>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pierwszy internetowy bukmacher..

Status
Zamknięty.
k42a 112

k42a

Użytkownik
Od dłuższego czasu grałem sobie u naziemnego buka, z czasem zaczęło mnie to nudzić, do tego bardzo wąska gama zakładów do wyboru (nie ma mowy o czymś takim jak rzuty rożne czy ilość kartek), jakieś śmieszne limity, do tego prowizja i kilkaset metrów do najbliższego punktu.
Owszem, podczas grania od listopada do marca (regularnego, poniżej 4 kuponów tygodniowo nie schodziłem) mój yield wynosił ponad 19%.
Zacząłem &quot;symulować&quot; zakłady wzorując się na ofertach internetowych buków - po prostu wybierałem odpowiadający mi zakład, obstawiałem go, tym razem za wyimaginowane pieniądze, po czym sprawdzałem czy mi weszło czy też nie. Yield jeszcze lepszy - 25%, po ponad miesiącu gry, zaznaczam, że bardzo regularnej - dziennie 3 zakłady minimum, zwykle single i double, na początku bawiłem się jeszcze w triple, ale po krótkim czasie zniechęciłem się do nich, z wiadomych powodów.
Jako, że do pełnoletności brakuje mi jeszcze ponad rok, niespecjalnie widzi mi się rejestrowanie u jakiegoś internetowego bukmachera. Przeczytałem również, że są serwisy gdzie dowód nie jest potrzebny albo takie które po prostu nie weryfikują. Ale do tego nie mam też konta, więc jak na razie same minusy.
Przechodząc do sedna - jakiego internetowego bukmachera polecilibyście mi na początek, dla osoby niepełnoletniej. Wiem, że głupio to brzmi ale cóż... Myślę, że przez ten rok który brakuje mi do 18stki mógłbym trochę sobie zarobić, do tej pory nieźle mi to szło, nawet grając na średnich warunkach u naziemnych.

zakladowa 825

zakladowa

Użytkownik
W bahu rzadko prosza o weryfikacje (ale kursy jak u ziemniaka) - z tym ze zakladajac konto akceptujesz regulamin w ktorym jest mowa o pelnoletnosci, dlatego licz sie z zablokowaniem konta i utrata srodkow. Zdecydowana wiekszosc bukmacherow wymaga weryfikacji. Radzilbym poczekac jeszcze ten rok.
A co do typow, to mamy dzial &quot;Kupony ze statystykami&quot;. Zakladaj temat i skoro masz taki yield to napewno kilka osob bedzie Ci wdziecznych.

k42a 112

k42a

Użytkownik
temat założony, tyle że w dziale z normalnymi kuponami, nie chce mi się robić statystyk.
co do buka muszę się jeszcze zastanowić, ten bah nie wygląda zbyt smakowicie, do tego nawet na forum ciężko go znaleźć
omg, czy ten magiczny BAH to BET - AT - HOME? jeśli tak to cofam to co mowilem, slyszalem o tej firmie od dawna, przyjrzę się bliżej ;)
dobra, przyjrzalem sie troche blizej, ofert pilki noznej w porzadku, tylko ja u nich z wyplatami? na pewno nie beda chcieli zadnego dowodu? bo troche szkoda miec u nich na koncie te kilka(set) euro i brak mozliwosci ich wyplaty ????
dodatkowo, mozecie mi wytlumaczyc o co chodzi z ta duza marza na bahu? co z nia nie tak? jesli wplace, powiedzmy, 1000zl, co ta marza mi robi?

zakladowa 825

zakladowa

Użytkownik
tylko ja u nich z wyplatami? na pewno nie beda chcieli zadnego dowodu? bo troche szkoda miec u nich na koncie te kilka(set) euro i brak mozliwosci ich wyplaty
Wyplaty szybkie, max 2-3 dni i sa na koncie.
Takiej gwarancji nie da Ci nikt. Powtarzam - każdy bukmacher wymaga pelnoletnosci.
dodatkowo, mozecie mi wytlumaczyc o co chodzi z ta duza marza na bahu? co z nia nie tak? jesli wplace, powiedzmy, 1000zl, co ta marza mi robi?
jaka marza?
marza buka to niskie kursy - zarabiaja na tym. Porownaj sobie kursy z bah a np z pinnacle

A 861

amigo007

Użytkownik
Innymi słowy stawiasz w bet-at-home coś np. po kursie 2.0, a np. w pinnacle masz na to samo 2,10. Tym samym obstawiając w bah za np. 10zł to wygrasz 20zł, a w pinnacle 21zł. Oczywiście z tymi kursami to nie jest reguła, co zdarzenie to kursy się wahają. I wcale bah nie ma zawsze najniższych kursów. Różnie to bywa.

k42a 112

k42a

Użytkownik
zakladowa --&gt;
co do szybkosci wplat wlasnie tego sie spodziewalem, wiec nie jest zle, do tego w najblizszej przyszlosci mam zamiar zalozyc rowniez internetowe konto
a o tej marzy po prostu pierwszy raz uslyszalem i jakos nie od razu zrozumialem o co chodzi, jesli jej wysokosc ma sie objawiac w kursach to jeszcze nie jest tak zle jak myslalem
Amigo007 --&gt;
dzieki za wyjasnienie, do tego rowniez spodziewalem sie, ze te kursy na bahu nie jest az takie zle jak wiekszosc pisze..

forin 450

forin

Użytkownik
zaloz konto na pinnacle i moneybookers w pinnacle nie chca weryfikacji, a moneybookers na mame na przyklad, z moneybookers bedziesz mogl wyplacic na konto bankowe np mamy lub ojca lub brata/siostry.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Zarejestruj się na dane rodziców. ;) Jak już kolega powiedział wyżej w Pinn i Bahu nie spotkałem się również z weryfikacją konta. Jeśli miałbyś się zarejstrować na dane rodziców to oprócz Pinnacle ( wysokie kursy i oferta na sporty amerykańskie ) polecam Tobet ( dobra oferta na Ligi Nordyckie, Żużel, Sporty zimowe ) a najlepszym bukiem jest bet365 ( Największa oferta zakładów na żywo, bardzo dobre kursy, tylko musisz sobie założyć MB bo minimum do wypłaty na konto bankowe...400 zł. )

k42a 112

k42a

Użytkownik
nie chce &#39;wciagac&#39; w to rodzicow, glownie z tego wzgledu, ze sam niedlugo beda mogl zalozyc konto na siebie, ale zawsze to jest jednak ten ponad rok czekania..
tak sobie mysle zreszta czy aby nie zalozyc tego konta na bahu, wplacic troche kaski i grac tylko tym i tym co ewentualnie wygram, a z wyplatami wstrzymac sie do 18stki - moze bede mial ladne wejscie w doroslosc ;p
do tego dochodzi fakt, ze moja chec gry na wymyslone pieniadze maleje coraz bardziej, bo niespecjalnie chce mi sie analizowac mecze itd aby wygrywac wirtualne pieniadze
jesli dobrze przeczytalem pod skrotem pinn kryje sie pinnacle i tam rowniez niezbyt chetnie weryfikuja konta graczy?

M 5

monray03

Użytkownik
Nie rozumiem dokładnie jak chcesz założyć konto na bahu? Wpiszesz fałszywą datę urodzenia? Konta nie weryfikują ale zawsze trzeba być zabezpieczonym na taką ewentualność. Wygrasz jakieś większe pieniądze, będziesz chciał wypłacić a oni Ci zamkną konto jeżeli nie będziesz potrafił się wylegitymować. Najbezpieczniej założyć na dobrego kumpla, który już ma konto w banku, dać mu kasę, niech założy na siebie konto u bukmachera i założy nowego maila i poda Ci wszystkie hasła. Jak coś wygrasz i wypłacisz to na jego konto, wtedy on Ci kasę oddaje a Ty stawiasz mu dobrą whisky i niechcący wciągasz go w świat bukmacherki... To chyba najlepsze rozwiązanie, bo gdziekolwiek będziesz próbował zrobić coś na siebie, to będziesz musiał podawać fałszywą datę urodzenia. Pozdrawiam

k42a 112

k42a

Użytkownik
monray03 --&gt;
wiesz, dodac sobie 2 lata to nie problem, ewentualnie po ukonczeniu 18 lat, zmienie sobie w danych wszystkie dane na prawdziwe, a ze wyplacac nic nie chce to jeden problem mniej..
ktos zglasza jakies uwagi co do mojego planu? ;)

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
monray03 --&gt;
wiesz, dodac sobie 2 lata to nie problem, ewentualnie po ukonczeniu 18 lat, zmienie sobie w danych wszystkie dane na prawdziwe, a ze wyplacac nic nie chce to jeden problem mniej..
ktos zglasza jakies uwagi co do mojego planu? ;)
Jak sobie zmienisz dane? Myślisz że datę urodzenia zmienisz?

zakladowa 825

zakladowa

Użytkownik
zmienie sobie w danych wszystkie dane na prawdziwe, a ze wyplacac nic nie chce to jeden problem mniej..
wieku sam nie zmienisz, musisz napisac do supportu, a wtedy zaczna sie pytania:
&quot;dlaczego zmieniasz&quot;

k42a 112

k42a

Użytkownik
cholera, tego nie przewidzialem..
chyba na razie pozostaje dalej walka w stsie i czekanie na dowod ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom