>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Piłka, Piłka, Piłka - Mirecka Początki

mireck 33

mireck

Użytkownik
Siemka,
Zamierzam obstawiać tylko i wyłącznie piłkę nożna, nie zamierzam szaleć ze stawkami ze względu na to iż dopiero się uczę wszystkiego powoli i nabieram doświadczenia ????
Nikogo nie zachęcam do pobierania moich typów. Na własną odpowiedzialność to robicie. Dziennie gram max 3 typy. Takie mam założenie. Chyba, że jest na prawdę ciekawe kilka spotkań. Głównie single ew. duble, rzadziej coś więcej na raz.
Na start typ z Rosyjskiej Premier League:
Typ już w grze:
Zenit podejmuje na wyjeździe Kryle Sovetov
Po krótce: Gra Zenita bardzo mi się podoba, ostatnio bardzo dobrze im idzie w lidze, w LM przegrali z fenomenalnie dysponowanym Atletico, które niszczy w tym sezonie niemal każdego. Nie mieli szans. Personalia zdecydowanie na plus w Zenicie, mimo że nie wszyscy w formie, to potrafią strzelać gole, i to całkiem niezłe np. Hulk. Zenit strzela sporo, traci mało.
Myślę że wynik 2-1 jest możliwy i pewnie takowy będzie ????
H2H z ostatnich 6 spotkań: 4 - 2 - 0
Gospodarze grają ostatnio ciągle na remis, nwm jak wygląda ich gra, ale myślę że mając Hulka i Dannego Zenit choć raz spokojnie wjedzie do bramki gospodarzy.
Moje typy:
Krylia Sovetov - Zenit St Petersburg
2 - 1,66 Bet365

Jak na razie 1 do 0 dla Krylii:zoltakartka:

mireck 33

mireck

Użytkownik
1:
Krylia Sovetov - Zenit St Petersburg
2 - 1,66 Bet365
✅
Zenit w pierwszej połowie grał tragicznie nie skutecznie, jednak w drugiej pokazali klasę ;) Pierwsza bramka przez głupi błąd tak na prawdę, tak to na 0 z tyłu.
Ale nie zawiedli chłopaki ????
Zapomniałem dopisać stawki - prawie zawsze 5j.
Stan konta: ✅ 3.3j

mireck 33

mireck

Użytkownik
2:
FSV Frankfurt - Inglostadt : 1 - 1,95
Bet365
5j = 9,75j
Frankfurt ostatnio ograł drużynę Inglostadt 4-1, myślę że wynik się nie powtórzy ale 2 czy 3 gole w sumie dość dobrze ostatnio grające FSV wbije, z atakiem goście mają problem, szczególnie na wyjeździe gdzie nie wygrali już od prawie 2 miesięcy.
Kurs bardzo zachęcający szczególnie że FSV gra u Siebie, gdzie potrafiło ograć nawet Hoffenheim.
Myślę, że sprawa się rozstrzygnie już w 1 połowie ???? Oby. Powodzenia wszystkim grającym na gospodarzy.

3:
W między czasie jako, że obserwowałem mecz cracovii i śląska, po czerwonej kartce dla śląska udało mi się trafić kurs na Cracovie DNB 1,83. Obawiałem się, że Cracovia okaże się dalej wielce nie skuteczna i zrobi jakiś głupi błąd po którym straci w przewadze bramke, ale widać myliłem się bo wykorzystali przewagę i wygrali pewnie 3 do 0 ????
5j = 9,15
Stan konta: ✅ 7,45

mireck 33

mireck

Użytkownik
No dziś nie zdążyłem zagrać lokomotivu ani rapidu, ale są inne ciekawe typy.
Ogólnie dziś double i trixie.
5:
Heerenveen v FC Twente bts. 1.44
Feyenoord v Dordrecht 90 Over 2,5 1.28
AKO: 1,85
Stawka: 5j = 9,25
6:
Trixie z Bet365 - z ciekawości jak to się ma :p za grosze :p
Korona Kielce v Górnik Zabrze X2 - 1,40
FC Zurich v Aarau - BTS -1,57
Inter Milan v Fiorentina - 1,61

Stawka: 1j max. wygrana 10,54j

Good luck myself ????

mireck 33

mireck

Użytkownik
5:
Heerenveen v FC Twente bts. 1.44 ⛔
Feyenoord v Dordrecht 90 Over 2,5 1.28 ✅
AKO: 1,85
Stawka: 5j = 9,25
⛔5j
6:
Trixie z Bet365 - z ciekawości jak to się ma :razz: za grosze :p

Korona Kielce v Górnik Zabrze X2 - 1,40✅
FC Zurich v Aarau - BTS -1,57✅
Inter Milan v Fiorentina - 1,61✅

Stawka: 1j max. wygrana 10,54j
W drugim zakładzie grałem to śmieszne trixie, wszystko weszło więc za 4j mam 10,54 ???? ????
Stan konta 7,45 - 5 + 6,54 = 8,99 ✅ ????
Jupi, no Twente się dziś skutecznością nie popisało niestety, ale cóż G.órnik i Korona szalony mecz :p Cuda tam się działy xd Ale w końcu remis :p
No Inter musiał odrabiać do Fiory ale się im udało tak czy siak ???? Typy mało ryzykowne, choć stwierdzam że polska liga jest nieobliczalna :p
Cóż, ale ciągle plus ????

Do góry Bottom