>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Piłka nożna

hangeland 0

hangeland

Użytkownik
Jak w nazwie tematu, przede wszystkim piłka nożna.
Gram w wielu bukach, poniżej 1,40 raczej nie schodzę. Nie mam konkretnie określonych celów, ale celuję w zarobek pozwalający opłacić mi chociaż część kochanych podatków. Zapraszam ;)

Dziś po lupę biorę hiszpanską Primiera Division. Dokładniej mecz Atletico-Real, wielkie derby Madrytu ważniejsze niż kiedykolwiek. Gram w kierunku lidera ligi, ponieważ przemawia za nim forma oraz lekka zadyszka gospodarzy. W sumie nie dziwie się, to jest ich pierwszy od kilku lat sezon, gdzie rzeczywiście się liczą w lidze. Teoretycznie są na 3 miejscu jednak strata punktowa wynosi 3 oczka a nie kilka razy więcej jak to miało miejsce w poprzednich sezonach. Znalazłem nawet fajne podsumowanie na temat liczby minut spędzonych na boisku przez zawodników obu klubów. Moim zdaniem gospodarze są trochę przemęczeni tym sezonem.

Marca: Świeższy Real
W Marce otrzymujemy podsumowanie rozegranych minut przez graczy przewidzianych do gry od pierwszej minuty. Okazuje się, że aż sześciu piłkarzy Rojiblancos ma na swoim koncie ponad 3000 minut. W Realu w takiej sytuacji jest tylko Pepe. Dokładne zestawienie minut w tym sezonie: Courtois 3330, Juanfran 3275, Miranda 3140, Godín 2960, Filipe 2656, Gabi 3389, Mario 1272, Koke 3148, Arda 2243, Raúl 1912, Costa 3056; López 2325, Arbeloa 2180, Pepe 3068, Ramos 2970, Coentrão 558, Modrić 2602, Alonso 1738, Di María 2467, Bale 1873, Benzema 2727, Cristiano 2989. Sumując te liczby Atleti ma prawie 5000 minut rozegranych więcej.
O dyspozycji Realu nie ma się co rozpisywać. Wystarczy spojrzeć na ich ostatnie wyniki rozpoczynając okazałej wygranej właśnie z Atletico:

2014.02.26 Liga Mistrzów-1/8 finału Schalke-Real 1:6
2014.02.22 Primera División 25. kolejka Real-Elche 3:0
2014.02.16 Primera División 24. kolejka Getafe-Real 0:3
2014.02.11 Copa del Rey Półfinał-Rewanż Atlético-Real 0:2
2014.02.08 Primera División 23. kolejka Real-Villarreal 4 : 2
2014.02.05 Copa del Rey Półfinał-I mecz Real-Atlético 3:0

Przewidywane składy:

Atlético Madryt: Thibaut Courtois; Juanfran Torres, João Miranda, Diego Godín, Filipe Luís; Mario Suárez, Gabi; Koke Resurrección, Raúl García, Arda Turan i Diego Costa.

Real Madryt: Diego López; Álvaro Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Fábio Coentrão/Marcelo; Xabi Alonso, Luka Modrić, Ángel Di María; Gareth Bale, Karim Benzema i Cristiano Ronaldo.

Atletico - Real​

▶ Real DNB ZWROT
@1,57 | stawka: 50 zł = ZWROT
Bet365

Pierwszy post na forum &quot;na zero&quot;, zawiódł mnie trochę Real, ale nie ma się co załamywać. Na wieczór przygotowałem jeszcze jedną propozycję a mianowicie szlagier ligi włoskiej, czyli mecz AC Milan - Juventus. Przepraszam za mało obszerną analizę, ale wystarczy spojrzeć na dyspozycję obu drużyn w tym sezonie, po prostu dwa inne światy. W dodatku Juventus posiada moim zdaniem zdecydowanie większy potencjał czysto piłkarski. Nie ma co porównywać Abiattiego do Buffona albo Montolivo, De Jonga i Poliego do Pirlo, Pogby i Marchisio. Dodam też, że nie gra Balotelli a zamiast niego Pazzini. Natomiast w Juventusie na ataku wystąpią Tevez i Llorente. Nie ma się co oszukiwać, Juventus jest po prostu lepszy. Za Milanem przemawia jedynie (może i aż) atut własnego boiska.

AC Milan - Juventus​

▶ Juventus DNB ✅
@1,50 | stawka: 40 zł = 60 zł
Bet365

Teoretycznie to Milan stworzył sobie więcej okazji, jednak goście udowodnili, że są drużyną z prawdziwego zdarzenia. Umiejętna obrona, zimna głowa i pozamiatane. Genialny gol Teveza tylko potwierdza moje słowa zawarte w skromnej analizie tego meczu. Nie to, że ja wątpię w umiejętności piłkarskie graczy Milanu. Owszem oni też umieją ładnie uderzyć, ale to zwyczajnie nie jest ich sezon, wynik 0:2 mówi sam za siebie. Kolejne typy już niedługo, dobranoc !

bilans marzec: 20 zł

hangeland 0

hangeland

Użytkownik
Dotychczas z dzisiejszej oferty zagrałem jeden mecz (może dodam coś jeszcze). Jest to spotkanie Ukraina-USA. Kieruję się w stronę gospodarzy co argumentuję sytuacją polityczną w kraju. Upatruję tutaj pewną solidaryzację zawodników oraz lekko podwyższonego ducha drużyny. Zabezpieczam się DNB, ponieważ to tylko sparing.

Ukraina - USA

▶ Ukraina DNB
@1,61 | 30 zł = 48,30 zł
Bet365

Dodam jeszcze mecz Austrii z Urugwajem, mecz bez analizy, gram na intuicję. W Betclic mam jakieś drobne więc szaleję.

Austria - Urugwaj

▶ over 2.5 ⛔
@2,00 | 20 zł = 0 zł
Betclic

Każdy uczy się na błędach, niepotrzebny typ z tym overem aczkolwiek było blisko.

bilans marzec: 18,30 zł

hangeland 0

hangeland

Użytkownik
Kilka propozycji na dzisiejszy dzień:
Zacznę od meczu inaugurującego 29 kolejkę ligi angielskiej, czyli spotkanie West Brom-Manchester United. Uważam, że dziś ten nieszczęsny Moyes wystawił kilku naprawdę kreatywnych zawodników, którzy powinni przynajmniej stwarzać jakieś zagrożenie pod bramką gospodarzy, nie mówiąc już o golach.

Manchester United: De Gea-Rafael, Jones, Smalling, Evra-Carrick, Fellaini-Mata, Rooney, Januzaj-Van Persie.

West Bromwich: Foster-Reid, McAuley, Olsson, Ridgewell-Yacob, Mulumbu-Amalfitano, Gera, Brunt-Anichebe.

Jest świeży Mata oraz Fellaini, kreatywny Januzaj, duet RvP&amp;Rooney, może coś z tego będzie. Dlatego zagrałem:

West Bromwich - Manchester United

▶ over 2.5 ✅
@2,00 | 20 zł = 40 zł
Bet365

▶ Manchester over 1.5 ✅
@1,90 | 15 zł = 28,50 zł
Bet365

Mój kolejny zakład to mecz Borussii Moenchengladbach z Augsburgiem, gram zwyczajnie na przełamanie, ale zabezpieczam się DNB ze względu na to, że to jednak ten nieobliczalny Augsburg.

Borussia Moenchengladbach - Augsburg

▶ Borussia DNB ⛔
@1,57 | 20 zł = 0 zł
Bet365

Następnie gram na Milan, który zmierzy się z Udinese. Oglądałem mecz z Juve i przyznam, że mimo wygranej Starej Damy Milan mógł się podobać. Miał kilka okazji, zabrakło im trochę szczęście. Widać, że Seedorf ruszył trochę tą drużynę, zaczęli nieźle grać skrzydłami i trochę więcej punktować, dziś liczę, że ekipa z Mediolanu pokaże na co ją stać.

Udinese - AC Milan​

▶ Milan DNB ⛔
@1,72 | 20 zł = 0 zł
Bet365

Ostatnim zakładem jest mecz ligi hiszpńskiej, czyli Celta-Atletico. Goście z jak najbardziej realnymi szansami nawet na mistrzostwo. Nie dość, że w zasadzie tracą tylko 3 oczka do lidera to zbliża się Gran Derbi, gdzie ktoś z pary Real-Barca straci punkty (albo oboje w przypadku remisu), dodatkowo czeka ich mecz z Barceloną, gdzie o jakąkolwiek zdobycz punktową może być ciężko. Reasumując, jeżeli Diego Simeone oscyluje w mistrza bądź nawet 2 miejsce taki mecz powinien wygrać. Za gośćmi przemawia dobra postawa przeciwko naprawdę mocnemu w ostatnim czasie Realowi. Chodź jestem kibicem królewskich uważam, że Atletico zaprezentowało się co najmniej przyzwoicie na tle lepszego rywala (był remis 2-2, gdzie Ronaldo w końcówce ratuje remis).

Celta Vigo - Atletico Madryt​

▶ Atletico ✅
@1,90 | 15 zł = 28,50 zł
Bet365

Post niby na plus, ale fakt faktem zarobek marny. Jutro coś wymyślę lepszego.

bilans marzec: 25,30 zł

hangeland 0

hangeland

Użytkownik
Zakład na noc za drobne. Typ wzięty z działu tematycznego na forum.
Tigres - Cruz Azul
▶ Cruz Azul DNB ⛔
@2,10 | 10 zł = 0 zł
Bet365

bilans marzec: 15,30 zł

hangeland 0

hangeland

Użytkownik
Noc nie przyniosła niestety zysku, na dziś znalazłem fajny typ na mecz Realu z Levante. Ramos musi się wykartkować przed Gran Derbi dlatego stawiam na żółć w jego statystykach meczowych.
Real Madryt - Levante
▶ Ramos dostanie żółtą kartkę ✅
@1,80 | 40 zł = 72 zł
Betsson

Dokładam także mecz Porto-Arouca, liczę na odwet gospodarzy po 2 słabych kolejkach. Ten mecz powinni wygrać jeżeli myślą jeszcze o mistrzostwie.
FC Porto - Arouca
▶ Porto HT/FT ✅
@1,53 | 20 zł = 30,60 zł
Bet365
▶ over 2.5 ✅
@1,65 | 20 zł = 33 zł
Bet365

I na sam koniec zakład na bramki w meczu mojej ukochanej polskiej ligi.
Pogoń Szczecin - Cracovia​

▶ over 2.5 ⛔
@1,95 | 15 zł = 0 zł
Bet365

Jeszcze dodaję najciekawszy mecz tej kolejki w T-Mobile Ekstraklasie. Tak dla lepszego oglądania za małą stawkę.
Śląsk Wrocław - Legia Warszawa
▶ over 2.5 ⛔
@2,10 | 10 zł = 0 zł
Betclic

Szkoda meczu Śląska z Legia, moim zdaniem tam powinien być over, były do tego okazje. Chociaż sam bilans dnia na plus, całe szczęście.
bilans marzec: 45,90 zł

hangeland 0

hangeland

Użytkownik
Już dziś daję typy na jutro, być może coś jeszcze dodam. Tego dnia &quot;Ekstra&quot;klasa mnie zwiodła, stawiając 2 overy oba nie weszły, więc dla sportu z dzisiejszego przychodu stawiam na overek w jutrzejszym spotkaniu rodzimej ligi.
Widzew Łódź - Lech Poznań​

▶ over 2,5 ✅
@2,05 | 15 zł = 30,75
Bet365

I do tego dorzucam overek w meczu ligi hiszpańskiej, myślę ze Vallecano po wygranej w ostatniej kolejce powinno złapać wiatr w żagle i zagrać otwarty futbol.
Real Sociedad - Rayo Vallecano​

▶ over 2.5 ✅
@1,53 | 15 zł = 23 zł
Bet365

Wszystko ładnie weszło, więc jutro LM grana bez presji ????
bilans marzec: 69,65

hangeland 0

hangeland

Użytkownik
Dziś na luzie kilka sugestii na LM ;)
Atletico - Milan​

▶ Balotelli dostanie żółtą kartkę ✅
@1,90 | 15 zł = 28,50 zł
Betsson

▶ over 5.5 kartek ⛔ 5 kartek ...
@2,20 | 10 zł = 0 zł
Bet365

▶ remis ⛔
@4,75 | 5 zł = 0 zł
Bet365

▶ over 28,5 fauli ⛔ 28 fauli ...
@1,83 | 20 zł = 0 zł
Comeon

▶ Diego Costa dostanie żółtą kartkę ⛔
@4,95 | 5 zł = 0 zł
Betsson

Bayern w mega formie, bez osłabień oprócz Badstubera (który pauzuje już baaardzo długo). Arsenal nie ma nic do stracenia, więc za grosze overek.
▶ over 3.5 ⛔
@2,15 | 10 zł = 0 zł
Sportingbet

▶ 1 połowa over 1.5 ⛔
@2,00 | 10 zł = 0 zł
Bet365

Koszmarny dzień, zabrakło szczęścia w przypadku tych fauli i kartek, ale nic poradzę. Obiecuje, że się poprawie ????
bilans marzec: 23,15 zł

hangeland 0

hangeland

Użytkownik
Po wczorajszej katastrofie pora na mały rewanżyk. Mam nadzieje, że udany. Przewidywane składy wg. jednego z serwisów poświęconego Barcelonie narzucają mi pewien bet, mianowicie na kartkę Mascherano. Uważam, że ten zawodnik może nie mieć łatwego życia z Negredo i Aguero. Oglądam trochę Barcelonę i obiektywnie patrząc zdarzają mu się błędy, oby dziś to potwierdził. No i dokładam rożne, for fun.

Dodatkowo zastanawiam się nad kartką dla Bosquetsa oraz Fernandinho, ale na tą chwilę jeszcze tego nie pograłem, jeśli tak będzie poinformuję.

Barcelona - Manchester City​

▶ Mascherano dostanie żółtą kartkę ⛔
@3,55 | 5 zł = 0 zł
Betsson

▶ over 10 rożnych ⛔
@2,00 | 10 zł = 0 zł
Bet365

▶ Fernandinho dostanie żółtą kartkę ✅
@3,75 | 5 zł = 18,75 zł
Unibet

▶ over 3.5 ⛔
@2,10 | 10 zł = 0 zł
Bet365

Być może dodam coś jeszcze na mecz PSG-Leverkusen, ale jeszcze się zastanawiam.

Paris Saint Germain - Bayer Leverkusen

▶ over 2.5 ✅
@1,61 | 20 zł = 32,20 zł
Bet365

Znowu masakra.

bilans marzec: 29,10 zł

hangeland 0

hangeland

Użytkownik
Kilka typów na dzisiaj. Analizy nie ma bo czasu brak :/
Hull City - Manchester City​

▶ over 2.5 ⛔
@1,72 | 20 zł = 0 zł
Bet365

▶ Manchester ✅
@1,57 | 20 zł = 31,40 zł
Bet365

Hellas Verona - Inter Mediolan​

▶ over 2.5 ⛔
@1,90 | 20 zł = 0 zł
Bet365

Entracht Braunschweig - VFL Wolfsburg​

▶ Wolfsburg ⛔
@2,00 | 10 zł = 0 zł
Bet365

▶ Wolfsburg over 1.5 ⛔
@1,83 | 15 zł = 0 zł
Bet365

Recreativo Huelva - Real Madryt Castilla​

▶ Real Madryt DNB ✅
@2,00 | 10 zł = 20 zł
Bet365

bilans marzec: 54,50 zł

hangeland 0

hangeland

Użytkownik
Tottenham Hotspur - Arsenal Londyn​

▶ BTS
@1,66 | 30 zł = ?
Bet365

▶ over 10.5 rzutów rożnych
@1,80 | 20 zł = ?
Bet365

▶ Chamberlain strzeli gola
@4,00 | 5 zł = ?
Bet365

Trochę zabalowałem, zostało mi 230 zł na Bet365, dlatego gram zakład trochę vabank, albo nadrobię, albo wyjdę na zero (wpłaciłem 50 zł).

Real Sociedad - Valencia​

▶ BTS
@1,61 | 100 zł = ?
Bet365

Fiorentina - Chievo Verona​

▶ Fiorentina
@1,53 | 40 zł = ?
Bet365

▶ Fiorentina -1
@2,37 | 10 zł = ?
Bet365

Wóz albo przewóz ???? to nie jest podpalanie się, jestem i tak na ✅ na koncie w Bet365 tylko chcę zapewnić sobie zastrzyk adrenaliny ????

Do góry Bottom