>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

piłka nożna jak wytypowac sredni kurs.

M 0

muszka

Użytkownik
Cześć więc tak na początku opisze jak gram obstawiam nożną przeważnie po kursach 1.03-1.09. Typuję mecze 10 lub 02. Na kuponie mam przeważnie 4-5 spotkań i gram za 1tys zł/kupon zysk mam z tego ok 180-220zł zależności jakie są kursy.
I teraz chciałbym obstawiać max 2 spotkania na kuponie po kursie ok 1.2-1.3 spotkanie .
Lecz nieraz takie mecze przegrywają.
I mam do was pytanie jakie kursy są takimi &quot;pewniakami&quot; że często wchodzą?
I czy da się zarabiać typując po średnich kursach?
Na razie weszło mi 6 kuponów ale trochę jest to ryzykowne bo dla dwóch stów szkoda tysiąc ryzykować. I szukam jakiegoś innego &quot;systemiku&quot;.
Czy tenis mężczyzn warto obstawiać?

M 0

muszka

Użytkownik
A dziękuje jak coś wpadnie mi do kieszeni to na pewno się odwdzięczę ????
A skąd ja mam ten programik wziąć?

M 0

muszka

Użytkownik
Dzięki za link mam jeszcze pytanko czy znasz jakieś strony internetowe jak np. ta vitisport.cz na których są typowane spotkania dzięki którym można &quot;podeprzeć&quot; swój typ?

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...] mam jeszcze pytanko czy znasz jakieś strony internetowe jak np. ta vitisport.cz na których są typowane spotkania dzięki którym można &quot;podeprzeć&quot; swój typ?
Tak.
Tutaj nawet Koledzy starają się zebrać takie linki w obrębie jednego tematu.
Jaka jest skuteczność tych &quot;stron typujących&quot;? Tego nie wiem ???? :
http://forum.bukmacherskie.com/f46/szukam-strony-z-algorytmami-pilkarskimi-prognozujacymi-wynik-meczu-62332.html
Od siebie dodam jedynie tyle, że nie wierzę podmiotom walczącym z &quot;wrogiem&quot; i jednocześnie reklamującym jego usługi. Jednak jest to mój pogląd i nie każdy musi/może się z nim zgadzać.
Stoi on przecież wyraźnie w sprzeczności z moją obecnością na niniejszym Forum ???? , [które reklamuje bukmacherów].
[Jednakże, to Forum ma o wiele bardziej szerszy wymiar niż ww. stronki ... Jest dla mnie z różnych względów specyficzne i moim zdaniem nie leżące w tym obszarze, w którym istnieją przytoczone &quot;strony typujące&quot;].

M 0

muszka

Użytkownik
Ok dzięki już się doczytałem teraz czym mam się kierować przy wyborze drużyny? Jeżeli drużyna ma bilans Zw-Re-Po 5-6-3 To będzie się nadawać?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Masz zapewne na myśli grę progresją na remis, skoro podałeś bilans z najwyższą ilością tego wyniku w osiągach tej drużyny?
Otóż są dwie szkoły:
a/ gra na kontynuację trendu, czyli wybieramy drużynę mającą serię kolejnych remisów i liczymy na następny ich remis
b/ gra na przerwanie trendu, czyli dobieramy drużynę mającą serię kolejnych spotkań bez remisu ( ogólnie lub w rozbiciu na dom/wyjazd ) i liczymy że wkrótce w ich wynikach wystąpi remis
Podstawą w tej technice gry jest jednak pokaźny budżet, umożliwiający dokończenie gry z zakładanym na jej wstępie zyskiem - z założeniem, że typowany wynik może szybko się nie pojawić i stawki na kolejnych etapach będą wciąż rosły.
Musimy się też liczyć z tym, że buk może zablokować taką grę poprzez nałożenie górnego limitu stawki i wtedy jest klops, gdyż nie można dokończyć gry, a więc odzyskać już włożonych stawek.
Taka gra ma wiele różnych aspektów i kilka Ci przedstawiłem a resztę sam doczytaj.
P.s: zadałeś poprzednio pytanie czy progresja się sprawdza.Otóż znam serię około 50 kolejnych meczów Stoke City bez remisu na wyjazdach - sam więc rozumiesz, że o powodzeniu decyduje tu to, czy oczekiwany wynik nie wystąpi później niż liczyłeś na to, robiąc sobie tabelkę kolejnych stawek wg stanu swojej kasy.

.

M 0

muszka

Użytkownik
A czy znasz może stronę na której są rozpisane terminy meczów Europy i Azji?
Jeżeli ty znasz wyniki tych kolejnych meczów to które &quot;części świata&quot; są bezpieczniejsze do obstawiania żeby nie było takich niespodzianek?

Do góry Bottom