Zachęcony niezłymi wynikami w ostatnich tygodniach postanowiłem otworzyć swój temat z typami. Typy mogą być z różnych dyscyplin i wydarzeń, ale przypuszczam, że będą to najpopularniejsze dyscypliny, czyli głównie tenis, piłka nożna, koszykówka, siatkówka, US sports, sporty motorowe... Czyli wszystko to czym się interesuję. Nie ma sensu się zarzekać na wstępie, bo nie wiadomo, co do głowy wpadnie ???? Będą to głównie pojedyncze typy (single), jeśli pojawi się jakiś dubel czy tripel to będzie to wyraźnie zaznaczone przez podanie przy nim ako itp. Generalnie to traktuję ten temat jako przedstawienie prawdopodobnych (wg mnie oczywiście) typów, które później można dowolnie łączyć w akumulatory wg własnego widzimisię.
Ważna rzecz: jak widać po pierwszym poście, w moim temacie nie będzie jakichś głębszych analiz, przemyśleń, tylko suche typy. Jeśli jakąś analizę popełnię, to w działach tematycznych (pewnie zamieszczę tutaj odnośnik). Tak więc moim zdaniem nie ma sensu komentowanie typów, wyrażanie opinii itp. Nie zakładałem tego tematu po to, żeby się wymieniać poglądami, zachowajcie to na działy tematyczne. Założyłem go po to, żeby sprawdzić czy komuś moje typy mogą się przydać. Tyle ode mnie, pozdrawiam i życzę powodzenia ????
Ważna rzecz: jak widać po pierwszym poście, w moim temacie nie będzie jakichś głębszych analiz, przemyśleń, tylko suche typy. Jeśli jakąś analizę popełnię, to w działach tematycznych (pewnie zamieszczę tutaj odnośnik). Tak więc moim zdaniem nie ma sensu komentowanie typów, wyrażanie opinii itp. Nie zakładałem tego tematu po to, żeby się wymieniać poglądami, zachowajcie to na działy tematyczne. Założyłem go po to, żeby sprawdzić czy komuś moje typy mogą się przydać. Tyle ode mnie, pozdrawiam i życzę powodzenia ????