>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pierwsza Wyplata Expekt

michal5g 5

michal5g

Użytkownik
WITAM,

Mam pytanie, nie mogę dokonać pierwszej wyplaty z expekta, caly czas mi cofają, dla wyjasnienia wplacilem 50zl dostalem 50 zl bonusu łaczna suma na jaką podjelem zaklady to ponad 200 zl od momentu przyznania bonusu. W polu adres gdy dokonuje przelewu na konto bankowe wpisuje adres banku tak jak trzeba mimo to caly czas mi cofają wyplate. Kiedy mozna dokonac pierwszej wyplaty??? prosze o pomoc ludzi ogarnietych ????

michal5g 5

michal5g

Użytkownik
juz chyba wszystko jasne, oto tresc mejla, próbowalem dotrzec do regulaminu bonusu na stronie expektu i znalazlem. dziwne tylko to ze po angielsku (reszta regulaminów jest po polsku)... no niewiedzialem ze az tyle trzeba grac zeby cos wyplacic, wplacilem 50zl łaczna suma na jaką podjęłem zaklady to ponad 200zl no i cuż trzeba grac dalej a pieniędzy ni ma????

Szanowny Kliencie/Szanowna Klientko,

Dzial Finansowy naszego serwisu po raz kolejny nie mogl zrealizowac zleconej przez Pana/Pania wyplaty z konta gracza z uwagi na ponowny brak realizacji wymaganego promocja obrotu bonusem.
Aby zostaly spelnione warunki promocji, musi Pan/i dokonac jeszcze obrotu w kwocie 195 pln - kwota zliczona od ostatniego zlecenia wyplaty.
Brak dokonania wymaganego obrotu bonusem bedzie skutkowalo anulowaniem bonusu i odjeciem jego kwoty z konta gracza, zgodnie z regulaminem promocji. Polecamy rowniez dokladne zapoznanie sie z Przepisami i Warunkami stosownej promocji bonusowej, w ktorej bral/a Pan/i udzial.

Do góry Bottom