>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

"Pewniaki"

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
&quot;Pewniaki&quot; - krótko i na temat: zakłady, których szanse na to, że wejdą oceniam na ponad 90%. Widziałem, że kilka osób próbowało już czegoś podobnego. Trzeba oczywiście wiedzieć co jest takim pewniakiem. Postaram się udowodnić, że da się na tym zarobić. Będą tu też zakłady live. Stawki na razie maluteńkie ale z czasem będzie to szło w górę. Kursy najczęściej w przedziale 1.01 - 1.10.

Zaczynamy!

#1 ✅

Śląsk Wrocław - Rudar Pljevlja - powyżej 2,5 bramek ✅

1.02, Expekt

Wkład: 14 zł

Wygrana/przegrana: + 0,28 zł

Łączny zysk/strata: + 0,28 zł

Aktualnie mamy już dwie bramki a do końca pierwszej połowy 10 min + cała druga połowa.

mzrm 13

mzrm

Użytkownik
Dużo było takich tematów, większość kończyło się ... chyba domyślasz się jak, jednak życzę ci powodzenia i jakiegokolwiek wyjścia na ✅

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#2 ✅

Vojvodina - Budapest Honved ✅

1.015, Bet365

Wkład: 30 zł

Wygrana/przegrana: + 0,45 zł

Łączny zysk/strata: + 0,73 zł

Vojvodina wygrywa 2-0 a jest 75 minuta.

@MZRM

Dzięki, wiem, że dużo było takich tematów i większość kończyła się wysoką porażką ale uważam, że jeśli dobiera się &quot;odpowiednie typy&quot;, w których musiałby się stać prawdziwy cud aby dany zakład nie wszedł to da się na tym wyjść na &quot;+&quot;. Istotną sprawą są też odpowiednie stawki - ja za wysokie stawki nie gram, nastawiam się bardziej na powolony zarobek. Stawka odpowiednia do ryzyka. Oczywiście wszystko się może zdarzyć i system może kompletnie nie wypalić. Jeszcze raz dziękuję, że życzysz mi dobrze!

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#4 ✅

Zuzana Zlochova - Jasmin Steinherr ✅

1.11, Bet365

Wkład: 20 zł

Wygrana/przegrana: + 2,23 zł

Łączny zysk/strata: + 3,06 zł

Zlochova już przed meczem była faworytką a teraz przełamała.

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#5 ✅

Zuzana Zlochova - Jasmin Steinherr - pierewszy set ✅

1.015, Bet365

Wkład: 11 zł

Wygrana/przegrana: + 0,17 zł

Łączny zysk/strata: + 3,23 zł

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#6 ✅
Ukraina U20 - Gruzja - U20 ✅
1.055, Bet365
Wkład: 25 zł
Wygrana/przegrana: + 1,39 zł
Łączny zysk/strata: + 4,62 zł

gajin 150

gajin

Użytkownik
Dzięki, wiem, że dużo było takich tematów i większość kończyła się wysoką porażką ale uważam, że jeśli dobiera się &quot;odpowiednie typy&quot;, w których musiałby się stać prawdziwy cud aby dany zakład nie wszedł to da się na tym wyjść na &quot;+&quot;
Np takie? Żeby daleko nie szukać, wczorajsze mecze:
http://www.livesports.pl/mecz/06RqqVyS/#szczegoly-meczu
http://www.livesports.pl/mecz/OpnSbxLq/#szczegoly-meczu
http://www.livesports.pl/mecz/6epHoxMA/#szczegoly-meczu
Nie tędy droga. Żadna selekcja tu nie pomoże, bo wynik meczu, to wypadkowa formy 22 zawodników w danym dniu i godzinie. Oczywiście próbuj, jak najbardziej, lecz niestety Twoje starania są skazane na porażkę (wcześniej lub później).

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
@Gajin
Żadnego z podanych przez Ciebie spotkań na pewno bym nie zagrał. Żadne mi to pewniaki. Ogólnie to takie coś można próbować tylko i wyłącznie na live. Gdzie widać jak grają dane zespoły i jaki jest wynik. Np. wczorajszy mecz Vojvodina - Budapest Honved gdzie w 75 minucie było 2:0 a goście grali bardzo słabo i naprawdę cud by się musiał stać aby w 15 minut strzelili te dwie bramki. Albo dzisiejsze spotkanie tenisowe - Zuzana Zlochova - Jasmin Steinherr. Skończyło się na 6:0, 6:0. Od początku było widać, że obie zawodniczki dzieli kilka poziomów. Reasumując to staram się wybierać takie właśnie typy. Zapewne tak jak mówisz skończy się to klapą no ale co mi szkodzi spróbować? Jak widzisz nie gram za wysokie stawki więc nic wielkiego się nie stanie jak stracę to 20 czy 30 zł a nabiorę doświadczenia i będę się trzymał od tego z daleka. Ja zacząłem stawiać praktycznie na początku tego roku(wcześniej okazyjnie jakieś taśmy) więc jestem stosunkowo nowy. No ale może uda mi się coś na tym ugrać? Na razie moim pierwszym &quot;małym celem&quot; jest uzbieranie z tego 10 zł. Obecnie jest już prawie połowa. Tak czy siak dzięki za radę!

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#7 ✅

Liam Broady - Marcus Willis - pierwszy set ✅

1.12, Bet365

Wkład: 26 zł

Wygrana/przegrana: + 3,25 zł

Łączny zysk/strata: + 7,87 zł

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#8 ✅

Brisbane Knights - Pine Hills - 1 połowa ✅

1.002, Bet365

Wkład: 36 zł

Wygrana/przegrana: + 0,08 zł

Łączny zysk/strata: + 7,95 zł

Jest 39 minuta i 2-0.

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#9 ✅

Tom Tomsk - Rezerwa - Kuban Krasnodar - Rezerwa ✅

1.015, Bet365

Wkład: 35 zł

Wygrana/przegrana: + 0,54 zł

Łączny zysk/strata: + 8,49 zł

75 minuta, wynik 2-0.

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#10 ⛔
Ajax - Osasuna - powyżej 1,5 bramek ⛔
1.02, Expekt
Wkład: 14 zł
Wygrana/przegrana: - 14 zł
Łączny zysk/strata: - 5,51 zł

Dopiero 18 min i 1-0, myślę, że jeszcze w pierwszej połowie padnie następny gol.

gajin 150

gajin

Użytkownik
O i takie typy jak #10 mają dużo większą szansę, niż wygra/przegra. Jak już musisz, to graj na ilość goli, gemów. itp.
@
Ten mecz też mam na mini-taśmie na over 1,5 po 1,15.
@2
1:0, jeśli to Cię cokolwiek pocieszy, to też mi to 1,5 nie weszło ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#11 ✅

Zagłębie - Pogoń ✅

powyżej 1,5

1.30, Sportingbet

Wkład: 10 zł

Wygrana/przegrana: + 3 zł

Łączny zysk/strata:

#12 ✅

Zagłębie - Pogoń ✅

powyżej 0,5

1.04, Expekt

Wkład: 2,28 zł

Wygrana/przegrana:

Łączny zysk/strata:

No i przyszła pierwsza porażka - kiedyś to się stać musiało. Na moje szczęście dobrałem odpowiednią stawkę i przegrałem tylko 14 zł. Teraz jak najszybciej wyjść na plus i znów próbować uzbierać te 10 zł ????

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
No przynajmniej spróbowałem ???? Dużo nie straciłem. Dzięki wszystkim, którzy odradzali za rady. Systemy nie dla mnie, wracam do normalnej gry ????

Do góry Bottom