>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PDC Poland Darts Masters 2025 4-5.07.2025

hiro 111,7K

hiro

Użytkownik
Poland Darts Masters 2025 4-5.07.2025

piątek 19:00

Chris Dobey v Gyorgy Jehirszki
Gerwyn Price v Sebastian Bialecki
Rob Cross v Krzysztof Kciuk
Michael van Gerwen v Pero Ljubic
Stephen Bunting v Tytus Kanik
Luke Littler v Karel Sedlacek
Jonny Clayton v Krzysztof Ratajski
Nathan Aspinall v Radek Szaganski

sobota 19:00
ćwierćfinały
półfinały
finał

Otrzymane punkty reputacji: +1456
brodaty-zolw 84,5K

brodaty-zolw

Forum VIP
Z kim się widzimy na miejscu? Ja niedługo ruszam, zrobiłem kuponik na lepsze śledzenie i zapewne w aucie będę jeszcze cos montował. Póki co moim zdaniem valuebety.

Tytus Kanik powyżej 1.5 180s - 2.1/STS

Jaka twarz Tytusa zobaczymy dzisiaj? Tego z finału Mistrzostw Polski gdzie zagrał straszny piach i przegrał 0-6 czy może jednak tego z półfinału gdzie zagrał bardzo dobrego darta. Jest jeszcze trzecia twarz czyli ta z Playersow? Ja spodziewam się tutaj 8-9 legow, a Tytus w maxy potrafi. W Playersach zazwyczaj w takim formacie rzuca 2/3 maxy, wiec taki kurs na jego 2x180s uważam za przyjemne Value.

Clayton najwyższy C/O powyżej 89.5 - 1.55/superbet

Buki dały alternatywne linie, wiec trzeba korzystać, piękna linia na Claytona, który umie w zamki. Jakieś 101, 121 czy 96 robi tutaj robotę.

Kciuk (+3.5 handicap) - 1.62/superbet

Krzysiu bardzo przyjemnie podczas weekendu w Tarnowie, gdzie został deblowym Mistrzem Polski, a w singlu zabrakło szczęścia + drabinka była trudna. Liczę, ze zagra minimum 88 a to powinno starczyć na walkę z Crossem, który w Ameryce był mizerny. Cross również niezbyt dobrze wspomina Polskę, bo rok czy dwa lata temu przegrał z Ratajem i mocno narzekał na publikę. Dziś doping dla Polaków będzie ogromny, wiec Cross również może się mocno spalić.

Otrzymane punkty reputacji: +775
kary12 19,3K

kary12

Użytkownik
Ja ruszam w sobotę na wydarzenie. W sumie zauważyłem całkiem ciekawą zależność apropo 180. W pierwszych rundach rzadko się zdarza, aby padła ona w pierwszym legu i tutaj wychodzę z propozycją. Dobey - Jehirszki, bez 180 w 1 legu @ 1.65
Darta śledzę od początku roku, więc nie kojarzę zbytnio Węgra. Dobey ma 36% 180 na lega, co jest całkiem niezłym wynikiem. Sprawdziłem kilkanaście spotkań tego sezonu Dobey'a i w niewielu trafiło się, aby rzucił 180 w pierwszym legu. Wiadomo, że to jest dart i tutaj dyspozycja chwili decyduje o takich rzeczach, ale za parę złotych myślę, że warto zaryzykować. Jak kogoś nie satysfakcjonuje kurs to można dorzucić to samo wydarzenie na mecz Clayton - Ratajski. W tamtym roku w pierwszej rundzie w pierwszych legach padły trzy 180' na osiem spotkań. Tak samo było również dwa lata temu.

Do góry Bottom