>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pierwsza wpłata...

V 0

vava

Użytkownik
Mam pytanie. Właśnie zakładam konto na BAH, ale na rodzica, z powodu niepełnoletności. W związku z tym chciałbym się dowiedzieć czy mogę wpłacić pieniądze z mojego konta bankowego, a wypłacić na konto rodzica? Czu musze wpłacić i wypłacić z tego samego konta?

Pozdrawiam
VaVa

adiolsztyn 0

adiolsztyn

Użytkownik
Ostatnio ktos pisal na forum, ze wplata depozytowa moze byc zrobiona z innego konta niż wlasciciel, natomiast wyplata z konta musi być zrobiona już na konto osoby, ktora jest zarejestrowana u buka. Jeśli się myle to mnie poprawcie.

V 256

vernix

Użytkownik
To raczej nie przejdzie, bo dane konta bankowego użytkownika muszą się pokrywać z danymi konta u bukmachera. Jeżeli wpłacisz, to nie sądzę abyś mógł wypłacić...

V 0

vava

Użytkownik
Dzięki Oto właśnie mi chodziło. W takim razie wpłacę ze swojego a wypłacę na konto osoby zarejetrowanej na BAH.

V 0

vava

Użytkownik
Nie zakładając nowego tematu. Chciałbym się jeszcze dowiedziec jakie mogą być konsekwencje jeżeli założę konto na siebie, osobę niepełnoletnią a bukmacher dowie się o tym. Może zrobić coś więcej niż zablokowanie konta i nie wypłacenie pienieniędzy?

adiolsztyn 0

adiolsztyn

Użytkownik
zablokuja ci konto, moga nie wyplacic kasy i tyle.. przeciez do sadu nie beda cie podawac..
poprostu umowa ktora z nimi zawierales podczas zakladania konta stanie sie bezwzglednie niewazna mowiac jezykiem prawniczym

Do góry Bottom