumialem po potwierdzeniu pieniadze dalej u nich widnieja i dopiero jak faktycznie zostana przelane znikaja?

Mi po wpisaniu sumy do przelewu wyskoczylo okienko tak jakby windosowskie co np trzeba kliknac ok lub anuluj i tam wlasnie bylo napisane:

This is your withdrawal of the calender month. There is no minimum amout reqiured and you may use any of your authorized withdrawal methods....................Do you agree?

co przetlumaczylem translatorem mniej wiecej brzmi:

To jest twój wycofania (wyplata) miesiąca kalendarzowego. Nie ma minimalną ilość reqiured i można użyć dowolnego swojego autoryzowanego wycofania metod .................... Czy zgadzasz się?

czyli jak dobrze rozumiem ze wyplata pierwsz w miesiacu...i wszystko wyglada niby ok tylko ze kasa dalej widnieje u nich a ndo dzis jej nie ma moneybrookers:/

G 0

galek3

Użytkownik
Wyrazam i do dzis nic sie nie dzieje...Ale jak zleciles wyplate to pieniadze znikaja odrazu od nich z konta czy nie (czy nikaja dopiero jak faktycznie wyjda, bo u mnie caly czas widnieja )

a tak apropo dzieki bardz o ze mi pomagasz ????

G 0

galek3

Użytkownik
A wiec chyba juz wszystko jasne...Jako, ze jestem nowym uzytkownikiem na pinnacle dostalem jakis tam bonus 10 % pierwszej wplaty...( dopiero teraz to zauwazulem w wyciagu ).

I tak czytalem na stronie pinnacle tzn tlumaczylem translaktorem i mniej wiecej wydedukowalem to, ze musze pierwszy depozyt obrcic 3 razy na zaklady bukmacherskie...i pierwszy depozyt musi byc przynajmniej 30 dni na koncie pinnacle...Czy dobrze wyczytalem jesli nie jak to jest?

dam iz wplacilem pierwszy depozyt nastepnie obstawilem &gt; wygralem &gt; pozniej jeszcze doplacilem i znowu wygralem a teraz chce wyplacic ???? ???? czyli zostalo mi jeszcze raz postawic pierwszy depozyt i poczekac te 30 dni?

z gory dzieki za odp

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
A wiec chyba juz wszystko jasne...Jako, ze jestem nowym uzytkownikiem na pinnacle dostalem jakis tam bonus 10 % pierwszej wplaty...( dopiero teraz to zauwazulem w wyciagu ).

I tak czytalem na stronie pinnacle tzn tlumaczylem translaktorem i mniej wiecej wydedukowalem to, ze musze pierwszy depozyt obrcic 3 razy na zaklady bukmacherskie...i pierwszy depozyt musi byc przynajmniej 30 dni na koncie pinnacle...Czy dobrze wyczytalem jesli nie jak to jest?

dam iz wplacilem pierwszy depozyt nastepnie obstawilem &gt; wygralem &gt; pozniej jeszcze doplacilem i znowu wygralem a teraz chce wyplacic ???? ???? czyli zostalo mi jeszcze raz postawic pierwszy depozyt i poczekac te 30 dni?

z gory dzieki za odp
dziwne rzeczy Ci sie dzieja na koncie ???? nie powinieneś miec zadnego problemu z wyplata, bo nawet jesli wyplacisz przed 30 dniem to odejma Ci tylko bonus a kasa powinna przyjs na konto, nie znika od razu tylko jak dojdzie Ci na mb, pisz na priv jak cos

P 1

premi

Użytkownik

z gory dzieki za odp
Jeśli chodzi o bonus to niestety nie pomogę bo nie korzystałem z niego...
Nie wiem na ile jesteś &quot;nowy&quot; jeśli chodzi bukmacherkę przez internet ale jak dla mnie pinnacle dla początkujących graczy jest &quot;trudny&quot;. Jednak jeżeli się już wszystko &quot;dotrze&quot; to jest to najlepszy bukmacher na świecie (dla mnie trochę wyżej jest tylko giełda betfair) co wiem z własnej autopsji jak i co widać w wielu serwisach bukmacherski i opiniach użytkowników. Szkoda że w Polsce jeszcze nie ma aż takiej marki ale mam nadzieję że to się zmieni szybko...

P.S. Jeżeli gracie U.S. Sports to nawet betfair się chowa w porównaniu do pinnacle (oferta, kurs)

G 0

galek3

Użytkownik
no nic poczkam z miesiac tj jak napisane jest na stronie i po miesiacu sprobuje wyplacic...bo jak narazie pieniadze jak byly tak i sa na koncie pinnacle...

dzieki wielkie za pomoc ????

fabregas_4 0

fabregas_4

Użytkownik
Witam
Mialem podobny problem tylko ze wypłacałem b.małą kase bo chciałem ich przetestować żeby wiekszą kase wpłacić
Vader mi pomógł i kase wypłaciłem bez czekania 30 dni,jedyne co musisz zrobic to napisać do supportu żeby Ci usuneli bonus 10% po kilku min usuną i mozesz wypłacać

G 0

galek3

Użytkownik
Ok chlopaki dzieki za wlaczenie sie do tematu...A moze glupie pytanie mam napisac do nich ale moge po polsku??;) Mysle ze nie ale wole zapytac...

a co do tego bonusu wcale sie nie prosiem zeby go dostac poprostu do pierwszej wplaty mi go dodali:/

kurcze mam nadzieje ze bedzie wszystko ok chodz nie powiem stres troszki jest bo 200 euro to juz nie byle pyle...

a jeszcze jedno moze ktos by mi pomogl napisac do nich ow wiadomosc wlasnie zeby usuneli ten bonus zebym mogl wyplacic oczywiscie po angiielsku bo w ten polski to watpie;)

G 0

galek3

Użytkownik
A i jeszcze jedno musze obrocic pierwszy depozyt 3 razy czy jesli usune bonus to niewazne jest ile razy....obrocilem 2 razy na surebets i akurat dwa razy weszlo mi na pinnacle;)

P 1

premi

Użytkownik
Jeżeli usuniesz bonus to chyba nie będziesz musiał spełniać jego warunków.

Co do pomocy to z moim angielskim fatalnie ale może ktoś kto zna angielski Tobie tutaj napisze jak taka wiadomość powinna brzmieć...

A jeśli chodzi o stres z tymi 200 EUR to niepotrzebnie, powtórzę się ale cóż pinnacle to chyba najlepszy buk na świecie i o kłopotach z wypłacalnością nie czytałem...

G 0

galek3

Użytkownik
Wczoraj napisalem i o dziwo minelo ok 10 min i odp zwrotna ze bonus zostal usuniety i faktycznie tak sie stalo...ale pieniadze dalej sa:/ wiec napisalem drugi raz czemu nie moge wyplacic pieniedzy i co...zero odezu pieniadze dalej sa...zaczyna mnie to denerwowac!:/

G 0

galek3

Użytkownik
Witam ponownie! ????

Wlasnie dostalem wplate na konto moneybrookers ???? ???? ???? i juz zero stresu ???? ???? ???? Dziekuje Wam pieknie za pomoc bo sam bym tego nie rozkminil;) Jeszcze raz dziekuje pieknie! ????

pozdro

Do góry Bottom