>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

pierwsza wpłata

V 0

vvojtaszek

Użytkownik
witam, mam zamiar złożyc pierwszy depozyt w expekt, do otrzymania 100% depozytu trzeba wysłać skany dowodu oraz dokument potwierdzający adres, i moje pytanie czy obejdzie się bez tego dokumentu, nie mam bardzo co zeskanować jak było u was? ponadto zdziwił mnie jeden punkt regulaminu czyt. niżej , muszę czekać aż zweryfikują konto żeby złożyć depozyt ? pierwszy raz takie coś widzę u buka:-D
Zgodnie z przepisami i zabiezpieczeniami Twojego konta gracza, prosimy Cię o dostarczenie nam poniższych dokumentów.
• Potwierdzenie tożsamości.
Kopia paszportu/dowodu osobistego ze zdjęciem
• Potwierdzenie metody płatności.
Czytelna kopia Twojej karty kredytowej/debetowej (tylko przód)
LUB
Screenshot (zrzut ekranowy) Twojego konta Moneybookers/NETELLER/ClickandBuy/WebMoney z widocznym depozytem dokonanym do expekt.com.
• Potwierdzenie adresu
Kopia wyciągu bankowego/jakiegokolwiek rachunku, potwierdzającego dane personalne, adres zamieszkania i numer konta.
Proszę zauważ, że do czasu przesłania do nas wyżej wymienionych dokumentów i potwierdzenia ich otrzymania, depozyty na Twoim koncie nie będą akceptowane.

karollo03 3

karollo03

Użytkownik
W moim przypadku to po wpłacie dostałem bonusa....po obróceniu i przy chęci zapłaty NIE prosili o żadne skany,czasem poproszą a czasem nie,expekt jest ogólnie uczciwy. :)...pozdrawiam

Do góry Bottom