>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pełna weryfikacja , wypłata bonusu!

B 0

beksiu

Użytkownik
Witam
Chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób można wypłacić środki z konta jeżeli grałem tylko bonusem 5€ ? . Nie wpłacałem żadnych środków innymi sposobami tylko i wyłącznie ten bonus a że ugrałem 240 € to teraz pasowałoby jakoś to wypłacić. Nie posiadam jeszcze pełnej weryfikacji konta wysłałem tylko skan dowodu osobistego i został zaakceptowany. I jeszcze jedno pytanie jakie warunki muszę spełnić aby otrzymać kompletną weryfikację do wypłacenia środków z konta.
Z góry dzięki , Pozdrawiam

_sony_ 41

_sony_

Użytkownik
Panie Vader, fajnie, dzieki, ale przeczytalem wszystko i nie znalazlem na forum ani jednego goscia, ktory twierdzi, ze przeszedl ten proces. Teorie to ja moge sobie poczytac w jezyku angielskim na stronie BetFair, ale chodzi mi bardziej o kompetentna osobe, ktora powie, jak to przebiegalo z doswiadczenia.
Na forum takiej osoby jak na razie nie widze.
Pozdrawiam

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Panie Vader, fajnie, dzieki, ale przeczytalem wszystko i nie znalazlem na forum ani jednego goscia, ktory twierdzi, ze przeszedl ten proces. Teorie to ja moge sobie poczytac w jezyku angielskim na stronie BetFair, ale chodzi mi bardziej o kompetentna osobe, ktora powie, jak to przebiegalo z doswiadczenia.
Na forum takiej osoby jak na razie nie widze.
Pozdrawiam
Panie Sony co tutaj jest niejasne?
Jakie są problemy między teorią a praktyką?
To, że ktoś nie napisał, iż sam to robił nie oznacza jakieś problemy.
Ja robiłem to kilka lat temu.
Poza tym po co piszesz w każdym temacie na forum o tym?
Odpowiedź masz -&gt; http://forum.bukmacherskie.com/f141/betfair-weryfikacja-wyplata-i-tak-zwane-oflagowanie-34219.html#post2056747

_sony_ 41

_sony_

Użytkownik
Dobra, dzieki bardzo ???? Juz sie polapalem.
Mam spory budzet juz zgromadzony na Betfair, stad sprawe traktuje tak drobiazgowo i powaznie.
Dzieki jeszcze raz i pozdrawiam ????

Do góry Bottom