>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pierwsza rejestracja w unibet

K 0

koldan

Użytkownik
Witam serdecznie, jestem zupelnie początkujacy, troche grywalem w toto mixie. chcialem sprobowac sil w unibecie...zarejestrowalem sie ale wstrzymalem sie z wplaceniem pieniedzy... i tu wiaza sie moje pytana, otoz jak mam uzyskac jakikolwiek bonus ? dlaczego moge wplacic maksymalnie 2 tys ? nie moge grac za wiecej ? np 10 zdarzen po 500 za kazde ? jaki mam numer karty wpisac ? tzn gdzie go znajde ? to ten na karce ? i o jaki okres waznosci chodzi... to tak z grubsza wszystko, z gory bardzo dziekuje za pomoc. pozdrawiam

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Witam,
Polecam poczytać ogólnie ten wątek-&gt; http://forum.bukmacherskie.com/f117/informacje-o-unibet-20809.html#post531146
Jest obecnie bonus w związku rozgrywkami Pucharu Narodu Afryki.
Możesz wpłacić więcej niż 2000 zł. Po prostu dokonujesz kolejnej wpłaty.
Możesz zagrać za więcej niż 2000 zł. To jest uzależnione od buka. Zależy jaka dyscyplina/liga/mecz. Czasami może być zakład (a właściwie stawka) wzięty do ręcznej akceptacji.
Co do 10 kuponów po 500 zł. To może być problem aby zostało to zaakceptowane...
Numer karty i datę ważności masz poniżej zaznaczone na obrazku.

Na koniec to pomyśl czy nie lepiej wpłacić za pomocą Przelewy24.
Tam nie masz opłaty/prowizji 2.5 % jaką masz przy wpłacie karta kredytową. Chyba, że masz kartę Maestro to wtedy masz darmową wpłate. Poza tym limit jednorazowej wpłaty jest większy.
W Przelewach24 poczytasz tutaj-&gt; http://forum.bukmacherskie.com/f199/
Możesz też zrobić zwykły przelew bankowy. Mają konto w Banku Ochrony Środowiska. Co prawda pieniądze dojdą po kilku dniach.

K 0

koldan

Użytkownik
mam jeszcze jedno pytanko. poniewaz kase juz przelalem , dotarla. teraz bym chcial sie rozejrzec po pokerze, ale boje sie wchodzic do pokoju, jest tam poker za darmo dla poczatkujacych ? nigdzie nie widzialem, ogolnie co sadzicie o pokerze, da sie wygrywac ? dosc male sa stawki ?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
mam jeszcze jedno pytanko. poniewaz kase juz przelalem , dotarla. teraz bym chcial sie rozejrzec po pokerze, ale boje sie wchodzic do pokoju, jest tam poker za darmo dla poczatkujacych ? nigdzie nie widzialem, ogolnie co sadzicie o pokerze, da sie wygrywac ? dosc male sa stawki ?
Przecież nikt Ci nei zabierze pieniędzy za wejście do działu poker! Spokojnie.
Możesz wejść, poczytać a jak Cię zainteresuje to ściągnąć odpowiednie oprogramowanie i przelać część swoich pieniędzy właśnie na pokera.
(Akurat Uni z tego co pamiętam daje możliwość gry w przeglądarce - po instalacji specjalnego pluginu - choć ja akurat tego sposobu nie polecam)
Poker dla początkujących? Mówisz o darmowej grze?
Zdecydowana większość pokerroomów/buków daje możliwość wirtualnej gry w pokera czy w kasynie. Tylko taka gra, jedynie uczy złych nawyków i zbyt odważnego stawkowania.
Stawki - te wahają się od groszowych do liczonych w dziesiątkach czy setkach złotych.
Pytanie czy da się wygrywać też nie ma podstaw bo przecież grasz z innymi użytkownikami - buk pobiera tylko prowizje od każdej rozegranej ręki.

Reasumując - poker to może być fajna zabawa i relaks ale jeśli chcesz wygrywać poważniejsze pieniądze to musisz poświęcić długie dni na naukę gry,taktyk etc. i często długie lata na zbieranie doświadczeń.
Polecam dział Poker

Do góry Bottom