23 swedi Użytkownik Styczeń 14, 2013 #1 Witajcie. Jakiego Bukmachera polecacie na rozpoczecie swojej "kariery" z obstawianiem?
B 1 bandyta. Użytkownik Styczeń 14, 2013 #2 Nie gram bardzo długo, ale dla początkującego mogę polecić expekt. Prosta przejrzysta strona, nienajgorze kursy,
Nie gram bardzo długo, ale dla początkującego mogę polecić expekt. Prosta przejrzysta strona, nienajgorze kursy,
23 swedi Użytkownik Styczeń 14, 2013 #3 Nie gram bardzo długo, ale dla początkującego mogę polecić expekt. Prosta przejrzysta strona, nienajgorze kursy, Kliknij aby rozwinąć... Prosze pisac wlasnie tak jak pan @UP. Dlaczego polecacie akurat tego.
Nie gram bardzo długo, ale dla początkującego mogę polecić expekt. Prosta przejrzysta strona, nienajgorze kursy, Kliknij aby rozwinąć... Prosze pisac wlasnie tak jak pan @UP. Dlaczego polecacie akurat tego.
1,8K suchoparek Użytkownik Styczeń 14, 2013 #4 Witaj Przeszukaj forum zanim napiszesz kolejny temat 1. Bukmacher na początek, dla początkującego - jaki wybrać 2. Najlepszy bukmacher internetowy To tylko 2 tematy z wielu w tym dziale (dla początkujących)
Witaj Przeszukaj forum zanim napiszesz kolejny temat 1. Bukmacher na początek, dla początkującego - jaki wybrać 2. Najlepszy bukmacher internetowy To tylko 2 tematy z wielu w tym dziale (dla początkujących)