>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pieniądz robi pieniądz!

engelos 352

engelos

Użytkownik
Witam.

Każdy kupon, który tu wrzucę będzie przeze mnie zagrany w rzeczywistości. Nigdy nie napisze tu czegoś, czego nie zagram. Bo to mija się z celem tego działu według mnie. Każda informacja na temat moich wkładów finansowych, będzie w stu procentach odzwierciedlać rzeczywistość, ponieważ ten temat zamierzam traktować jako swój dziennik strat i zysków(Wiadomo najlepiej samych zysków, ale straty są nieuniknione).
Jak to punkt 7 regulaminu pięknie ujął sprawę: autor tematu nie życzy sobie wpisów innych osób w temacie. ALE ewentualne wiadomości śmiało przesyłajcie jak coś z uwagami i opiniami! Zawsze można pokonwersować i wspólnymi siłami orżnąć buka ;)

engelos 352

engelos

Użytkownik
4.

????
Wimbledon ATP
WILIAMS - MUGURUZA godz. 15.00
powyżej 20,5 gemów w meczu, kurs 2.00⛔

:siata:
Liga Europejska mężczyzn
TURCJA - SŁOWENIA godz. 16.00
Słowenia, kurs 1,72✅

:siata:
Grand Prix kobiet
ROSJA - SERBIA godz. 19.10
Rosja, kurs 1.65✅

AKO: 5.68, Wkład 300 PLN Unibet
ew. wygrana 1702 PLN⛔

Dziękuję serdecznie Muguruzy, która mogła powalczyć o ten jeden gem więcej, przy swoim serwisie, a zagrała jak sparaliżowana w ost. gemie w meczu. Ku...a jeden gem :////
No ale nic ;)
Działamy dalej ................................

engelos 352

engelos

Użytkownik
5 kuponów 1-4. Zaczynamy grać za normalne kwoty. Miał być lightowy wstęp. Czekamy na ligi piłkarskie z dużymi stawkami. Lecz jutro ryzykuję! Dla nietórych może się wydawać chore granie za takie stawki (z taką opinią już się spotkałem), ale niestety, prawda jest taka.............. jak w tytule tematu!! Jak powiada mój dobry znajomy &quot; z gówna twarogu nie ulepisz&quot;!

????
Finał Wimbledon ATP
DJOKOVIC - FEDERER 12.07.15 godz. 15.00 analiza w typy dnia
Handicap gem. Federer +2,5 gema, kurs. 1,70 Pinnacle Sports⛔

Wkład 1500 PLN⛔
ew. wygrana 2550 PLN

engelos 352

engelos

Użytkownik
7.

????
Koszykówka mężczyzn, Filipiny play-off mecz rewanżowy