>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pewien System: PROSZE O WASZE KOMENTARZE

D 0

dafi91

Użytkownik
Witam! Mam pytanie na temat jednego z systemu. Przeglądając wiele forum bukmacherskie natrafilem na pewien system. Polega on na tym, że wygrywając kupon zwiekszamy stawke o ustaloną wczesniej ilość jednostek, natomiast jeśli przegrywamy zmniejszamy stawke o tyle samo jednostek. Czy to może miec sens??

PRZYKŁAD:
Przyjmijmy, że początkowo wygraliśmy 5 kuponów a następnie przegrali tyle samo zakładów.
Początkowa stawka: 2j Zmienna stawki: 2j Przyjmijmy kurs: 3.00

Krok 1 2x3 ✅6j
Krok 2 4x3 ✅12j
Krok 3 6x3 ✅18j
Krok 4 8x3 ✅24j
Krok 5 10x3 ✅30j
Po podliczeniu jestesmy na ✅90j
Krok 6 12x3 ⛔12j
Krok 7 10x3 ⛔10j
Krok 8 8x3 ⛔8j
Krok 9 6x3 ⛔6j
Krok 10 4x3 ⛔4j
Krok 11 2x3 ⛔2j
Po podliczeniu jestesmy ⛔42
90-42=✅48j
Wezcie pod uwage ze przegrac 6 kuponów pod rząd z takim niskim kursem jest bardzo trudno. Wdlug mnie powinny byc czesciej wygranie niz straty ????
Co sądzicie o tym systemie prosze o komentarze z góry ThX

G 46

ghs

Użytkownik
Uważam, że żaden system polegający wyłącznie na manipulacji stawkami (np. progresja), nie poparty wysokimi umiejętnościami typerskimi nie przyniesie sukcesu.
Jeśli nie będziesz dobrze typować (czyli grać zdarzenia o zawyżonym kursie), to żaden system ci nie pomoże.
Przedstawiony przez ciebie przykład jest zafałszowany, gdyż zakłada 45% trafionych kuponów, co przy AKO = 3.00 jest szalenie trudne. Bez dokładnej analizy nie trafisz więcej niż 30% kupnów z AKO = 3.00.
Tak naprawdę w tym przykładzie powinno być AKO = 2.00 - sprawdź sobie, ile wtedy zysku będziesz miał - bo mi wychodzi, że będzie strata.

D 0

dafi91

Użytkownik
Wiem, że takie kupony maja male szanse wejscia ale ten kurs podalem tylko dla tego zeby mi sie latwiej liczylo ???? moglem tez podac kurs 2.00:-D Ja osobiscie zazwyczaj gram kupony na 2 zdarzenia o kursie ok 2.2-2.7 ????

G 46

ghs

Użytkownik
Chyba jesteś niepoważny, jeśli ustalasz nierealny kurs po to, żeby ci się łatwiej liczyło. W takim razie proponuję ustalić AKO = 10.00 - będzie się liczyło bardzo łatwo, a jakie zarobki wtedy wyjdą, ho, ho... co prawda szanse wejścia znikome, ale przecież ciebie to niezbyt obchodzi.

Do góry Bottom