>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pierwsza wpłata poprzez przelew bankowy - pytanie

k42a 112

k42a

Użytkownik
Założyłem konto na bahu, jutro chcę dokonać pierwszego przelewu, ale mam pewien problem - o co chodzi z tymi numerami IBAN i BIC?
Z tego co widzę to ten IBAN jest po prostu nr konta na które mam zrobić przelew, ale BIC? Też muszę to gdzieś wpisać?!
I pytanie mniej związane z zakładami - jeśli przelew pójdzie jutro ok 16, to we wtorek wieczór powinienem już mieć pieniądze na koncie w bahu? Chcę zdążyć obstawić coś na mecze eliminacyjne...

zakladowa 825

zakladowa

Użytkownik
Z tego co widzę to ten IBAN jest po prostu nr konta na które mam zrobić przelew, ale BIC? Też muszę to gdzieś wpisać?!
bylo 100 razy,
http://numeriban-kodswift.com/
I pytanie mniej związane z zakładami - jeśli przelew pójdzie jutro ok 16, to we wtorek wieczór powinienem już mieć pieniądze na koncie w bahu?
to zalezy jak chcesz zrobic przelew. Jesli robisz online za pomoca p24 albo MB/skrill kasa na koncie jest po max 15 minutach ????

k42a 112

k42a

Użytkownik
Miałem oczywiście na myśli zwykły przelew robiony &quot;stacjonarnie&quot; w banku.
Pieniądze poszły wczoraj, krótko po 17, do teraz ich nie ma u mnie na koncie w bahu, także wątpię aby jeszcze dzisiaj się tam pojawiły - chociaż do 20 pozostało trochę czasu, może zdążę coś obstawić...

k42a 112

k42a

Użytkownik
Jest 18.40, stan konto nadal 0,00.
Okej, może to i nawet mój błąd, że dopiero wczoraj wpłaciłem, przelewy mogą przecież iść dłużej.
Także dzisiaj obstawianie muszę sobie odpuścić, mam nadzieję, że już w weekend sobie pogram...

k42a 112

k42a

Użytkownik
Pieniądze są już na koncie w bahu, co prawda 5 dni nie musiałem czekać, ale szkoda, że te reprezentacje przeszły mi koło nosa...
No nic, sprawa rozwiązana, temat do zamknięcia.

Do góry Bottom