>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PDC: European Tour Event 4 - Salzburg (20-22.06.2014)

Status
Zamknięty.
hiro 111,9K

hiro

Użytkownik
Dirk van Duijvenbode v Rowby-John Rodriguez
Typ: Dirk van Duijvenbode @ 2,25 William Hill 1/10j ⛔ 1

Dwóch młodych zawodników. Rozdriguez ostatnio finał młodzieżowych MŚ i występ w 2. rundzie WCoD. Jakoś mnie ten gość nie przekobuje. Jak dla mnie mecz z delikatnym wskazaniem na Holendra, dlatego próbuję ten kurs.
Darren Smith v Mensur Suljovic
Typ: Mensur Suljovic @ 1,44 William Hill ✅

Darren gra według mnie słabo. Suljovic u siebie, ale ostatnio nie błyszczał. Uważam, że dzisiaj poradzi sobie z Anglikiem, ale będzie to mecz na styku.
Terry Jenkins v Max Hopp
Typ: Terry Jenkins @ 1,28 William Hill ✅

W końcu Terry wraca do gry. Hopp nabył sporo doświadczenia, poprawił umiejętności, ale myślę, że braknie mu do Terrego.
Dean Winstanley v Uwe Bacher
Typ: Dean Winstanley @ 1,14 William Hill ✅

Dean podczas ostatniego ET zawiódł mnie, przegrywając 5-6 z 5-4 w meczu z Douglasem. Dzisiaj zagra z kompletnym no-namem i uważam, że porażka będzie ogromną sensacją. Uwe przeszedł kwalifikacje, ale przeciwników nie miał trudnych, jedynie w ostatniej rundzie pokonał Lerchbacher&#39;a 6-5.

Suljovic + Jenkins + Winstanley = 2,12 William Hill 2/10j ✅ 2,24

Otrzymane punkty reputacji: +25
M 124

mr.x

Użytkownik
Henderson J. - Rasztovits M.✅6:4
Typ: 1 @1.35
Monk A. - Bunting S.✅1:6
Typ: 2 @1,20
Jenkins T. - Hopp M.✅6:2
Typ: 1 @1,29

Marathon AKO: 2,09 ✅

Co tam wiele pisać, Jenkins zgadzam się z powyższym. Jest lepszy od Niemca i powinien to dzisiaj udowodnić.
Bunting narazie w federacji PDC gra nieźle i zresztą MŚ BDO, a Monk to zawodnik który nie jest tak wielkim talentem... A miał nim być ???? Raczej nie widzę wielkich problemów Buntinga w tym spotkaniu, chociaż dart czasem potrafi zaskoczyć.
Henderson jeśli chce to potrafi, a trafił zawodnika gospodarzy który w kwalifikacjach już musiał się pomęczyć. Rasztovits do tej pory w głównych turniejach ET wiele nie namieszał, a Hendersonowi doświadczenie powinno pozwolić wygrać ????

Otrzymane punkty reputacji: +17
hiro 111,9K

hiro

Użytkownik
Mervyn King v John Part
Typ: Mervyn King @ 1,50 Bwin
⛔ [co to było?]

Żarty żartami, ale ja bym tutaj dał góra 1,20. Part szczęśliwie wygrał z niedoświadczonym Kantelem 6-5. John jak zwykle „zachwycił” skutecznością na dublach, nie mam danych, ale było to góra 25%. King jutro powinien go spokojnie ograć. Nawet nie wyobrażam sobie, żeby Kanadyjczyk zagroził.
Brendan Dolan v Ben Ward
Typ: Brendan Dolan @ 1,20 Bwin ✅

Dolan w wyśmienitej formie, co potwierdzał na WCoD czy w Berlinie. Ward to młody zawodnik, z niewielkim doświadczeniem. Dolana miałoby zabraknąć dalej? Chyba nie

Justin Pipe v Vincent van der Voort
Typ: Vincent van der Voort 2,20 Bwin 1/10j ✅ 1,2

Tu również jestem zaskoczony, bo kursy powinny być wyrównane. Vincent zaprezentował się dzisiaj świetnie, 8 perfekcyjnych lotek (ostatecznie skończył 11.), do tego 2x 12. lotka, 4 maksy i średnia 99,76. Zamulacz Pipe może mieć problemy z Holendrem. A za spróbowaniem pogrania tego typu przemawia również to, że jest to 1. mecz w kolejności w sesji popołudniowej. If you know what I mean

Do zagrania:
King + Dolan = 1,80 Bwin 4/10j ⛔
Vincent van der Voort 2,20 Bwin 1/10j ✅

M 124

mr.x

Użytkownik
Kurs na Kinga jaki był do złapania to śmiech na sali ;) nie miałem czasu ale też bym to podawał.

Caven J. - Jenkins T.⛔ 6:5... a było 3:5, te zamknięcie 156 Cavena..
Typ Jenkins @1,67 10Bet

Jabba od jakiegoś czasu bez błysku, porażka za porażką i tutaj też niestety się tak zapowiada. Trafia na Jenkinsa, który jest w niezłej dyspozycji, zresztą wczoraj to potwierdził. Mógł mieć problemy z Hoppem, ale zamykał 129,117,156 ;) jak podtrzyma takie zamki to nie będzie miał co gadać Caven.

Wright P. - Smith M.⛔ Wriight na dobrym poziomie
Typ: Smith @ 2,62 William Hill

Jeszcze nie zaczęło spadać w WH, reszta buków już ruszyła. Młody wczoraj bez większych problemów przeszedł 1 rundę. Wiemy, że jest nieobliczalny dlatego cóż nie powinno być zawodu. Przeciwnik wymagający, ale Wright w Drużynowych mnie nie zachwycił, grał dość przeciętnie singlowo i deblowo też bez większego błysku jak i jego partner. Do tej pory jak się spotykali mecze były wyrównane dlatego handi w Sbobet do wejścia, ale trzeba tam mieć konto ???? Uważam, że Smith jest w stanie tutaj wygrać ;)

Whitlock S. - Henderson J.✅
Typ: 1 @1,28
Van Gerwen M. - Winstanley D. zwrot
Typ: 1 @1,10
Huybrechts K. - van de Pas B. ⛔⛔// Chyba Kimowi nie zależało ????
Typ: 1 @1,26
Anderson G. - Smith A. ⛔ a to już niespodzianka całkowita ;)
Typ: 1 @1,13

Ako Betsson : @1,91

Krótkie wyjaśnienie, najwięcej znaku zapytania daje sobie przy meczu Whitlocka. Liczę jednak na to, że Czarodziej wróci wreszcie na odpowiednie tory. Zresztą reprezentując Australię wyglądał nawet dość solidnie.
Huybrechts powinien to wygrać, świetna dyspozycja podczas drużynówki. Singlowe mecze zazwyczaj średnia koło 100 albo i wyżej
MvG nie zamierzam przedstawiać, każdy zna. Myślę, że jeśli mu się chce to wygra to spotkanie.
Anderson w tym sezonie jest w niezłej formie, kilka zawodów zgarniętych. Powinno być do przodu.

====
Dzień ogólnie do kitu, niespodzianka goniła niespodziankę dzisiaj..

hiro 111,9K

hiro

Użytkownik
Stephen Bunting v Jamie Caven
Typ: Stephen Bunting @ 1,50 Bwin 2/10j
⛔

Stephen wygląda solidnie w tym turnieju,nawet mógłbym zaryzykować, że najsolidniej ze wszystkich. Popularny &quot;The Bullet wczoraj rozgromił Chisnall&#39;a 6-1 notując średnią 108.34 (v 95.01) i 8 maksów! Dzień wcześniej, w 1. rundzie, Stephen pokonał Monk&#39;a również 6-1 (92.84 v 86.11). Caven wczoraj wygrał z Jenkinsem 6-5, wracając z 3-5. Średnia 98.94 i wysokie zejście ze 156. Wydaje mi się, że to Stephen wygra ten mecz.

Robert Thornton v Mensur Suljovic
Typ: Mensur Suljovic @ 3,13 Marathonbet 1/10j
✅

Thornton nie zachwyca, wczoraj męczył się z innym Austriakiem - Rodriguezem. Suljovic jak dotąd 2 solidne mecze, średnie w okolicach 95. Po takim kursie za 1j należy zagrać w stronę Austriaka.

Trudno cokolwiek na dzisiaj wybrać, gdybym miał wskazać zwycięców pozostałych meczów to kierowałbym się w stronę: van der Voort (2,22), van de Pas (1,82), Baxter (1,68), Whitlock (4,50), Wright (1,30), Winstanley (2,31). Pamiętajcie, że to tylko luźna propozycja.

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom