>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PIŁKA NOŻNA BY JACKSPARRROW / LL, PL, BL ITP.

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
PIŁKA NOŻNA 2013 BY
JACK SPARRROW

Premier League
La Liga
Bundesliga
i wiele innych ????

Typy będą dotyczyły głownie piłki ponieważ tą dyscypliną się interesuję, tenis czy koszykówka są prostsze do typowania jednak ja typuję to co po prostu lobię oglądać i co zawsze lubiłem. Oglądanie wszystkich meczów kolejki, skrótów, weryfikacja składów i czytanie analiz to dla mnie czysta przyjemność w piłce nożnej.

I to wszystko bez najmniejszej kropli rumu ;)

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Na dobry początek mecz 21 kolejki PL
West Brom - Fulham - 1 DNB 1,40 1:2 ⛔
Expekt

Gospodarze prezentują się o wiele lepiej w tym sezonie, na własnym stadionie 7 zwycięstw, 1 remis i 2 porażki (ze Stoke 0:1 i z MC 1:2) natomiast Fulham słabo na wyjazdach 1 wygrana, 4 remisy i 5 porażek. Motywacji nie brakuje, gospodarze walczą o grę w europejskich pucharach i będą chcieli zrewanżować się za przegraną 3:0 na wyjeździe z Fulham.
EDIT// Największa niespodzianka kolejki ????

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Swansea - Aston Villa
- Goście over 0,5 - 1,60 2:2 ✅
Expekt

Tataj typuję niespodziankę, myślę że goście nie wygrają ale muszą przynajmniej powalczyć, bo ten zespół stać na więcej a baty w ostatnich kolejkach na pewno ich rozjuszą. Aston lubi zaskakiwać jak z Liverpoolem i po takim kursie moim zdaniem opłaca się grać.

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Southampton - Arsenal
- Goście over 1,5 - 1,60 ⛔ 1:1
Expekt

W ostatniej kolejce święci zremisowali 3:3 ze Stoke natomiast Arsenal ograł Newcastle aż 7:3, obydwie drużyny grają otwarty futbol zarówno strzelając jak i tracąc sporo bramek. Święci strzelają najwięcej z zespołów zamykających tabelę PL natomiast arsenal potrafi zarówno wygrywac 2:0 i bronić wyniku jak również tak jak ostatnio wygrywać 5:3 i strzelać kolejne bramki. Grają tak jak pozwala przeciwnik a tutaj spodziewam się szybkich akcji i mnóstwo okazji pod bramkami. Myślę że w tym meczu może zdażyć się wszystko, włącznie z wygraną świętych, lecz z pewnością będzie to mecz walki i warto poświęcić 90 min. ????

EDIT//: W kratkę mi idzie :/

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Angia PL

Spotkanie: Chelsea- QPR
Typ:
Fernando Torres strzeli? - TAK
Kurs: 1.90
Bukmacher: Expekt

Analiza: The Blues o 20:45 podejmą na Stamford Bridge zespół QPR. Zapowiada się pojedynek Dawida z goliatem :smile:. Chelsea jest obecnie w najlepszej formie ze wszystkich zespołów PL. Ostatnio ograli Everton na ich boisku co nie udało się nikomu od paru miesięcy. Aston Villa schodził do szatni z bagażem 8 bramek. QPR w ostatniej kolejce dostało baty 3:0. Mogło skończyć się również pogromem ale jakoś uratowali się przed stratą kolejnych bramek. W defensywie grają tragicznie. Dzisiaj Torres i spółka będą mijać ich jak tyczki na treningu. W zespole gości plaga kontuzji, fatalna atmosfera w szatni, przepłacani piłkarze. Jedyne czego można się obawiać to że the blues odpuszczą ten mecz i zagrają na 50 %. Jednak jest to mecz derbowy i dlatego moim zdaniem będzie mobilizacja na ten mecz. W ostatnim sezonie Chelsea ograła QPR u siebie aż 6:1. Fernando Torres w ostatnich meczach się odblokował i zaczął strzelać bramki których w PL ma dopiero 7. Myślę że mecz zakończy się większym pogromem niż rok temu. Z pewnością jakaś bramka padnie z rzutu rożnego bo QPR traci w ten sposób masę bramek. Liczę na hattrick Torresa, że the blues będą na niego grać by mógł powalczyć o króla strzelców, a on ma nieprzeciętne umiejętności i szanse wykorzysta. Może nawet jakiś karny wpadnie, a po takim kursie jestem gotów zaryzykować. powodzenia :smile:

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Angia PL
Spotkanie: Newcastle - Everton
Typ:
BTS
Kurs: 1.60
Bukmacher: Expekt

Newcastle strzela ostatnio sporo bramek, w dwóch ostatnich meczach 6 bramek ale nie zdołali z tych meczy zgarnąć chociażby jednego punkcika. I czemu się dziwić jak przeciwnicy z „górnej półki”. Na pewno na ostatnie wyniki mają wpływ spore absencje. Everton podrażniony, po ostatniej porażce spory kac, mogli ten mecz wygrać bez problemu tym bardziej, że strzelili pierwsi bramkę i pierwsza połowa nie wskazywała, że Chelsea może cokolwiek zdziałać a już na pewno 3 punkty. Zapowiada się ciekawy mecz. Na pewno faworytem tej potyczki jest Everton ale ja typuję
Z działu PL ????
Podpisuję się pod tym rękami i nogami ????

F 3

fcb2005

Użytkownik
daj spokój i ja wczoraj przez te gwiazdki z londynu trochę przegrałem,kto by sie spodziewał...mam nadzieję że przegrałeś pięniadze które zarobiłeś na bukmacherce,małe to pocieszenie no ale lepiej niż przegrać te zarobione w ciężkiej pracy..

czaninho 33

czaninho

Użytkownik
jak mi w pracy powiedzieli &quot;QPR beat Chelsea one nil&quot; to nie wierzylem. i nadal nie wierze co oni zrobili. ja przegralem mniej od ciebie . wiele osob wtopilo pewnie

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Wracam bogatszy o bagaż doświadczeń ????

Benfica
w lidze gra świetnie, lideruje, jak dotąd bez przegranej i bilans bramkowy 66:15, jednak skupię się na ich grze w Europie, w play offach ostatnim przeciwnikiem był Bordeaux z którym wygrali 1:0 i 3:2, wcześniej grali z Leverkusen które pokonali 1:0 i 2:1.

Newcastle w lidze wygląda słabo, jest 3 punkty nad strefą spadkową, ostatnie 5 meczy to 3 porażki wyjazdowe i 2 wygrane u siebie. Nie można zapominać iż Newcastle rywali miało o wiele mocniejszych niż Benfica, bynajmniej po odejściu Demba Ba radzą sobie nie najlepiej i muszą się skupić na kolejnych meczach w Premier League.

Ciężko jest porównywać Premier League do Portuguese Liga jednak jeżeli porównamy Newcastle do Bordeaux i Leverkusen to aktualny przeciwnik nie wydaje się być mocniejszy,a już na pewno nie przy obecnej formie i problemach w lidze. Może Newcastle nie odpuści ale na pewno nie zostawią zdrowia na boisku a przy obecnej formie Benfiki i na jej stadionie nie powinni nawet co liczyć na remis w takim przypadku. Typuje więc wygraną Portugalczyków min. 2 bramkami po niezłym kursie 2,30.

Liga Europejska
Benfica- Newcastle 1 (-1) 2,30
Expekt
WYNIK 3:1

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Widzę że robi się masówka na Lech, no ale trudno się dziwić.

Lech walczy o mistrzostwo, natomiast Lechia jest zadowolona ze środka tabeli i bezpiecznej pozycji w Ekstraklasie. Chciałem zwrócić uwagę że obie drużyny grały 4 dni temu w ostatniej kolejce. Jak na polskie realia i poziom 3 dni odpoczynku to mało moim zdaniem. Śmiem twierdzić że Lech jest lepiej przygotowany kondycyjnie patrząc na cały sezon i powinien w tym meczu lepiej wyglądać, powinien ale to polska i nigdy grubych pieniędzy nie zaryzykuje. Co do passy Lecha u siebie to moim zdaniem im dłużej trwa tym większe prawdopodobieństwo jej przełamania i ten mecz to świetna okazja na wygraną gospodarzy.

Ekstraklasa
Lech Poznań-Lechia Gdańsk - gospodarze pow. 1,5 gola, 2,00
Expekt
WYNIK 4:2

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
GKS BEŁCHATÓW - RUCH CHORZÓW - OBIE STRZELĄ - NIE - 1,80
Expekt
WYNIK 0:3

Typ opieram na tym iż obie drużyny mało strzelają i mało tracą bramek, a gks to już w ogóle masa underów, oba zespoły mogą grać z kontry, ciężko przewidzieć wynik ale najprawdopodobniej będzie under i strzelać będą tylko jedni :smile:

Otrzymane punkty reputacji: +2
jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Atlético Madrid - Granada- Gosp. over 1,5 - 1,45
Expekt

Atletico po przerwaniu świetnej passy u siebie musi dziś uszczęśliwić kibiców którzy przyzwyczaili się do hegemoni w Madrycie. Spodziewam się wygranej ale że kurs na czyste 1 (1,30) nie satysfakcjonuje wybrałem gosp. over 1,5 jak najbardziej do pokrycia.

Athletic Bilbao - Real Madryt - Xabi Alonso dostanie kartkę - NIE - 1.50
Expekt

Poprzednio Jose zrobił czyszczenie z 1 meczem zapasu. Ciężko przewidzieć czy teraz zrobi podobnie. Mecz w Bilbao w czystej teorii wydaje się trudniejszy niż potyczka u siebie z Betisem. Real ma jeszcze przed sobą mecze z Malagą czy Realem Sociedad. Czysty Alosno będzie na finisz niezbędny. Kurs taki, jakiego można się było spodziewać po LM - buki uczą się na błędach. Ale np Betsafe proponuje tylko 2.15, więc pobiorę sobie to jako value. Bez szaleństw ze stawką, bo poprawka za tydzień w gotowości.
Już tydzień temu grałem przeciwko typom paweł1 i siadło więc teraz znowu spróbuje. Moim zdaniem się nie wy kartkuje bo po LM miał problemy przez to. Jak na typ na nie to kurs świetny. paweł1 bez urazy :wink:

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Jako że w tym tygodniu brakowało mi dobrych meczy piłkarskich, zainteresowałem się chwilowo Tenisem, ale typy raczej biorę od kolegów z forum niż sam analizuje. A dla zabawy dzisiaj taki tasiemiec za 40 zł ????

Pt 19/04/13 10:35 ATP Tour Jo-Wilfried Tsonga - Stanislas Wawrinka
1x2 2 1.75

Pt 19/04/13 12:00 ATP Tour Grigor Dimitrov - Rafael Nadal
Handicap game betting Grigor Dimitrov +6 1.95

Pt 19/04/13 13:30 ATP Tour Fabio Fognini - Richard Gasquet
Handicap game betting Fabio Fognini +4 1.85

Pt 19/04/13 15:00 ATP Tour Novak Djokovic - Jarkko Nieminen
Łączna liczba rozegranych gemów powyżej 19 gemów 1.85
- anulowany

Zakład systemowy= 3/4
Stawka łącznie 4x10= 40,-
Wygrana= 36,10

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Chce przetestować pewien system zanim wpłacę forsę do jakiego buczka więc będę od teraz typował tutaj tym systemem.
Jest to zwykła progresja na różne zdarzenia. Sam to sobie wymyśliłem choć z pewnością ktoś przede mną już to grał, może ktoś nawet to opisał a ja nie wiem jak to się nazywa, no cóż ;)
Wybieram sobie stawkę jaką chce wyciągnąć z 1 typu- niech to będzie 100,-
Wirtualny budżet niech wynosi 5000,-
Kursy będą w przedziałach 1.5 - 2.0 ale mogą być odstępstwa od tej normy ????
Dyscyplina: Piłka nożna, w wakacje może więcej Tenisu o ile dotrwam :grin:
Co jakiś czas będą statystyki
Wszyscy widzieli bo nie zamierzam tego pisać ponownie :]:]

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
# KUPON 2

LVL progresji 1

Bayern Monachium - Barcelona - Gospodarze, posiadanie % piłki - pow. 42.49 - 1.75
Expekt

Stawka: 140,- ⛔

EW: 245,-

Wynik spotkania półfinału LM trudny do przewidzenia jednak taką perełkę znalazłem i pobieram. Pewny nie jestem ale od czego mamy progresję :]

M 8,5K

mario72k

Użytkownik
Dopytam: powyżej 42,49? Ja też sądzę, że będąmieli więcej gry z piłką, ale TERAZ (godz 13:03) kursy na expekcie są wręcz odwrotne: gospodarze powyżej42,49%, kurs: 2,00; a poniżej 42,49% - kurs:1,72 ....
Daj tylko znać czy usunąć ten post, bo śmiecić nie lubię ????

Do góry Bottom