>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PDC: European Tour Event 4 - Hamburg (13-15.05.2016)

Status
Zamknięty.
brodaty-zolw 80,2K

brodaty-zolw

Forum VIP
ET, więc trzeba jakoś zaatakować. Wczoraj nie pograłem Premier League i żałuję, bo fajne kursy były, które mogły siąść. ET jest świetnym sposobem na zarobek jednak pierwsze rundy zazwyczaj trzeba atakować troszeczkę mniejszą sumą.

Artut vs. Dobey
Typ: Artut - 2.62/bet365 ⛔

Artut to reprezentant Niemiec, którego już bardzo dawno nie widziałem. Ostatnio gdy się pojawiał to niestety dostawał od swoich rywali potężne lanie (Bunting 0:3). Ostatnie jego spotkanie to porażka z Gurneyem choć mecz stał na wysokim poziomie. Jego przeciwnik to Dobey, który podczas ET 2 zabłysnął i pokonał Thorna oraz Chizza a MVG napędził sporego strachu i doprowadził do decidera. Jednak czy to jest powód aby wystawiać takie kursy w tym spotkaniu? Dla mnie jest to typowe spotkanie 50:50. Obaj Panowie powinni rzucać na podobnych średnich a w mojej opinii to Artut jest wstanie w tym spotkaniu rzucać lepiej od rywala. Jeżeli kończące lotki będą mu siedziały to powinien wygrać to spotkanie. Wcześniej pisałem jeszcze, że Artut to reprezentant Niemiec czyli gospodarzy. Oglądam właśnie mecz Hoppa i widzę w jaki sposób niesie go publiczność, to samo powinno być w meczu Artuta. Powinno mu to pomóc, spore Value, więc atakuje!

Vincent (1.28)✅x Mark Webster (1.53) ⛔
AKO: 1.97/betano
⛔

Taki mój dubelek, który wydaję się dość pewny. Na początek Vincent, który w TV ostatnio pokazał się na UK Open. Zaliczył tam solidny występ i został pokonany dopiero przez Phila. Jego przeciwnik to zawodnik z eliminacji. Niezbyt znany, rzucający na słabej średniej. Największy jego sukces w ostatnim czasie to 3 runda na ET:2 w 2013 roku. Od tego czasu zdarzały się jakieś pierwsze rundy jednak na Vincenta będzie to za mało. Zawodnik, który potrafi sypać maxami powinien odstawić swojego rywala i dość gładko go pokonać. Drugi typ to wygrana Webstera. Słabsza wersja Wade, bo tak go nazywam. Dlaczego? Bardzo podobna charakterystyka. Większość lotek rzucanych w 20. Częste 140, ustawianie się na Topsa. Jaki nudny zawodnik ale dość regularny. Ostatni występ to UK Open i tam ćwierćfinał i porażka... z Taylorem. Obaj zawodnicy na, których gram przegrali w tamtym turnieju z Philem. Przeciwnikiem Webstera będzie Henderson. Ostatnio oglądałem oba jego spotkania podczas poprzedniego ET i tam naprawdę słaby poziom. W pierwszym spotkaniu średnia na poziomie ~90 a potem prowadzenie 4-1 i końcowa porażka z Thornem. Wydaję mi się, że Webster jest lepszym zawodnikiem i przede wszystkim bardziej regularnym. To powinno starczyć aby pokonać Hendersona. Powodzenia!

maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
Dzisiaj bez większych kombinacji, celem jest podwojenie środków na tym, na pozór łatwym zakładzie. Jedziemy po najniższej linii oporu i obyśmy się na tym (kolokwialnie mówiąc) nie przejechali.

Mensur Suljovic + Dave Chisnall + Adrian Lewis + Peter Wright @ 2,02 Bet365 ✅✅✅
Wykrakałem. Aż specjalnie to pogrubiłem, bo odrobić z 2-5 na 6-5 to trzeba być niezłym ananasem. Jesteśmy na plus, ale nerwy nam zafundował niesamowite. Przy okazji kupon KukizLFC także do przodu, gratki.

Jedno spotkanie z sesji popołudniowej, aż trzy z wieczornej. Ale powiedzmy sobie szczerze - czy coś może tu pójść nie tak?
Zaczynamy teoretycznie najtrudniejszym spotkaniem na kuponie, bo na pierwszy ogień idzie chyba najwolniejszy zawodnik, jaki gra na jakimś tam poziomie. Przegrał on przed tygodniem z innym zawodnikiem z naszego kuponu, Chizzym. Wykręca niezłe średnie, łapie formę. Dzisiaj gra z młodym belgijskim zawodnikiem - De Deckerem, któremu ewidentnie brakuje doświadczenia. Co prawda wczoraj dobrze wszedł w mecz, wygrywał już 3-0, ale dzisiaj rywal lepszy. Mensur, bo o nim mowa, powinien dać sobie radę. Adrian Lewis to ambitny gracz, nie wyobrażam sobie żeby miał odpaść już w pierwszym swoim spotkaniu na tym turnieju. Zwłaszcza patrząc na to, że gra z Eidamsem. W zasadzie wrzucone do kuponu &quot;na podbitkę&quot;. Ron Meulenkamp pokonał wczoraj dosyć szczęśliwie Cullena (przegrywając już 0-2), ale dzisiaj przed nim zawodnik z wyższej półki. W tamtym meczu zresztą średnia niższa niż 90, co nie świadczy o nim najlepiej. Chisnall tydzień temu był w finale, gdzie musiał uznać wyższość MvG. Powinien na spokojnie wygrać, potem pokonać Thorna, dojść do ćwierćfinału, gdzie pewnie będzie czekał na niego Wright. Ale już trochę odpłynąłem... Apropos Wrighta, to mierzyć się on będzie z Darrenem Websterem. Nie lubię, gdy Snakebite kończy mi kupon, bo mimo całej sympatii do niego, muszę przeklinać pod nosem po jego dziwnych decyzjach. Webster co prawda w niezłej formie, i wygrana Wrightowi nie przyjdzie ot tak, ale jako że w marcu wygrał 9-5, to i tutaj powinien sobie na spokojnie poradzić. Jakby kogoś interesowało rozbicie tego akumulatora na poszczególne single, tak to wygląda: 1,28*1,16*1,12*1,20.

kukizlfc 813

kukizlfc

Użytkownik
Mensur Suljovic - Mike De Decker
Suljović 1,28

Dave Chisnall - Ron Meulenkamp
Chisnall 1,16

James Wade - Johnny Clayton
Wade 1,22

AKO: 1,83 bet365
✅✅✅

Pierwszych dwóch zawodników opisał ładnie Maite Radar, więc nie będę już tego dublował.
Jako trzeciego do kuponu wybrałem jednak na dzień dzisiejszy Maszynę. Wade to bardzo regularny gracz i wydaje mi się, że po ostatnich trochę słabszych wynikach będzie chciał się pokazać z dobrej strony. Tydzień temu na Gibraltarze odpadł już na 1/8, w Premier League dwa bicia od MVG i Wrighta po 7-1, teraz w czwartek 7-3 z Thortonem na osłodę na koniec. Średnie w przegranych meczach 102 i 97, z Thortonem wystarczyło 89. W przegranych brakowało gry na dablach (z Wrightem ledwie 1/12 uuu), za to z Thortonem to funkcjonowało świetnie - 70%. Odpadł już z PL, tydzień temu lipa, czas w końcu coś zagrać. Szczególnie że i rywal niespecjalny. Walijczyk jest 133. w rankingu, w większości odpada w kwalach, w turniejach PDPA Championship w Barnsley też raczej słabo. Przy regularności Wade&#39;a spokojna wygrana.

Michael Smith - Rowby-John Rodriguez
over 4,5 180&#39;s 1,80 bet365
⛔

Smith jakby wracał do dobrej dyspozycji. To jedna z większych maszyn do robienia setek w tourze i tak naprawdę jest gwarancją przynajmniej na te 3 setki. A jeżeli będzie miał dobry dzień to może nawet ten over pokryć samemu. Myślę, że młody Austriak także się dorzuci. Jeśli nie zje go młodzieńczy stres to także powinien porzucać. Często w meczach rzuca 3-4 setki, niech da tu chociaż 2 i będzie ok. Do tego jeśli zagra nieźle, to powinniśmy zobaczyć parę legów co zwiększa szanse na powodzenie typu.

Michael Van Gerwen - Remco Van Eijden
under 4,5 180&#39;s 1,66
⛔

MVG często te pierwsze rundy rzuca tak sobie dla przejścia. Pewnie nie zdominuje rywala, ale też nie wyrzuci niewiadomej ilości maxów. Szczególnie, że on sam jakoś bardzo bardzo dużo ich nie rzuca w meczach tego typu - myślę, że więcej niż 3 nie rzuci. Eijden wogóle może dorzuci jedną, może wcale. Jak MVG go zdominuje to będzie mało legów i raczej nie powinno wpaść aż 5 setek. Nie w takiej rundzie ze strony Mistrza i nie z takim rywalem.

Setek to w każdym meczu masz masę./Macko18

Czepiaj się pojedynczych wyrazów chociaż każdy i tak wie o co chodzi, ale jeśli przynosi Ci to frajdę to proszę.

kukizlfc 813

kukizlfc

Użytkownik
Dave Chisnall - John Henderson
Chisnall 1,25
✅

Peter Wright - Jamie Caven
Wright 1,36✅

Michael Van Gerwen - Daryl Gurney

MVG 1,11 ✅

AKO: 1,89 Bet365 ✅✅✅

Na pierwszą część dzisiejszego dnia z dartem, czyli na etap 1/8 finału taki tripel ode mnie.
Chizzy ewidentnie wraca na właściwie tory. Stawiałem na niego tydzień temu, stawiałem wczoraj, stawiam i teraz. Tydzień temu finał na Gibraltarze, wczoraj pewne 6-2 z Meulenkampem na bardzo dobrej średniej ponad 100. Na pewno będzie znowu chciał udowodnić, że wraca do gry. Henderson to gracz słabszy od naszego faworyta. W Barnsley na 7 turniejów tylko raz doszedł do 1/16, ostatnio na Gibraltarze druga runda. Przegrał tam z Thortonem, z którym wygrał z kolei wczoraj, ale Thorn rzucał słabiutko. Hendo średnia 91 więc także wyraźnie gorzej od Chizzy&#39;ego, który powinien tu spokojnie wygrać.
Pomimo wczorajszych problemów zagram na Wrighta. Wrócił z 2-5 na 6-5 z Websterem a przy okazji wykręcił średnią 99. Zresztą Webster to nie był ogórek. Ogólnie Snakebite ostatnio jednak w dobrej dyspozycji, w czwartek zremisował w PL 6-6 z van Barneveldem i ostatecznie minimalnie przegrał walkę o 4. miejsce z Lewisem. Zawodnikiem jest jednak świetnym, forma dopisuje. Na Gibraltarze odpadł w ćwirćfinale. Caven to średni gracz, 53. w rankingu. W Hamburgu 6-5 z Paynem i 6-3 z Whitlockiem, więc całkiem całkiem. Wright jednak chyba po tym odpadnięciu z Premier League będzie chciał się pokazać z dobrej strony, a wtedy raczej wygra.
Na koniec raczej formalność. MVG wygrał już 3 turnieje z cyklu European Tour i idzie po czwartą wygraną. Naprawdę ciężko go ostatnimi czasy pokonać, więc tym bardziej nie liczę na wygraną Daryla Gurneya. Wczoraj co prawda 6-3 z Kingiem na średniej 104, ale dzień wcześniej tylko 87 z Painterem. Ogólnie forma świetna, gdyż w drugim turnieju cyklu ET doszedł nawet do finału, gdzie przegrał oczywiście z MVG. No ale sory, Majka nie pokona.

Michal Smith - Mensur Suljovic
Mensur Suljovic 2,10 bet365
✅

Tutaj kursy to ja bym wystawił odwrotnie. Mensur w dobrej formie. Widać u niego przede wszystkim regularność. Na Dutch Open ćwierćfinał, na Gibraltarze tydzień temu tak samo, a po drodze pokonał tam właśnie Smitha 6-3, wcześniej ostatnio sprawiającego niespodzianki Wattimene. Wczoraj rozbił w pył 6-0 De Deckera na średniej 95 i bardzo dobrej grze na dablach i jednym checkoutem 130. Smith jakoś mnie nie przekonuje ostatnio. W Premier League zajął ostatnie miejsce, ale forma od tego czasu chyba nie wrociła. Na turniejach w Barnsley ledwie raz ćwierćfinał. Wczoraj co prawda 6-1 z Rodriguezem, ale widać, że młody się spalił bo rzucał na średniej ledwie 78, Smith nie poszalał bo 91. Na Gibraltarze odpadł tydzień temu w 1/8 właśnie z Suljoviciem i spodziewam się takiego samego rozstrzygnięcia.

kopytko1337 1,2K

kopytko1337

Forum VIP
Czemu Taylora nie ma w tych małych turniejach? On tylko chodzi za dobre hajsy rzucać lotki? ????
Nieczęsto decydował się na uczestniczenie w ET, więc ma słaby ranking i do kolejnych zawodów musi przechodzić przez kwalifikacje. Nie zawsze też bierze udział w tych eliminacjach, a ostatnio nawet ich nie przeszedł./Macko18

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom