>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pieniądze za oglądanie reklam

kurus-i 0

kurus-i

Użytkownik
Czy bawiliście sie kiedys w to? Słyszałem,że w Polsce tez sa te firmu internetowe,które wypłacaja normalnie ludziom za ogladanie tych reklam.Polecacie sie w to pobawić? Znacie jakies strony,próbowaliście? Pozdrawiam. ????

K 18

klakson

Użytkownik
Nie warto ???? Krótko i na temat. Jeśli ktoś bawił się w to 3,4 lata temu dziś by miał z tego zyski .. Są ludzie którzy z tego wyciągają naprawdę ładne pieniądze. Potrzeba dużo czasu i przede wszystkim zapału.

kurus-i 0

kurus-i

Użytkownik
Hmm....ale zawsze te 30 zł jest.....są firmy,które za klikanie daja po 1,2,3 grosze...za odbranie maila 20 groszy....za klikanie w te reklamy np: kolejne 10 groszy...i minimalna wypłata 30 zł...na MB do buka akurat ;)

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Nie ma sensu , i tyle.
Samo klikanie jest nieopłacalne bo na miesiąc z 5zł uzbierasz , jedynie co się opłaca to zebrać poleconych którzy będą klikać itp. Ale jak już ktoś napisał opłacalne 3,4 lata temu gdyż teraz mają tyle poleconych że te pareset złotych mogą wyciągnąć.
Chociaż najgorszą kwestię poruszył daniel999 , jest ona złym scenariuszem ale jak najbardziej częstym...

lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Panowie, jest to super sprawa. To zwyczajne badanie rynku. Za 2 godziny oglądania reklam można dostać 100 zł + zakupy. Dla mnie bomba, tylko, na takie rzeczy można chodzić przez pół roku. Później już niestety nie chcą ;).
PS Chodzi mi tutaj o to, że chodzi się właśnie na badanie rynku, a nie jakaś internetowa praca.

Do góry Bottom