>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PDC: Perth Darts Masters - Sydney (25-27.08.2016)

Status
Zamknięty.
kukizlfc 813

kukizlfc

Użytkownik
Krótka analiza gry graczy TOP8 na pokazówkach w pierwszych rundach z ogórkami. Rozgrywane w tym sezonie pięciokrotnie - od początku to Dubaj (bez pierwszej rundy), Auckland, Shanghai, Japonia oraz Sydney.
Porażki:
James Wade 5-6 w Sydney
Wygrane jednym legiem - nikt
Wygrane 6-4:
MVG w Szanghaju
Chizzy w Auckland
Wygrane 6-3
MVG w Auckland
MVG w Japonii
Lewis, Taylor i Gary Anderson w Sydney
Są więc zawodnicy, którzy się w tańcu nie pi***olą jak to się zwykło mówić. Co najmniej czterema legami wygrywali dotychczas w każdym turnieju Wright i Barney (który jednak ostatnio przegrał z K. Andersonem). Wright poza spotkaniem z Whitlockiem to tracił maksymalnie jednego lega. Warto podkreślić też ostatnią formę Taylora, który w finale w Sydney ograł MVG. Na rywalach się nie skupiam bo to wszyscy miejscowi amatorzy.
Warto zauważyć też, że najwięcej wbrew pozorom traci MVG. Dzisiaj zagra z Kylem Andersonem, na którego stawiałem ostatnio w Sydney - nie zawiodłem się gdyż Kyle wygrał z Barneyem a później w ćwirćfinale przegrał z Van Gerwenem właściwie tylko 10-6.
Sumując na pierwszą rundę turnieju w Perth składam taki tripel:

Peter Wright - Adam Rowe

Wright -3,5 1,40 6-4, bardzo słaba gra Wrighta i niezła Rowe&#39;a
Phil Taylor - Corey Cadby
Taylor -2,5 1,14
2-6, Panie a kto tu Panu tak spier...lił

Michael van Gerwen - Kyle Anderson
Anderson +4,5 1,36
6-4, Kyle ostatnio ładnie gra, zagrałem jeszcze -3,5 po 1,90 ale zapomniałem dopisać :/

AKO: 2,18 Bet365 ⛔

brodaty-zolw 80,2K

brodaty-zolw

Forum VIP
Miałem nie grać tego turnieju ale jak zwykle coś się znalazło wartego zagrania.

Peter Wright vs. Corey Cadby
Typ: Peter Wright więcej 180&#39;tek - 2.1/Unibet
✅
Cadby dzisiaj bardzo dobre spotkanie z Taylorem. Średnia ponad 103, 55% na dablach oraz aż cztery 180&#39;s. W zeszłym tygodniu porażka z Philem jednak gra było bardzo dobra (3 maxy). Peter dzisiaj dość słabo, bo średnia 90 i zaledwie 2 maxy. Być może właśnie te małe czynniki spowodowały, że bukmacherzy w taki sposób wystawili kursy, bo osobiście uważam, że wystawienie takiego kursu na to zdarzenie to strzał w stopę. Dzisiaj Cadby grał w krótkim cyklu legowym, więc mogło mu iść dobrze. Jednak jutro wydłuża się on do bestof19 i tam dopiero wychodzą umiejętności danego zawodnika. W mojej opinii oba te występy z Taylorem to były tylko jednorazowe strzały gdyż decydowała forma dnia. Wiadomo, że w jakimś stopniu utrzyma się ona do jutra jednakże na Wrighta to za mało. Zawodnik, który od paru lat umacnia swoją pozycję w rankingu PDC zyskuje wielkie doświadczenie. Właśnie ono wychodzi w dłuższych meczach. Peter tak słabo jak dzisiaj nie ma prawa rzucać. Jeżeli zacznie mu iść to potrafi on sypać 180;s b2b i na to właśnie jutro liczę. Doświadczenie oraz fakt, że mecz trochę potrwa. Kurs z kosmosu. Półzawodowiec oraz zawodnik ze światowej czołówki, który potrafi rzucać 180&#39;s a kurs na obu 50:50. Jak na moje dziwne, więc próbuję!

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom