wyroczniaoc
Użytkownik
Witam wszystkich bardzo serdecznie ! Po chwilowym odpoczynku od sezonu piłkarskiego w Europie już co raz bliżej do rozpoczęcia najlepszych rozgrywek na nowo. Wraz z tym faktem do życia bukmacherskiego budzę się i ja.
Jeśli chodzi o ten temat - podawane będą typy tylko i wyłącznie z piłki nożnej, a więc dyscypliny na której znam się najlepiej. Co do systemu podawania - z reguły będą dwa posty dziennie w temacie - z rana na typy poranne i południowe i wieczorem na spotkania wieczorne i nocne. Mam nadzieję, że ten temat przyjmie się na forum bardzo dobrze. Od siebie postaram się skupić na tym co gram i pokazać że warto pobierać moje bety.
Co do stawkowania :
1j = bet ryzykowny = 50zł
2j = bet standardowy = 80zł
3j = bet mocny = 120zł
4j = ,,pewniaczek'' = 200zł
Jeśli chodzi o ten temat - podawane będą typy tylko i wyłącznie z piłki nożnej, a więc dyscypliny na której znam się najlepiej. Co do systemu podawania - z reguły będą dwa posty dziennie w temacie - z rana na typy poranne i południowe i wieczorem na spotkania wieczorne i nocne. Mam nadzieję, że ten temat przyjmie się na forum bardzo dobrze. Od siebie postaram się skupić na tym co gram i pokazać że warto pobierać moje bety.
Co do stawkowania :
1j = bet ryzykowny = 50zł
2j = bet standardowy = 80zł
3j = bet mocny = 120zł
4j = ,,pewniaczek'' = 200zł