>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PDC European Tour 2025

hiro 111,9K

hiro

Użytkownik
numerdatanazwamiejsce
17-9 marcaBelgian Darts OpenBelgium Wieze
221-23 marcaEuropean Darts TrophyGermany Göttingen
34-6 kwietniaInternational Darts OpenGermany Riesa
419-21 kwietniaGerman Darts Grand PrixGermany Munich
525-27 kwietniaAustrian Darts OpenAustria Graz
62-4 majaEuropean Darts Grand PrixGermany Sindelfingen
723-25 majaDutch Darts ChampionshipNetherlands Rosmalen
830 maja - 1 czerwcaEuropean Darts OpenGermany Leverkusen
911-13 czerwcaBaltic Sea Darts OpenGermany Kiel
1029-31 sierpniaFlanders Darts TrophyBelgium Antwerp
115-7 wrześniaCzech Darts OpenCzech Republic Prague
1219-21 wrześniaHungarian Darts TrophyHungary Budapest
1326-28 wrześniaSwiss Darts TrophySwitzerland Basel
1417-19 październikaGerman Darts ChampionshipGermany Hildesheim

hiro 111,9K

hiro

Użytkownik
Van Veen @ 1,27 6-4
Gian w wysokiej formie, tydzień temu fajnie grał w UK Open, ale ograł go świetny Littler. Holender gra na średnich po 100 punktów, Hurrell nie powinien być przeszkodą.

Gurney - Tricole powyżej 2,5 maksa @ 1,45 3
Piękna linia i kurs. Obaj potrafią rzucać maksy, nie zdziwi mnie, jak tylko jeden z nich rzuci 3 maksy.

Wattimena hc -2,5 lega @ 1,25 6-2
Watti od dłuższego czasu jest w dobrej formie. Potrafi rywalizować na równi z czołowymi darterami, więc taki kwalifikant nie powinien stanowić dla niego problemu. Liczę, że 3 legi maks odda Belgowi, który we wczorajszych kwalifikacjach rzucał przeciętnie na średniej 79 (między 77 a 81).

AKO: 2,30 (2,02) STS

Gurney - Tricole powyżej 3,5 maksa @ 2,18 (1,91) efortuna 3

Tak jak wyżej, przeczuwam 2:2 w maksach.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1270
hiro 111,9K

hiro

Użytkownik
Clayton @ 1,75 6-5
Wade @ 1,57 6-4
AKO: 2,75 (2,42) STS

Stawiam na starą gwardię. Clayton i Wade bardzo dobrze zaprezentowali się przed tygodniem w UK Open. Jonny przegrał w półfinale, a James w finale. Dobrze widzieć ich w dobrej formie. Ich rywalami będą odpowiednio: Wessel Nijman i RVB.

Nijman w ubiegłym roku grał świetnie, ale nie przekuł tego na konkretne osiągnięcia. W tym roku jego forma wyraźnie spadła. Wczoraj męczył się z reprezentantem gospodarzy Schweyenem. Ledwo wygrał 6-5 na średniej 86. Tydzień temu odpadł już w swoim pierwszym meczu na średniej 89 ze Scottem Williamsem.

James zagra z pięciokrotnym mistrzem świata RVB. Holender wczoraj wymęczył 6-4 na średniej 91, przed tygodniem wygrał na 86 i przegrał na 83. Ray męczy się przy tarczy, widać znaczną obniżkę formy. Wczoraj wygrał 3 legi z rzędu, kończąc dopiero w 7 kolejce. A co najdziwniejsze - zauważyłem przed tygodniem, że Ray rzucał w meczu 2 różnymi kompletami lotek.

Stawiam na dwóch niesamowicie regularnych zawodników.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1204
hiro 111,9K

hiro

Użytkownik
Czuję dziś sporo niespodzianek. Znalazłem 2 fajne kursy do AKO, ale trzeciego z darta nie mogę znaleźć. Także można sobie coś dołożyć i skleić kupon.

Krcmar - Wade powyżej 2,5 maksa @ 1,30 3
Krcmar w tym turnieju 2 i 4 maksy, Wade 2. Przed tygodniem w UK Open James rzucał sporo maksów (w długim formacie do 10/11 wygranych legów): 6,3,6,10,8,1. Fajna linia, 3 maksy powinni zrobić.

Gurney powyżej 1,5 maksa @ 1,43 5
Gurney w tym turnieju rzucił 2 i 2 maksy. Dziś zmierzy się z konkretnym przeciwnikiem, Stephenem Buntingiem, więc maksy będą potrzebne. Liczę, że Daryl podtrzyma formę maksową i minimum 2 zdobędzie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +544
anzelmo 517,7K

anzelmo

Użytkownik
European Grand Prix Wright P. - Weber L. Weber +2,5 lega 1,73 fortuna Weber 3,15 fortuna

Turniej w Niemczech drugi dzień gramy do 6 wygranych wczoraj reprezentant gospodarzy ograł Joyca 6-3 solidnie dobre zamkniecie 156 66 na podwójnych można sie do średniej przyczepić ale .... myślę ze dzisiaj jest wstanie ograć doświadczonego szkota a na pewno pokryć ten handicap .Mecze Pitera dzisiaj 1 w turze do jednostronnych nie należą i jak wygrywa swoje spotkania to daje rywala kilka legow ugrać grali ze sobą w lutym szkot byl góra 6-3 .

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1886
brodaty-zolw 85K

brodaty-zolw

Forum VIP
W piątek w Kiloni zobaczymy aż 4 Polaków w ET co jest niesamowita liczba. Generalnie mega mi się podobają pary i uważam, ze jest naprawdę sporo rzeczy do zagrania, ale nie chce się podpalać i pójdę tylko w 3 główne bety.

Grudziecki powyżej 0.5 maxa - 1.53/superbet

Gdyby nie fakt, ze Mirek dopiero debiutuje na scenie ET to grałbym to naprawdę mocno, bo wiem jak gra na Polskiej scenie i bardzo często w formule do 4 wygranych robi 2 maxa, a jeden to tak naprawdę obowiązek. Gdyby jakiś buk miał linie 1.5 to dajcie znać. Ja ogólnie Mirka nawet nie przekreślam jeżeli chodzi o kwestie wygrania tego meczu. Regularnie gra te 85, a Mansell jak to Mansell, nie wiadomo jaki się wylosuje i może zagrać 100 a może 82. W superbet kurs 14 na wygrana i więcej maxow i za stawkę piwka sobie rzucę.

Tytus Kanik powyżej 1.5 180s - 2.05/superbet

Powielony typ z Poland Darts Masters gdzie zrobił to bardzo szybko, tam mega niosła go publika. Liczę, ze Tytus jutro powalczy z Irlandczykiem, a żeby się tak stało to musi maxowac.

Mensur Suljovic powyżej 1.5 180s - 1.8/superbet

Jeden z moich ulubionych darterow, który co raz rzadziej widziany jest w TV. Przeciwnik ciężki, ale Mensur już kiedyś zniszczył Belga. Na World Cupie lotki wbijały się dość dobrze, wiec mysle, ze ta linia 1.5 jest jak najbardziej do gry.

hiro 111,9K

hiro

Użytkownik
Grudziecki powyżej 0.5 maxa - 1.53/superbet

Gdyby nie fakt, ze Mirek dopiero debiutuje na scenie ET to grałbym to naprawdę mocno, bo wiem jak gra na Polskiej scenie i bardzo często w formule do 4 wygranych robi 2 maxa, a jeden to tak naprawdę obowiązek. Gdyby jakiś buk miał linie 1.5 to dajcie znać. Ja ogólnie Mirka nawet nie przekreślam jeżeli chodzi o kwestie wygrania tego meczu. Regularnie gra te 85, a Mansell jak to Mansell, nie wiadomo jaki się wylosuje i może zagrać 100 a może 82. W superbet kurs 14 na wygrana i więcej maxow i za stawkę piwka sobie rzucę
Fajnie wyhaczone. Zgadzam się.

Grudziecki:
0,5 maksa @ 1,55 0
1,5 maksa @ 3,35 0
2,5 maksa @ 9,00 0
betfan

Biorę 1 maksa Grudzieckiego + wygraną Pietreczki.
2,28 (2,00) betfan

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +218
little-dj 179,7K

little-dj

Użytkownik
Darts - Baltic Sea Darts Open (European Tour 9)
Luke Humphries 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 - 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Ryan Searle
Luke Humphries (handicap legów -1,5) @ 1.60, Betfan

Idę typowo pod formę Humphriesa. Dwa tygodnie temu wygrał turniej w USA, generalnie w ostatnich dziesięciu spotkaniach ma bilans 8-2, a grał dwa razy z Aspinallim czy Pricem i raz z Littlerem. Wczoraj trochę się męczył z Mansellem i ostatecznie wygrał 6-5 po ostatnim legu, ale tak niska średnia mu się w ostatnim czasie nie zdarzała, więc wziąłbym to za wypadek przy pracy, szczególnie, że Mansell to powolny rywal. Mecz z Searle powinien być szybki, co zwiększa szanse Humphriesa, bo nie powinno go wybijać z rytmu. Head to head zdecydowanie na korzyść Luke'a, od 2023 spotkali się sześć razy, Searle wygrał tylko jeden raz, w pozostałych pięciu Humphries wygrywał różnicą co najmniej dwóch legów cztery razy.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2747
Do góry Bottom