SUREBET - 1.65%
Jakby ktoś chciał zarobić bez grania. Niby mało ale dla grających większymi stawkami to w sumie spoko.
Kim Huybrechts vs. Terry Jenkins
1.63/1xbet - Kim Huybrechts
2.7/unibet - Terry Jenkins
Jutro bety na niedzielę, bo mam w głowie parę betów ????
Peter Wright vs. Joe Cullen
Typ: Peter Wright - 1.45/1xbet Słabiutki Wright, Cullen znów cały mecz genialnie a potem rak mózgu xd
Podczas 2 rundy zagrałem na obu Panów i mnie nie zawiedli. Pater jak i Mensur wygrali swoje spotkania po 6-0. Podczas 3 rundy czekają na nich dużo trudniejsi rywale, którzy nadal są do pokonania. Zacznę może od Cullena, który jutro będzie przeciwnikiem "Papużki". Bardzo fajny zawodnik, który w ostatnim czasie notuje bardzo dobre występy. Wczoraj bardzo dobre spotkanie z Buntingiem, średnia prawie 100. Piątkowe spotkanie (6-5 z Jamiem Lewisem) także na średniej 93. Czy to starczy na Wrighta? Raczej nie. Patrząc na to, że Szkot pokonuje swojego rywala za każdym razem (H2h 4-0). Do tego Peter zagrał dzisiaj naprawdę bardzo dobrze. Średnia ponad 100 i przede wszystkim 60% na dablach. W jutrzejszym spotkaniu faworytem jest dla mnie Wright a kurs na niego jak na pojedynek ze zawodnikiem takiej klasy jest naprawdę bardzo dobry.
Mensur Suljovic vs. Ian White
Typ: Mensur Suljovic - 1.98/marathonbet 6-3, bardzo fajny meczyk ???? Regularność Mensura i skuteczność na dablach xd a te D14 to tylko wisienka na torcie!
Zwycięzca poprzedniego ET nadal niedoceniany przez bukmacherów. Cieszę się z tego powodu bardzo mocno gdyż pozwala mi to zarobić. Miejmy nadzieję, że w meczu z Whitem również będzie tak samo. Ian dzisiejsze spotkanie wygrał dopiero po deciderze. Średnia słaba, dable także na niezbyt wysokim poziomie. Rzadko patrzę na H2H a tam także 2-0 dla Mensura. Biorąc pod uwagę fakt, że jest to najlepszy okres w jego karierze, widzę w tym typie spore Value. Średnia 96, dable też ponad 40% ale przede wszystkim Austriak wydaję się być bardziej dojrzały. Jego forma naprawdę rośnie i jeżeli będzie tak przez najbliższy czas to może zobaczymy go
Premier League? Potrzebne są do tego jednak wygrane, więc miejmy nadzieję, że jutro poradzi sobie z Ianem.
MVG vs. Whitlock
Typ: Najwyższy C/O w meczu - over 110.5 - 1.83/bet365
Chciałem iść w tym spotkaniu w 180'tki ale linia 5.5 troszeczkę mnie przestraszyła. Whitlock wczoraj tylko dwie przez co zepsuł mi kupon a MVG także "tylko" 2 sztuki. Wiadomo, że jak "Shrek" zacznie ładować 180'tki to może sam nabić linię. Jednak jak nie o tym a o linii na C/O. Wiadomo, że przy tak krótkim formacie legowym to trochę loteria jednak idę w nią. MVG zamknął wczoraj 117 i 100 na mecz zakończoną podwójnym D20. Whitlock tylko 78 ale zabrakło mu D18 na zamknięcie 144 (T18/T18/D18). Jeżeli Australijczyk chce dzisiaj powalczyć z Holendrem to musi starać się zamykać wysokie zamki, bo inaczej "Shrek" go zje. Potrafi on to robić, przypomnę chociaż niesamowite T19/T19/D19 w poprzednim tygodniu. Osobiście wyczuwam bardzo dobre spotkanie w, którym Whitlock nie jest skazywany na pożarcie, jeżeli jednak ma coś ugrać to musi robić wysokie zamki a o MVG się nie boję, bo ten powinien zamknąć także coś wysokiego.
Kim Huybrechts vs. Terry Jenkins
Typ: Kim Huybrechts - 1.6/1xbet 6-5, następny horror... limit szczęścia już chyba wykorzystany
KukizLFC powielił mój typ na Mensura a ja wezmę od niego typ na Kima. Zgadzam się w 100%, Belg genialna forma a Terry jest w kolejnej rundzie tylko i wyłącznie przez to, że jego rywal nie potrafił kończyć dabli.