Kupon na dziś:
#3"Mix Lig"
1.Manchester Utd vs Wigan |1| kurs:1,222 4:0
Podopieczni Sir Alexa są o dwie klasy lepszym zespołem i zagrają przed własną przed własną publicznością na Old Trafford.Zawodnicy z Manchesteru nie zaczęli najlepiej tego sezonu.Porażka z Evertonem na inaugurację,wymęczone zwycięstwo z Southamptonem.Dziś jednak przyszła pora na pokazanie z ich strony wszystkie co mają najlepsze,szczególnie z takim przeciwnikiem jak Wigan z którym trzy ostatnie mecze u siebie wygrywali:sezon 2011/2012 5:0,sezon 2010/2011 2:0,sezon 2009/2010 5:0.Inne rozstrzygnięcie niż zwycięstwo Red Devils będzie sensacją.
2.BATE Borisov vs Torpedo Zhodino- Poniżej 2,5 goli kurs:1,85 2:0
Spotkanie lidera z dziewiątym zespołem ligi białoruskiej.BATE już w najbliższym tygodniu zacznie rywalizację w rozgrywkach
LM.Kurs bardzo atrakcyjny z tego powodu iż gospodarze na pewno będą oszczędzać siły na środę i nie będą zapewne grali podstawowym składem.Drugi powód to statystyki,które pokazują iż dwa ostanie mecze obu drużyn z zeszłego sezonu kończyły się właśnie takim "underem".Gdyby kogoś to dalej nie przekonywało podam jeszcze trzeci powód który wskazuje na pomyślność mojego typu.Zespół gości na 10 spotkań wyjazdowych w tym sezonie,w dziewięciu z nich nie stracił więcej niż dwa gole.
3.Fluminnense vs Atletico GO |1| kurs:1,333 1:2
Spotkanie lidera z ostatnim zespołem ligi brazylijskiej.Atletico to absolutny outsider tegorocznych rozgrywek.
We wszystkich rozegranych do tej pory meczach wyjazdowych ani razu nie potrafił zainkasować 3pkt,Fluminense natomiast we wszystkich rozegranych u siebie meczach nie zaznało goryczy porażki!Trzy ostatnie mecze pomiędzy oboma zespołami kończyły się trzema zwycięstwami gospodarzy dzisiejszego meczu.Kurs nie jest zbyt wysoki,ale prawdopodobieństwo,że wejdzie jest bardzo duże.
4.St.Etienne-Sochaux |1| kurs:1,533 0:1
Spotkanie łapiącej wiatr w żagle drużyny St.Etienne z outsiderem tegorocznych rozgrywek Sochaux.Gospodarze zaliczyli w pierwszych dwóch kolejkach dwie porażki,ale następnie wygrali dwa kolejne mecze.
Goście natomiast przegrali wszystkie cztery spotkania ligowe tego sezonu!W ostatnich czterech sezonach na boisku gospodarzy,padły ich trzy zwycięstwa nad gośćmi i zaledwie jeden remis.Patrząc więc na grę Sochaux po stracie swojego rozgrywającego Martina i czołowego napastnika Maigi nie powinni mieć dziś większych szans na wywiezienie korzystnego wyniku.
5.Sevilla vs Real Madryt |2| kurs:1,60 1:0
Przeglądając ofertę bardzo zaciekawił mnie kurs na ten mecz.Powody dla których drużyna z Madrytu powinna wygrać to spotkanie są dwa:1.Real po stracie punktów na początku sezonu nie może już pozwolić sobie na żadną wpadkę,bo Barcelona ma już nad nimi 5pkt przewagi.
2.Statystyki które pokazują,że ostatnie dwa wyjazdowe spotkania w dwóch ostatnich sezonach Real wygrał w stosunku 6:2,a licząc mecze pucharowe i ligowe w domu ma serię 7 zwycięstw z rzędu!Goście jak najszybciej będą chcieli rozstrzygnąć ten mecz,bo już we wtorek czeka ich bardzo trudne spotkanie w
LM z drużyną The Citizens.
Stawka:20zł Możliwa wygrana:147,93zł
Bukmacher: Sportingbet
P O L E C A M !