>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Piłka nożna sensem życia

S 0

slavomir

Użytkownik
O mnie
Nazywam się Sławek, jestem z pod Warszawy. Typuję od kilku lat. Jestem ogromnym fanem piłki nożnej. Interesuję się nią od dziecka. Kolekcjonuję różne przedmioty z nią związane, jeżdżę po stadionach i oglądam dosłownie każdy mecz, na który czas mi pozwala. Staram się nawiązywać różnego rodzaju znajomości w świecie futbolu, czytam dużo książek, generalnie jestem pasjonatem piłki nożnej i staram się czerpać z tego zyski.
O temacie
Łatwo się domyślić, że dominującą dyscypliną w temacie będzie piłka nożna. Przede wszystkim koncentruję się na ligach, które oglądam. Są to Premier Leauge, Primiera Division, Serie A, Bundesliga, T-Mobile Ekstraklasa oraz wszelkie rozgrywki między narodowe (Liga Mistrzów, Liga Europy, Mistrzostwa Świata, Europy itd.). Aktualnie po wypłaceniu gotówki ze wszystkich kont, które pieniądze zostały mi tylko na Bet365. Posiadam tam 749,17 zł i to będzie mój wyjściowy budżet. Każdy typ powinien być poprzedzony krótką analizą, pierwsze wpisy już dziś. Celem tematu jest podwojenie początkowego majątku.
Na dobry początek małe ako bez analizy zagrane za ogon budżetu. Po takich kursach warto spróbować :cool:
Manchester City ✅ @1,44 + Liverpool ⛔ @1,72 = @2,49 | ⛔ 49,17 zł

S 0

slavomir

Użytkownik
Na Ligę Mistrzów zagrałem kilka zakładów. Idę dziś w stronę Realu, myślę, że ich umiejętna gra w obronie przełoży się na awans do finału. W zasadzie ciężko jest logicznie wytłumaczyć mój typ. Na papierze więcej atutów ma Bayern, ale coś mi podpowiada, że to Królewscy przejdą dalej.

Real lub remis @2,05 | 70 zł = ✅ 143,50 zł

Dodatkowo zagrałem dwa typy tak dla sportu. Z doświadczenia wiem, że w każdej edycji ligi mistrzów powinna być co najmniej jedna dogrywka. W tym roku jej jeszcze nie było, więc może nadeszła pora ... ?

Bayern-Real 1:0 @9,50 | ⛔ 5 zł
Chelsea-Atletico 0-0 @7,00 | ⛔ 5 zł

I na koniec zakładzik na kartki. W pierwszym meczu Real i Bayernu była tylko jedna. Teraz obie ekipy nie mają nic do stracenia. Powinna być walka o każdy centymetr boiska.
A w meczu Chelsea i Atletico to wiadomo. Specyfika obu zespołów polega na tym, ze nogi nie odkładają.

Bayern-Real over 5.5 kartki ⛔ @1,66 + Chelsea-Atletico over 5.5 kartki ⛔ @1,61 = @2,69 | ⛔ 20 zł

Generalnie bilans Ligi Mistrzów wynosi ✅ 43,50 zł zawsze coś :;/:

S 0

slavomir

Użytkownik
Naszła mnie chęć wytypowania dwóch meczy z następnej kolejki rundy mistrzowskiej ekstraklasy, zobaczymy co z tego wyjdzie :grin:
Priorytetem jest Lech, który goni Legię. Kolejorz ma jeszcze matematyczne szanse na mistrza, w weekend zmierzy się z Zawiszą, który będzie po finale Pucharu Polski. Myślę, że ekipa z Poznania powinna wygrać ten mecz.
Lech @1,91 | 30 zł
Drygi mecz to spotkanie Lechii z Legią. Przeczuwam tu over, obie ekipy mają czym postraszyć, Lechia u siebie powinna coś wsadzić zaś wojskowi walczą o mistrza. Powinno być ciekawie.
Lechia-Legia over 2.5 @2,10 | 30 zł
Idąc dalej mam zamiar walnąć ryzykanta za drobniaki. Taki kuponik dla sportu.
Lechia-Legia BTS&amp;over2.5 @2,50 + Górnik-Ruch under 0.5 HT @2,50 + Wisła-Pogoń BTS&amp;over 2.5 @2,60 = @16,25 | 8,50 zł

Do góry Bottom