>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

perfumki

neoppl 18

neoppl

Użytkownik
Jako ze wyplacilem ostatnio troszke hajsu to chcialem sobie kupic ze 3 sztuki jakis fajnych perfumkow. Mam wiec pytanko czy ktos z was korzystal z jakis internetowych sklepow bo w sephorze troche drogie sa a jednak w necie widzialem tansze. Moze ktos zamawial z takich internetowych sklepow i moze ktorys polecic?? Bo rozumiem ze allegro to odpada, bo tam jakies dziwne ceny maja i watpie zeby orginaly byly...
Z gory dzieki za pomoc
&lt;jesli zly dzial czy cos to prosba o przeniesienie&gt;

sawas 27

sawas

Użytkownik
http://www.flakonik.pl/
Chyba tam kupowałem perfumy na Gwiazdkę.. Ale nie pamiętam już, bo masa jest tych e-sklepów. Obczaj w Google jakąś porównywarkę cen albo sam poszukaj na różnych stronach tych zapachów, które Cię interesują i wybierz najtańszą opcję.
Wystarczy &quot;perfumy sklep&quot; w Google, te najpopularniejsze=najlepsze znajdziesz na pewno..
EDIT: http://www.e-perfumy.com.pl/
I tu pamiętam, że były tanie, ale tego zapachu, na który się w końcu zdecydowałem akurat nie mieli.

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
neo - widze ze jestes z Warszawy ;] w zlotych tarasach jest sklep z perfumami, tylko nie pamietam jak sie nazywa, ale nie jest to sephora, mozna trafic okazje bardzo tanio, wiec tam zobacz. jak cos Ci podpasuje po promocyjnej cenie to mozesz ladnie trafic ????
ps poszukam na ich stronie nazwy sklepu, jak cos to napisze ;]
EDIT : jest to na 99% sklep &quot;Douglas&quot; . byles tam kiedys moze?

unique- 32

unique-

Użytkownik
neo - widze ze jestes z Warszawy ;] w zlotych tarasach jest sklep z perfumami, tylko nie pamietam jak sie nazywa, ale nie jest to sephora, mozna trafic okazje bardzo tanio, wiec tam zobacz. jak cos Ci podpasuje po promocyjnej cenie to mozesz ladnie trafic ????

ps poszukam na ich stronie nazwy sklepu, jak cos to napisze ;]

EDIT : jest to na 99% sklep &quot;Douglas&quot; . byles tam kiedys moze?
Douglas to praktycznie to samo co Sephora . No chyba , że u Was w Warszawie jest inaczej niż w innych , większych miastach Polski ;) . W Douglasie poprostu częściej występują promocje itp ale najczęściej są to przeceny starych modeli perfum (jeśli mogę tak powiedzieć o perfumach) .

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
aa no chyba ze ; ] u nas w Warszawie? ; &gt; ja z w-wy nie jestem ;] mozliwe ze to cos takiego, ja tam osobiscie nie bylem, slyszalem od znajomych ze ktos cos tam po okazyjnej cenie kupil, ale pewnie jest tak jak mowisz ????

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Najlepiej jak masz kogoś znajomego w Angli czy Francji np. tam perfumy są tańsze o 1/3 ????
W Polsce też mogą być o wiele tańsze, nawet więcej niż 1/3 :spokodfhgfh:
Douglas ? Przynajmniej u mnie w mieście ceny są nawet większe od Sephory ...

komaro 0

komaro

Użytkownik
Na allegro nie polecam. Ostatnio mój brat kupił na allegro perfumę Hugo Bossa po niższej cenie, niż z sklepie i zapach okazał się też inny...

lothar 251

lothar

Użytkownik
Ostatnio namierzyłem w Wawie fajną perfumerie jak szukałem perfum dla dziewczyny, ceny dość przystępne, co najważniejsze perfumy oryginalne. Napisz PW to dam Ci namiar na nią, podjedziesz zobaczysz

bernard 0

bernard

Użytkownik
Ludzie najlepsze perfumy są w Super-Pharmie (sklep znajdujacy się w dużych centrach handlowych). Np. Hugo Boss 40 ml kosztuje tylko 100 zł. !!! Kiedyś w gazecie czytałem o perfumie o nazwie &quot;1 Million&quot; który reklamowany był w cenie 350 zł. w Pharmie tylko 100-120 zł. (polecam bo kozacko wygląda flakon, jak cegiełka złota).

Do góry Bottom