>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Piłkarska rozgrywka

P 0

pancrate

Użytkownik
Po tytule łatwo się domyślić, że w temacie przeważać będzie futbol. Może pojawi się coś z innych dyscyplin jeżeli znajdę na forum jakąś perełkę, jednak będzie to rzadkością. Inwestuje w najlepsze rozgrywki europejskie z naciskiem na takie ligi jak :

▶ T-Mobile Ekstraklasa
▶ Bundesliga I
▶ Barclays Premier League
▶ Champions Leauge

Oczywiście pewnie napiszę też coś z innych lig oraz rozgrywek reprezentacyjnych.

Stawki podawane w polskich złotych, w zakresie początkowym 10-100 zł. Dalej się zobaczy jakie będą profity.

Pod uwagę biorę grę u następujących bukmacherów :

▶ Bet365
▶ Betsson
▶ Pinnacle
▶ Betclic

Dziś jeszcze pierwsze typy, pozdrawiam.

P 0

pancrate

Użytkownik
Borussia Moenchengladbach - Hoffenheim

Bundesliga I | 22-02-2014 | 15.30
typ: Borussia | bukmacher: Bet365 | kurs: 1,95 | stawka: 20 zł | wygrana: 39 zł
typ: Borussia over 1.5 | bukmacher: Bet365 | kurs: 1,72 | stawka: 20 zł | wygrana: 34,54 zł​

Typ na przełamanie drużyny, która pretendowała nawet do walki o Ligę Mistrzów z nieobliczalną ekipą środka tabeli. W ostatniej kolejce też stawiałem na Gladbach ale w końcówce pieniądze zabrał mi ... Ludovic Obraniak po pięknym strzale z wolnego. Dziś liczę na wygraną gospodarzy przed własną publicznością bo dotychczas wiosna w ich wykonaniu to istna katastrofa. Do tego dla większych emocji przy oglądaniu dokładam, że gospodarze strzelą więcej niż jednego gola.

Manchester City - Stoke City

Barclays Premier Leauge | 22-02-2014 | 16.00
typ: Manchester strzeli obydwu połowach | bukmacher: Bet365 | kurs: 1,57 | stawka: 30 zł | wygrana: 47,14 zł
typ: Negredo strzeli gola | bukmacher: Bet365 | kurs: 1,72 | stawka: 15 zł | wygrana: 25,90 zł​

Po dwóch meczach ligowych bez kompletu punktów a nawet strzelonego gola wplecionym w między czasie wygranym spotkaniu z Chelsea w Pucharze Anglii oraz meczu w Lidze Mistrzów z Barceloną, także przegranym do zera pora na odbudowanie się przed własną publicznością. W składzie City pradopodobnie zabraknie kontuzjowanego Aguero oraz Nastasicia, który ma dostać wolne po kontuzji kolana. W ekipie gości do gry powrócą już skrzydłowy Matthew Etherington oraz obrońca Andy Wilkinson. Mark Hughes nie będzie mógł skorzystać z usług Oussamy Assaidiego. Co do typu na strzelca to po prostu Negredo ostatnią bramkę strzelił 12 stycznia przeciwko Newcastle, więc mam nadzieję, że akurat dziś chłopak się przełamie.

Arsenal - Sunderland

Barclays Premier Leauge | 22-02-2014 | 16.00
typ: over 2.5 | bukmacher: Betsson | kurs: 1,66 | stawka: 20 zł | wygrana: 33,20 zł​

W zasadzie jeżeli Arsenal pokaże jaja sam może pokryć ten over. Ja jednak liczę jeszcze Sunderland. Od czasu kiedy przyszedł nowy trener goście zaczęli regularnie punktować i powoli opuszczać strefę spadkową. Gospodarze jeżeli chcą marzyć o mistrzostwie dziś muszą zainkasować komplet punktów. Zapowiada się ciekawe widowisko.

Do góry Bottom