>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PDC: European Tour 8 - Mulheim (09.09-11.09.2016)

Status
Zamknięty.
brodaty-zolw 80,2K

brodaty-zolw

Forum VIP
Cieszy fakt, że tylko tydzień musieliśmy czekać na kolejny turniej z cyklu ET. W zeszłym tygodniu po bardzo dziwnym turnieju wygrał Mensur. Teraz będzie mu dużo trudniej, bo do walki o tytuł wraca MVG oraz Wade. Nie mniej jednak, czekają nas wielkie emocje!
PDC: European Tour 8
Typ: MVG wygra cały turniej - 2.05/sportingbet
✅
Kursy lecą strasznie mocno. W 365 już tylko 1.83 a w uni jeszcze mniej. Póki co MVG ma 4/6 wygranych w turniejach ET w tym sezonie (nie liczę poprzedniego turnieju, bo go nie było). W turnieju są tylko Wade, Wright, Chizzy i może Mensur. Tylko Wade potrafi grać z MVG, bo H2H ma najlepszy ze wszystkich podanych wyżej (1 kolejka Premier league, pamiętacie?). Obaj Panowie spotkają się dopiero w finale jeżeli dobrze czytam drabinkę a znając życie to James spali się gdzieś po drodze z kimś słabszym od siebie. &quot;Shrek&quot; pewnie głodny gry, on nigdy nie odpuszcza jakiekolwiek turnieju a przecież nie grał w zeszłym tygodniu. Jak dla mnie faworyt ewidentny a przecież forma sprzed kontuzji była genialna. Jak dla mnie kursik jeszcze odpowiedni, więc brać póki gorące.
PIĄTEK:

Vincent Kamphuis vs. Ronny Huybrechts
Typ: Ronny Huybrechts - 1.44/winmasters ⛔
5-6, niby zadecydowało podanie w deciderze ale to było do wygrania Ronny :/

Ostatnio pisałem, że starszy z braci Huybrechtsów rzadko pojawia się na ET. W zeszłym tygodniu jednak udało mu się awansować do 2 rundy, gdzie miał naprawdę spore szanse na pokonanie Thorna jednak spalił się w nieodpowiednim momencie. Teraz kolejny tydzień z rzędu udaję mu się przejść do turnieju głównego a na jego drodze pojawia się niedoświadczony Holender. W zeszłym tygodniu po raz pierwszy zakwalifikował się do turnieju głównego i dostał wciry od Kyle Andersona. Średnia przerażająca, bo zaledwie 78. Do tego w tamtym spotkaniu ledwie 22% na kończących. Ronny potrafi grać spokojnie na AVG 90-95, więc bez większego problemu powinien pokonać swojego rywala.

Simon Stevenson vs. Jermaine Wattimena
Typ: Jermaine Wattimena - 1.51/winmasters ✅

Jermaine w ostatnim czasie zalicz spory progres o czym pisało paru użytkowników tego forum. Ja w pierwszym rundach ET zazwyczaj gram na niego, bo po prostu widzę w nim potencjał oraz dość równą formę. W zeszłym tygodniu awansował bez większego problemu do 2 rundy. Tam niestety zagrał bardzo słabo i odpadł z Chizzim. Jego przeciwnik ostatni raz był widziany w czerwcu na ET gdzie odpadł w drugiej rundzie. Obie średnie poniżej 90. Wattimena potrafi grać na AVG powyżej 90 co pokazał chociażby w meczu z Dolanem na ET:5. Spodziewam się wyrównanego pojedynku jednak Jermaine jest tutaj faworytem i moim zdaniem wygra to spotkanie.
Kyle Anderson vs. Darren Webster
Typ: Kyle Anderson - 1.44/winmasters ✅
6-0, izzunia

Moim zdaniem to jest najlepszy pojedynek dzisiejszego dnia. Dwóch dobrych darterów, którzy pewnie zjedliby resztę swoich rywali na śniadanie (z małymi wyjątkami). Muszę się jednak spotkać w pojedynku między sobą. Wydaję się w takim razie, że kursy powinny być bardziej wyrównane? Być może. Jest jednak mało &quot;ALE&quot; a mianowicie niesamowity wzrost formy Andersona. Australijczyk wbija się drzwiami i oknami do świata PDC. Duża ilość 180&#39;s, szybkie rzucanie lotkami oraz wysokie zamki, które potrafi robić. Musi jedynie poćwiczyć spokój jednak to przyjdzie z czasem. Obaj Panowie grają na podobnej średniej, bo na ostatnim turnieju rzucali ~90. Dzisiaj Kyle musi udowodnić swoją wyższość i wejść półeczkę wyżej. Jak dla mnie małe wskazanie na Andersona jednak bardzo wierzę w jego umiejętności i przyszłość dlatego gram!

AKO: 3.13/winmasters ⛔ Szkoda Ronny tego AKO :/

brodaty-zolw 80,2K

brodaty-zolw

Forum VIP
Przychodzi sobota, więc czas na tasiemkę. Gram najniższą linią oporu a resztę zostawiam na live. Jak coś mi wpadnie do głowy to może coś na wieczorną jeszcze podam.
Suljovic + MVG + Wright + Chizzy
AKO: 2.4/1xBET
✅ Wszystko git, tylko Chizzy trochę namieszał ????
Fajne AKO jak na 4 takich faworytów. Mensur zagra dzisiaj z pogromcą Ronny&#39;ego. Ten wczoraj dobre spotkanie jednak nie wydaje mi się żeby dzisiaj zagrał aż tak samo dobrze jak wczoraj, nawet jeżeli to Mensur powinien go pokonać, bo jego forma w ostatnim czasie jest bardzo dobra co pokazał w zeszłym tygodniu wygrywając swój pierwszy turniej. Typ na Wrighta to u mnie standard w sobotę, bo on zawsze wygrywa z takimi zawodnikami. Piszę o tym od zawsze: regularność, doświadczenie oraz fakt, że &quot;Papużka&quot; zawsze kwalifikuje się do niedzielnych spotkań. Dalej MVG, kursy wczoraj były w okolicach 1.12 nawet i to była lokatka dla ludzi grających małe kursy. Keagan wczoraj bardzo słabo, bo AVG 78. MVG grał z nim w zeszłym roku na ET i wtedy nie miał łatwo i dzisiaj pewnie też tak będzie chociaż wyczuwam jakieś 6-3 dla Shreka. Na koniec zostaję nam Chizzy, który ewidentnie ma najtrudniejszego rywala a mianowicie Cavena. Powiedzmy sobie jednak szczerze, &quot;Jabby&quot; już nie powinno być w tym turnieju. Wczoraj wygrał w deciderze przez to, że jego rywal nie wytrzymał presji. Do tego średnia 88, na mnie to nie robi wrażenia. Wydaje mi się, że dzisiaj Chizzy powinien go pokonać.

Otrzymane punkty reputacji: +6
j.suli 6,4K

j.suli

Użytkownik
Gerwyn Price-Jermaine Wattimen: Price wiecej 180 @1.66 bet365✅✅✅ 3-0
Jermaine Wattimena ponizej 1,5 maxa @1.5 bet365
✅✅✅

Gerwyn Price na ostatnie 19 meczy rozegranych w PDC zdobył 42 maxy, natomiast jego przeciwnik na 10 meczy rozegranych w PDC zdobył tych maxow 5, ogolnie tylko w 3 meczach zdobywal maxy 2,2,1 a w pozostałych 7 meczch nie trafil ani jednego maxa.Krotko bo wiecej nie ma o czym.

Otrzymane punkty reputacji: +7
brodaty-zolw 80,2K

brodaty-zolw

Forum VIP
SUREBET - 1.65%
Jakby ktoś chciał zarobić bez grania. Niby mało ale dla grających większymi stawkami to w sumie spoko.
Kim Huybrechts vs. Terry Jenkins
1.63/1xbet - Kim Huybrechts
2.7/unibet - Terry Jenkins

Jutro bety na niedzielę, bo mam w głowie parę betów ????

Peter Wright vs. Joe Cullen
Typ: Peter Wright - 1.45/1xbet
✅ Słabiutki Wright, Cullen znów cały mecz genialnie a potem rak mózgu xd
Podczas 2 rundy zagrałem na obu Panów i mnie nie zawiedli. Pater jak i Mensur wygrali swoje spotkania po 6-0. Podczas 3 rundy czekają na nich dużo trudniejsi rywale, którzy nadal są do pokonania. Zacznę może od Cullena, który jutro będzie przeciwnikiem &quot;Papużki&quot;. Bardzo fajny zawodnik, który w ostatnim czasie notuje bardzo dobre występy. Wczoraj bardzo dobre spotkanie z Buntingiem, średnia prawie 100. Piątkowe spotkanie (6-5 z Jamiem Lewisem) także na średniej 93. Czy to starczy na Wrighta? Raczej nie. Patrząc na to, że Szkot pokonuje swojego rywala za każdym razem (H2h 4-0). Do tego Peter zagrał dzisiaj naprawdę bardzo dobrze. Średnia ponad 100 i przede wszystkim 60% na dablach. W jutrzejszym spotkaniu faworytem jest dla mnie Wright a kurs na niego jak na pojedynek ze zawodnikiem takiej klasy jest naprawdę bardzo dobry.
Mensur Suljovic vs. Ian White
Typ: Mensur Suljovic - 1.98/marathonbet
✅ 6-3, bardzo fajny meczyk ???? Regularność Mensura i skuteczność na dablach xd a te D14 to tylko wisienka na torcie!
Zwycięzca poprzedniego ET nadal niedoceniany przez bukmacherów. Cieszę się z tego powodu bardzo mocno gdyż pozwala mi to zarobić. Miejmy nadzieję, że w meczu z Whitem również będzie tak samo. Ian dzisiejsze spotkanie wygrał dopiero po deciderze. Średnia słaba, dable także na niezbyt wysokim poziomie. Rzadko patrzę na H2H a tam także 2-0 dla Mensura. Biorąc pod uwagę fakt, że jest to najlepszy okres w jego karierze, widzę w tym typie spore Value. Średnia 96, dable też ponad 40% ale przede wszystkim Austriak wydaję się być bardziej dojrzały. Jego forma naprawdę rośnie i jeżeli będzie tak przez najbliższy czas to może zobaczymy go Premier League? Potrzebne są do tego jednak wygrane, więc miejmy nadzieję, że jutro poradzi sobie z Ianem.

MVG vs. Whitlock
Typ: Najwyższy C/O w meczu - over 110.5 - 1.83/bet365
⛔
Chciałem iść w tym spotkaniu w 180&#39;tki ale linia 5.5 troszeczkę mnie przestraszyła. Whitlock wczoraj tylko dwie przez co zepsuł mi kupon a MVG także &quot;tylko&quot; 2 sztuki. Wiadomo, że jak &quot;Shrek&quot; zacznie ładować 180&#39;tki to może sam nabić linię. Jednak jak nie o tym a o linii na C/O. Wiadomo, że przy tak krótkim formacie legowym to trochę loteria jednak idę w nią. MVG zamknął wczoraj 117 i 100 na mecz zakończoną podwójnym D20. Whitlock tylko 78 ale zabrakło mu D18 na zamknięcie 144 (T18/T18/D18). Jeżeli Australijczyk chce dzisiaj powalczyć z Holendrem to musi starać się zamykać wysokie zamki, bo inaczej &quot;Shrek&quot; go zje. Potrafi on to robić, przypomnę chociaż niesamowite T19/T19/D19 w poprzednim tygodniu. Osobiście wyczuwam bardzo dobre spotkanie w, którym Whitlock nie jest skazywany na pożarcie, jeżeli jednak ma coś ugrać to musi robić wysokie zamki a o MVG się nie boję, bo ten powinien zamknąć także coś wysokiego.

Kim Huybrechts vs. Terry Jenkins
Typ: Kim Huybrechts - 1.6/1xbet
✅ 6-5, następny horror... limit szczęścia już chyba wykorzystany
KukizLFC powielił mój typ na Mensura a ja wezmę od niego typ na Kima. Zgadzam się w 100%, Belg genialna forma a Terry jest w kolejnej rundzie tylko i wyłącznie przez to, że jego rywal nie potrafił kończyć dabli.

Otrzymane punkty reputacji: +2
kukizlfc 813

kukizlfc

Użytkownik
Ian White - Mensur Suljovic
Mensur Suljovic 1,80 Bet365
✅
Nie będę powielał słów Brodatego Żółwia, który właściwie określił sytuację. Wogóle prawie identycznie mamy w głowie na ten dzień, gdyż także chciałem podac typ na Wrighta i over 180&#39;s w MVG-Whitlock. To chyba dobrze wróży. :cool: Co do tego starcia, po prostu Mensur is on fire i kurs na zwycięzcę turnieju ET sprzed tygodnia w starciu z tylko mocnym, ale do tego niezbyt regularnym Whitem to bardzo dobra propozycja.

Kim Huybrechts - Terry Jenkins
Kim Huybrechts 1,40 Bet365
✅
Ja jeszcze idę na finalistę zeszłego ET, który wtedy tak naprawdę powinien wygrać, gdyby utrzymał nerwy na wodzy. 7 spudłowanych tytułowych dabli, no tragedia. Kim pokazał jednak widoczny ostatnio wzrost formy i także tutaj powinien iść mocno, co najmniej do ćwierćfinałów. Szczególnie, że ma przed sobą naprawdę marnego w tym sezonie Jenkinsa, który praktycznie zawsze odpada w pierwszej tudzież drugiej rundzie. Wczoraj męczył się 6-5 ze słabiutkim Lerchbacherem osiągając średnią ledwie 86. Jak marnie wygląda to przy rozbiciu przez Kima 6-0 świetnego Kyle&#39;a Andersona przy średniej aż 106? Kim, tak samo jak Mensur is on fire i to chyba najbardziej w całym gronie PDC.

Otrzymane punkty reputacji: +18
bikowalczyk 6

bikowalczyk

Użytkownik
Zastanawiam się czy nie postawić na Mensura w pojedynku z Wrightem. Patrząc po ich dzisiejszych meczach, to Mensur lepiej się prezentuje.
EDIT: Tak jak forumek przewidział ???? Forma jest!

brodaty-zolw 80,2K

brodaty-zolw

Forum VIP
Mensur Suljovic vs. Peter Wright
Typ: Mensur Suljovic - 2.37/bet365
✅ 6-1, słaby Wright, dobry Mensur
Bardzo dobry kurs na to zdarzenie. Ci, którzy oglądali dzisiejsze zmagania widzieli jak grali obaj Panowie. Austriak jest chyba w życiowej formie. Dzisiaj bardzo &quot;regularne&quot; spotkanie czyli typowe dla niego. Masa 100 i 140&#39;tek oraz genialny &quot;dabel&quot; - 75% (6/8)! Peter dzisiaj średnia na poziomie 88 i wygrana z Cullenem tylko i wyłącznie dla tego, że ten po raz kolejny dostaje raka mózgu gdy ma lotki meczowe. Żeby pokazać wam jeszcze jak słaby jest Peter. Zawsze grałem na jego 180&#39;tki a dziś zrobił on tylko 1 i to dopiero w 10 legu. Ewidentnie źle mu się grało z Cullenem i pewnie jeszcze gorzej będzie mu się grało z Suljovicem, który będzie go spowalniał jeżeli będzie taka potrzeba. W H2H mamy 2-0 dla Wrighta jednak tak naprawdę oba te spotkania mógł wygrać &quot;Ślimak&quot;, pierwsze to decider w, którym podawał Wright a drugie spotkanie (6-0) to jedno z dziwniejszych spotkań jakie widziałem. Mensur w pierwszym legu mógł połamać Wrighta jednak nie trafił paru kończącyh lotek, to samo w drugim a potem już się posypało. Od tego czasu forma Austriaka bardzo wzrosła i dzisiaj powinniśmy to zobaczyć. Dla mnie ogromne Value mamy w tym kursie, więc polecam!

Na sucho jeszcze:

Kim Huybrechts - 1.57/winmasters
✅ 6-4, miał już 5-1 i lotki meczowe... Price mógł doprowadzić do decidera ale 3 lotki to dla niego też za mało żeby skończyć D16

Otrzymane punkty reputacji: +5
kukizlfc 813

kukizlfc

Użytkownik
ĆWIERĆFINAŁY

Mensur Suljovic - Peter Wright over 8,5 1,33

James Wade - Michael Smith over 8,5 1,33
Jelle Klaasen - Michael van Gerwen over 7,5 1,25

AKO: 2,22⛔

Mensur Suljovic - Peter Wright
Mensur Suljovic 2,37 ✅
Mensur Suljovic +1,5 1,80
✅[/color]
over 8,5 1,33 ⛔

Powtórzę się po raz kolejny - MENSUR IS ON FIRE! Facet gra prawdopodobnie najlepszego darta w karierze. Widać po prostu że jest w mega gazie i to nie jest gra sinusoidalna - Austriak w każdym spotkaniu gra rewelacyjnie. Mocny Ian White pokonany 6-3 na średniej 103(!) i 75% na dablach (!!!). Wright zawsze jest mocny, nigdy nie odpuszcza, ale może jest w ciut ciut gorszej dyspozycji - tydzień temu odpadł w 1/16, wczoraj co prawda gładkie 6-0 ale tylko z Andym Smithem a dziś fura szczęścia w pojedynku z Cullenem - gra jednak była słaba bo ledwie 88 średnia i tylko 27% na dablach. Cóż, nie powiem, że Snakebite nie może tego spotkania wygrać. Ale Mensur w takiej dyspozycji z pewnością postawi Szkotowi bardzo trudne warunki.

James Wade - Michael Smith
Smith więcej 180&#39;s 1,66 ⛔
over 8,5 legów 1,33
✅

Czyżby Bully Boy wracał do dobrej dyspozycji? Właściwie obaj w dołku, z tym, że Smith prawie cały sezon, a Wade tylko w takim krótkotrwałym. Michael jednak prezentuje się w Mulheim bardzo dobrze - wczoraj gładkie 6-0 z Van der Berghiem a dziś cenne 6-4 z Thortonem, dobrze grającym Thorem. Dwukrotnie średnia powyżej 100, 52% oraz 42% na dablach. Wade 6-5 z Pipem i 6-3 z Andym Jenkinsem, czyli dwukrotnie średni przeciwnicy a niezbyt przekonujące wygrane przy średnich 91 i 98. Nie ufam Smithowi, ale te setki jakoś zawsze rzuca. Wade z kolei jest regularny i do zera ograć się nie da.

Jelle Klaasen - Michael van Gerwen
Jelle Klaasen +3,5 1,66 ⛔
over 7,5 1,25
✅

Zawsze mówię, że Klaasen w formie to ścisła czołówka, co pokazał m.in. na ostatnich Mistrzostwach Świata, gdzie doszedł do półfinału. Kobra już na ostatnich dwóch turniejach pokazał nieco lepszą grę, ale w ten weekend gra wybornie - 6-1 z Van der Voortem i 6-5 z Van de Passem przy średnich - uwaga - 111 i 106!!! Przy tak grającym Holendrze nie można przejść obojętnie, szczególnie, że jest on bezpardonowy i nie przegra pojedynku z MVG w głowie. Pokazał to nawet na ET 6 w ostatni dzień lipca, gdzie mimo przeiętnej gry przegrał tylko 6-4. A Van Gerwen na razie średnio jak na siebie - 6-2 z Keeganem i 6-3 z Whitlockiem, średnie 99 i 91, z tym, że Michael zawsze świetnie gra na dablach, szczególnie jak wystawi sobie D16. Fakt jednak, że Kobra jest w ten weekend świetnie dysponowany i powienien postawić się Królowi.

Wszystkie kursy Bet365.

Otrzymane punkty reputacji: +1
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Klaasen-MVG 3-5 w maxach
Jelle over 2.5 180-tki 1.91 betsafe✅✅✅

Typowy mecz w drabince ET, jeżeli tylko Kobra nie zaliczy żadnej wpadki. Najlepszym betem na ten mecz byłoby obstawienie faktu, że Shrek nie poda ręki przeciwnikowi, ale kurs na to oscylowałby w granicy 1.01. Niestety tak już chyba pozostanie i Zielony nigdy nie poluzuje. Co do samych kwestii gry, to Jelle w bardzo fajnej formie. Wczoraj mega avg ~110, dzisiaj przez długi czas jechał na podobnej średniej. Ostatecznie wygrał dopiero po deciderze, ale avg dalej było dobre. Do tego aż 5 maxów. Wiadomo, że jak Holendrowi idzie, to potrafi siepać dużo 180-tek. Tutaj od początku musi zagrać na spinie, bo wiadomo co trzeba zrobić, żeby ograć Michaela. Nie ma lepszej taktyki, niż rzucanie wysokich cyferek, więc Jelle te 3 maxy może wcisnąć. Myślę, że stać go tutaj na przynajmniej 3 legi, więc przy 9 rozgrywkach ta linia jest jak najbardziej do zrobienia.

Otrzymane punkty reputacji: +6
brodaty-zolw 80,2K

brodaty-zolw

Forum VIP
PDC: European Tour 8
Typ: MVG wygra cały turniej - 2.05/Sportingbet
Kursy lecą strasznie mocno. W 365 już tylko 1.83 a w Uni jeszcze mniej. Póki co MVG ma 4/6 wygranych w turniejach ET w tym sezonie (nie liczę poprzedniego turnieju, bo go nie było). W turnieju są tylko Wade, Wright, Chizzy i może Mensur. Tylko Wade potrafi grać z MVG, bo H2H ma najlepszy ze wszystkich podanych wyżej (1 kolejka Premier league, pamiętacie?). Obaj Panowie spotkają się dopiero w finale jeżeli dobrze czytam drabinkę a znając życie to James spali się gdzieś po drodze z kimś słabszym od siebie. &quot;Shrek&quot; pewnie głodny gry, on nigdy nie odpuszcza jakiekolwiek turnieju a przecież nie grał w zeszłym tygodniu. Jak dla mnie faworyt ewidentny a przecież forma sprzed kontuzji była genialna. Jak dla mnie kursik jeszcze odpowiedni, więc brać póki gorące.
Takie coś mam pograne od początku turnieju. MVG ślizga się przez każdą rundę. Keagan Brown był za słaby, Whitlock się obsrał chociaż miał 3-1 i swoje podanie a przegrał 6-3, Klaasena pojechał ale to wewnętrzna rywalizacja, z Kimem zagrał dobrze ale problem z dablami jest martwiący.
https://www.youtube.com/watch?v=5ptn3yRqNDo
Pamiętacie ten mecz? Pierwsze bardzo dobre spotkanie Mensura. W ostatnim czasie gra bardzo dobrze, więc idę w Mensura. Stawka minimalna, bo to taka mała kontra na ten z wygraną MVG całego turnieju ????

Mensur Suljovic - 5.8/marathonbet ⛔ Jednak MVG, szkoda tego decidera ale Mensur wspina się do czołówki

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom