G 0 greg9872 Użytkownik Lipiec 17, 2010 #1 Witam ,pilnie dzisiaj potrzebuję pożyczyć 100 zł na moneybookers.We wtorek Oddaje 120 zł.Dla osób chętnych podam nr telefonu i swoje dane.W ramach bezpieczeństwa mogę zaranżowac aukcje np allegro.
Witam ,pilnie dzisiaj potrzebuję pożyczyć 100 zł na moneybookers.We wtorek Oddaje 120 zł.Dla osób chętnych podam nr telefonu i swoje dane.W ramach bezpieczeństwa mogę zaranżowac aukcje np allegro.
2,7K izajasza53 Użytkownik Lipiec 17, 2010 #2 W sumie mógłbym pożyczyć, ale jakbyś był jakoś wiarygodny. A tak to szkoda ryzykować raczej.
G 0 greg9872 Użytkownik Lipiec 17, 2010 #3 sphinx nic nie ryzykujesz moge ustawic aukcje na allegro oraz podac swoje dane personalne i tel stacjonarny .Jesli mozesz proszę pomóż
sphinx nic nie ryzykujesz moge ustawic aukcje na allegro oraz podac swoje dane personalne i tel stacjonarny .Jesli mozesz proszę pomóż
2,7K izajasza53 Użytkownik Lipiec 17, 2010 #4 Ok, ustaw napisz/zadzwoń do mnie. Jestem skłonny pożyczyć 100 na tych warunkach. Ale tak bym był przekonany, że oddasz 120
Ok, ustaw napisz/zadzwoń do mnie. Jestem skłonny pożyczyć 100 na tych warunkach. Ale tak bym był przekonany, że oddasz 120