>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pewne typy za grubą kase

P 15

polskigracz

Użytkownik
Ok drugi kuponik spokojnie wszedł.Mamy już 13200 na wieczór Panathinaikos w kosza za całosc i do wygrania jest 17688 a wiec prawie 4500 za jeden meczyk pewny w 100 %

P 15

polskigracz

Użytkownik
Na dzisiaj daje Syrenke z Sharapova.Pewniak dnia.Daje za całość czyli za 21225 po kursie 1,34 do wygrania jest 28442 czyli ponad 7200 PLN na czysto po wygranej serenki.
Syrenka gra tenis nie z tej ziemi.Agnieszka nieistaniała w meczu z nią.
Sharapova mogła dostać bęcki już w meczu z Errani ale ta jak zwykle nawaliła bo miała kilka dobrych okazji żeby wygrać 2 seta a pózniej pewnie i cały mecz.
Jeszcze jako ciekawostke dodam fakt że obie Pania grały ze sobą jak do tej pory6 razy i każdy z tych 6 meczy kończył się wynikiem 2:0 oczywiscie dla Syreny.
Zachęcam do zagrania.
Na wieczór wrzuce kolejny typ za całość czyli za ponad 28000pln

juanhijuan 10

juanhijuan

Użytkownik
Może głupie, ale mógłbyś wrzucić skany/screeny kuponów ? Jakoś ciężko mi uwierzyć, że beztrosko grasz za całą stawkę..

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Kolejny user z cyklu... lubię fantazję.... Było takich pełno także trzeba zostawic go ze swoimi problemami niech gra za 10000 i wygrywa 1000000 nikt w to nie uwierzy.

D 3

di-natalie

Użytkownik
Ja sie przyznam,choc nie powiniennem.Gram u Williama,raz on line raz w sklepie.Kiedys chcialem wyslac kupon za 300 funtow,w standardzie 4 mecze na kuponie.Koles dzwonil aby sie spytac czy mozna przyjac.On Line narazie jakos idzie ale tez nie sadze ( chcial bym sie mylic) aby przy serii 4 zwyciestw nie daliby mi jakiegos limitu.Wiec mam do Ciebie pytanie,mozesz zdradzic gdzie grasz ze takie stawki przyjmuja?? to raz a dwa musisz miec zarombiscie spokojna glowe,bo mi przy mojej stawce 250 f. czasami sie glowa zagotuje.Powodzenia kolego

P 15

polskigracz

Użytkownik
Różnie ale głownie Pinnacle.Jeśli niegrasz jakiś 2-3 lig albo mało znanych to limity są tam bardzo bardzo wysokie.
Co do spokojnej głowy to każdy z tych meczy analizuje pół dnia a poza tym oglądam go live i w razie gdyby była taka potrzeba mogę puścic kontre na live jeśli by się opłacało.
Kurde byłem przekonany że Kiel-Hamburg w ręczna jest o 20.15 a był o 15.
Co za pech byłem pewny tej 1

Do góry Bottom