>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PIŁKA NOŻNA Remisy oraz obstawianie Live

1 3

___108

Użytkownik
Witam... Ostatni mój system nie wypadł za dobrze ponieważ była to popularna progresja która jak każdy mówi prędzej czy później doprowadzi do bankructwa z czym prawie że się spotkałem...

Ostatnio mając na swoim koncie 300 zł zostało mi 182... Dziewczyna kazała mi przestać się tym zajmować tak więc przestałem na równy miesiąc... Wiele siedząc i myśląc postanowiłem trochę poszperać w poradnikach, w systemach innych użytkowników oraz w swoim małym doświadczeniu w poszukiwaniu czegoś innego niż progresja... Otóż przejdźmy do sedna...

Przeglądając pewien temat natrafiłem na ciekawy system opierający się na grze remisów i w razie wypadku zastosowanie obstawiania LIVE...

Pozwolę sobie przytoczyć ten system na dzisiejszym meczu który został wzięty do testu...
Sprawa wygląda tak:

Wybrałem mecz z 1 Ligi Rumunia o godz 18.30
ACS Poli Timisoara 2.93 X 3.31 Otelul Galati 2.42
Postawiłem na remis kwote 5zł co daje mi możliwość wygrania 16,55 zł
i czekałem... czekałem aż doczekałem 63 min meczu Gdzie sprawa wygladała tak:
ACS Poli Timisoara 4.72 X 1.90 Otelul Galati 3.42
i tu postanowiłem zrobić tak jak w tamtym temacie
Biorąc moją kwote 16,55zł podzieliłem przez kurs 4.7 co daje mi 3,50 zł
oraz zrobiłem to samo z 2 drużyna 16.55/3.4 co dało mi 4.80zł

Licząc stawiajac na remis jestem w sanie zarobić 11.55zł lecz nie jest to 100 % ze jednak mi ten zakład wejdzie
Ale dodając mój wkład początkowy 5 zł oraz 3,50 na 1 druzyne w 63 minucie i 4,80zł na 2 druzyne wychodzi na to ze zainwestowałem w spotkanie 13,3 zł
i w tym momencie moją pewną wygraną jest kwota 16,55-13,30= 3,25 zł

Dodam ze w 78 minucie kursy na te 2 druzyny były wyższe niz 7.00

Dodam ze w trakcie pisania tego tematu zakończył sie owy mecz i w doliczonym czasie gry padła bramka na ACS Poli... ???? tak wiec zarobiłem swoje pewne 3,25zł na 1 spotkaniu...

Co w przypadku gdy np w 30 minucie pada bramka dla jednej z drużyn? Otoż ja postanowiłem że oprócz dzielenia mojej EW przez kursy jaki daje nam bukmacher po strzeleniu gola ( najcześciej są to kursy 1.2-1.6) i stawianiu na tą drużynę tego co nam wyszło dodam od siebie jeszcze od 2-do 5 zł...
w skrócie wyglada to tak...
Pada bramka i: 16,55/1.4 = 11,60 i dodaje od Siebie jeszcze z 5 zł aby mimo wygranej wyjść jeszcze na plusie... w tym momencie jezeli druzyna na która postawiłem wygra to z moich obliczen wychodzi ze zarobiłem: 16,60x1.4 = 23,24 gdzie odejmując mój wkład 5 zł na remis oraz 16,60 na 1 druzynę jestem w stanie zarobic na czysto 1,64...

Mój system był robiony na małych liczbach co daje mały zysk lecz każdy może zmieniać swoją strategie obstawiania w zależności od swojego budżetu...

Myślę ze nie zapomniałem o niczym... Jeżeli tak mile widziane krytyki które wyrównają mój system jeszcze bardziej...

Pozdrawiam ___108
ps. obliczenia mogą być mniejsze w dziesiętnych częściach...

K 107

krisu3

Użytkownik
Jest jeszcze opcja że drużyna która pierwsza strzeliła, ostatecznie przegra. Ale w testach wyjdzie jak często się ti dzieje i czy można to odrobić. Powodzenia ????

1 3

___108

Użytkownik
Dobrze mówisz... zważ na to że żaden system jak na razie nie okazał się tym idealnym... ale ten jest kolejnym do testów... oczywiście musimy sie nastawić na to ze jednak ta 2 drużyna może wygrać.

Ale z drugiej strony gdy stawiamy na 0:0 i gdy pada 0:1 i stawiamy na tamtą drużynę to gramy nadal z handicapem( jeżeli dobrze gadam) wiec jest szansa ze gdy dojdzie do 1:1 nadal jest szansa na remis... a każda szansa to jak % w naszym &quot;Yeld&quot; ... chciałbym by ktoś się wypowiedział jakieś rady ponieważ ten system to pochłaniacz czasu... na Bet365 podczas strzelenia bramki jest sygnał informujący ale mając wybrane 3 mecze na cały dzień to można powiedzieć ze muszę poświęcić ok 5 godz na to by tego pilnować... Postaram się jutro wrzucić kolejne z 2 moich typów w miarę możliwości więc zobaczymy co z tego wyjdzie...
Czekam na kolejne cenne rady ????

1 3

___108

Użytkownik
Dodam że dziś przed zaczęciem czego kolwiek postanowiłem spojrzeć w wczorajsze mecze i przeglądając kursy rzedu 1(2.20) x(3.30) 2(2.20) :przykłady:

to zauważyłem ze padało po 1 góra 2 bramce w meczuu gdzie doprowadzało to do wygrania tej drużyny na która przykładowo bym stawiał lub udało sie także ugrać remis to też było sukcesem dla moich testów...

Wszystko wyjdzie w dalszym praniu ;)

1 3

___108

Użytkownik
Oto kilka dzisiejszych moich typów

Alania Vladikavkaz II (1.80) X 3.50 Krasnodar II (3.75)
STAWKA X- 5 zł oraz 1- 10 zł w 32 min EW na czysto 3 zł ✅

FK Astrakhan (1.66) X 3.40 FK Biolog (5.00)
STAWKA X- 5zł ⛔

Vityaz Krymsk (2.00) X (3.10) Fk Dagdizel (3.75)
STAWKA X- 5zł oraz 1 - 7zł w trakcie meczu EW na czysto 3,50zł ✅

Bilans 1,5 zł ✅

K 107

krisu3

Użytkownik
Jakoś wyjątkowo zainteresował mnie ten sposób więc mam parę pytań:
mecz 1 - w 32 min było 0:0, czemu postawiłeś tylko na 1?
mecz 2 - czemu po bramce nie postawiłeś na 1? Kurs był nieopłacalny?
mecz 3 - to samo co w meczu 1
Pytam, odnosząc się do scenariuszy, które opisałeś w pierwszym poście ????

1 3

___108

Użytkownik
Jak widzisz kursy podane w nawiasach są kursami na początku meczu...

z kursów możemy określić kto jest faworytem...
Dodam że wychodzi na to ze faworytami są właśnie gospodarze...
z każdą minutą kurs staje się korzystniejszy...
tak jak na gospodarza było 1.80 to w 32 min z tego 1.80 zrobiło się 2.00 gdzie stawiając na mojego faworyta zwiększam swoje szanse zarobienia...

W momencie gdy kurs 1.80 się zwiększał... to z drugiej strony kurs na gościa 3.75 się zmniejszał co pokazało nam że bukmacher nie wie jak potoczy się mecz... dlatego ja nadal myśląc o tym kto jest faworytem staram się na niego postawić...

Co do drugiego meczu tam postawiłem 5 zł na remis i patrzac na początkowe kursy i gdzie gospodarz faworyt strzelił bramke to kurs u bukmachera diametralnie spadł w dół (nie oszukując był on w okolicach 1.060) gdzie aby odegrać te swoje 5 zł włożone musiał bym postawić około 50 zł jak nie wiecej... co nie opłaca mi się to ponieważ za te pieniądze mogę stworzyć kilka innych kuponów odgrywając sie.
Jedynie w takiej sytuacji mogę liczyć na to że dojdzie ponownie do remisu i zaryzykuje stawiając na faworyta...

mecz 3 patrz wyjaśnienie 1
myślę że delikatnie przybliżyłem to w jaki sposób analizuje mecze

1 3

___108

Użytkownik
Olimpiya Volgograd (1.53) X 4.00 FK Taganrog (5.00)
STAWKA X- 5zł oraz 2- 11zł EW na czysto 5 zł ✅

Randers Fc - Rezerwa (4.00) X 4.33 AGF Aarhus - Rezerwa (1.61)
STAWKA X- 5zł oraz 2- 13 zł EW na czysto 4,65 zł ✅

FC Ajka (2.60) X 3.75 Gyirmont SE (2.37)
STAWKA X- 5zł oraz 2- 13 zł EW na czysto 2,50✅

Varda SE (2.60) X 3.75 Vasas Budapest (2.40)
STAWKA X- 5zł ⛔ (Powód to strzal bramki w 6 minucie gdzie liczyłem na wyrównanie ponieważ początkowe kursy były wyrównane lecz doczekałem się tylko wyniku 2-0 dla gospodarzy)

Bilans 7,15 zł ✅
Bilans ogólny 8,65 zł ✅

1 3

___108

Użytkownik
Desportivo Chaves (2.33) X 3.10 Benfica B (2.05)
STAWKA X- 5zł 1- 3zł 2- 3 zł EW na czysto 10 zł ✅
Postawiłem na remis... w 38 min padł gol dla gości... gdzie po 2 min kursy na
1 był (7.00) a 2(1.50) postanowiłem złamać zasadę i wmówiłem sobie że jednak dojdzie do remisu a warto się zabezpieczyć i postawiłem za 3 zł na kurs 7.00
w 57 min padł gol dla gospodarzy gdzie kurs u gości powrócił z 1.50 na 5.50 i znów postanowiłem się zabezpieczyć już na gości stawiając także 3 zł kursem 5.50 w momencie byłem już ubezpieczony do końca gdzie padł gol w 61 oraz 68 dla gospodarzy co dało mi już wygraną 10 zł...
Bilans 10 zł ✅
Bilans ogólny 18,65 zł ✅

P 1

patras

Użytkownik
System ciekawy już prędzej też o podobnym myślałem .Zrezygnowałem bo przy tym systemie trzeba poświęcać baardzo dużo czasu na grę.

1 3

___108

Użytkownik
Gyor Eto U21 (1.71) X 3.75 Videoton Fehervar (4.33)
STAWKA X- 5 zł oraz 1 wygra 1 poł. 9 zł EW na czysto 4,75 zł ✅
Bilans 4,75 zł ✅
Bilans ogólny 23,40 zł ✅

1 3

___108

Użytkownik
Patrząc w Excel oraz moje statystyki dochodzę do wniosku iż muszę dużo inwestować aby wygrać.. 1 nieudany kupon jestem w stanie odrobić dopiero w minimum 2 meczach... a ryzyko wzrasta...
Na daną chwile dam sobie spokój z tym system i wrócę do piętnastki oraz czas poświęcony na ogladanie meczy zamienię na analizę poszczególnych spotkań jakie wybieram

Do góry Bottom