24 escabar Użytkownik Lipiec 25, 2006 #1 Istnieje dobry bukmacher który daje pieniądze na starcie do gry w obstawianie?
S 0 szymon4k Użytkownik Lipiec 28, 2006 #2 parbet.com -nie wiem czy jeszcze daje, ale niedawno była taka proocja 10$ za darmo bez depozytu na początek.
parbet.com -nie wiem czy jeszcze daje, ale niedawno była taka proocja 10$ za darmo bez depozytu na początek.
0 mooserix Użytkownik Wrzesień 1, 2006 #4 Ja chciałbym się zapytać o to o co maniek w pierwszym poście: Czy jest jakiś buk który daje kase na obstawianie za samą rejestracje?
Ja chciałbym się zapytać o to o co maniek w pierwszym poście: Czy jest jakiś buk który daje kase na obstawianie za samą rejestracje?
0 afrance Użytkownik Wrzesień 1, 2006 #5 Heh ładnie wam sie marzy!!!! Trzeba zarobic zeby miec kase!!!!! Raczej kombinowac bo manna z nieba wam nie spadnie!!
Heh ładnie wam sie marzy!!!! Trzeba zarobic zeby miec kase!!!!! Raczej kombinowac bo manna z nieba wam nie spadnie!!
T 0 tyraxx Użytkownik Wrzesień 1, 2006 #6 Jak niemacie kasy to nie stawiajcie proste, wszyscy by chcieli coś za free <szok>
24 escabar Użytkownik Wrzesień 1, 2006 #7 hehe kto mówi ze nie mamy, tak tylko zapytałem ja gram obecnie na 3 bukach