>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Picks by Art_

art_ 18

art_

Użytkownik
Witam.
Mam nadzieję że temat będzie często odwiedzany. Zaczynam od Copa America.

#1 [Pinnacle][8/10]
Urugwaj - Peru Typ: Urugwaj @1,521 [1:1]
-8

Urugwaj stawiany jest w gronie faworytów mistrzostw, patrząc jednak na osiągnięcia Argentyny i Brazylii wcale nie wiem czy to dobrze. Wydaje mi się jednak że Urugwajczycy od początku pokażą na co ich stać, a stać ich na wiele.
Pierwszym przeciwnik będzie wydaje się że najsłabsza drużyna grupy C Peru, osłabiona ponadto brakiem Pizzaro i Farfana. Za to potencjał ofensywny Urugwaju robi wrażenie, trio Forlan, Suarez, Cavani odpowiedzialne będzie za zdobywanie bramek i mam nadzieję że nie zawiedzie.
Miałem postawić AH -1, jednak wybieram ostrożniejszy wariant na samo zwycięstwo.

#2 [Pinnacle][9/10]
Chile - Meksyk Typ: Chile @1,730 [2:1]
+6,57

Na pierwszy rzut oka wydaje się że jest to typowy no bet, jednak po przyjrzeniu się kadrze Meksyku zdecydowanym faworytem tego spotkania staje się Chile. Dlaczego?
Trener reprezentacji Meksyku na Copa America nie zabrał ze sobą zawodników którzy zdobyli nie tak dawno Gold Cup tzn. jest np. Dos Santos, jednak zdecydowana część to zawodnicy debiutujący lub niedoświadczeni na takim szczeblu. Do tego dochodzi jeszcze afera z prostytutkami po której z kadry zostało wyrzuconych kilku zawodników. To sprawia że Chile jest faworytem jutrzejszego spotkania, tym bardziej że trener Borghi dysponuje optymalnym składem z Sanchezem i Suazo na czele.

art_ 18

art_

Użytkownik
#3 [Pinnacle][7/10]
Argentyna - Kolumbia Typ: A Over 2.25 @1,714
-7

Jak na razie jest to strasznie underowy turniej, tylko w jednym z dotychczas sześciu spotkań padły co najmniej 3 bramki. Obie ekipy zdobyły w pierwszych spotkaniach po jednej bramce, tyle że Kolumbia swoje spotkanie wygrała i jest obecnie liderem grupy. Argentyna po prostu musi to spotkanie wygrać, ponieważ kolejna strata punktów może spowodować że odpadną w fazie grupowej, co byłoby odebrane za katastrofę.
O potencjale ofensywnym Argentyny nie trzeba nikogo przekonywać. Mam nadzieję że Kolumbia nie zamuruje dostępu do własnej bramki, tak jak robiła to Boliwia co zwiększy szanse na bramki Argentyny, a i może sami coś strzelą tym bardziej że z przodu mają świetnego Falcao.

Do góry Bottom