>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Pieniądze z bonusu

K 4

kumpel_

Użytkownik
Witam,
Chciałem się dowiedzieć jak to jest z obrotem pieniędzy z bonusu. Powiedzmy wpłacam 50 złotych i kolejne 50 złotych dostaje gratis. Żeby wybrać pieniądze trzeba obrócić 5-krotną wartość bonusu po kursach minimun 2.0. Teraz jak to jest naliczane, czy jak gram niższe kursy to mi pobiera tylko z tego co wpłacałem, a kupony z wyższymi kursami opłacane są z bonusu. Czy, zeby cokolwiek wypłacić trzeba spełnic te warunki bonusowe nawet jak grało się z pieniędzy wpłacanych te niższe kursy.
Ogólnie nie do końca rozumię na czym to polega jakby ktoś mógł to wyjaśnić w miarę prosto.
Dziękuje z góry.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
zależy w jakim buku, ogólnie to masz stan konta i czy zagraasz za nizszy kurs niz trzeba to i tak pieniadze sa pobierane z konta, obrót jest tylko wymagany do wypłaty, bez niego nie uda ci sie wyplacic kasy

bombello 2

bombello

Użytkownik
Wpłacasz 50 dostajesz drugie 50 razem masz 100. Pobiera Ci zawsze z tych 100 zł nie ważne czy kursy niższe czy wyższe. Aby wypłacić bonus musisz obrócić tak jak napisałeś 5 razy po kursach min 2.0. Jeśli stawiasz poniżej żądanego kursu umożliwiającego wypłate w Twoim przypadku 2.0 normalnie pieniądze wygrywasz jeśli Ci wejdzie, ale nie jest to wliczane do obrotu który jest warunkiem wypłacenia bonusu. a więc 5 kuponów po kursach powyzej 2.0 i mozesz wypłacić niezależnie czy kupon wejdzie czy nie, bądź inne strategie 10 kuponów po 25 i tak w nieskończoność. Mam nadzieje ze jasne choc troche

Do góry Bottom