Cześć, nie wiem czy ktoś słyszał o czymś takim w ogóle jak Paysera? Jest to serwis w zasadzie działania podobny do Skrilla, z tego co widziałem nawet tańszy, ale nie o tym ???? Tak się zdarzyło, iż byłem zmuszony założyć tam konto, na które zostały przelane mi środki od innego użytkownika serwisu, wtedy jeszcze nie wiedziałem, że będą jakieś problem z przelaniem tych pieniędzy na moje konto Skrill, i tutaj pytanie do Was jak to najlepiej rozwiązać, posiadam jeszcze konto w mBanku, ale to chyba też nie jest wyjście przelać pieniądze do mBanku i później na Skrill, bo i tak wtedy działa zasada tych 15000 euro tak? Niby w tym serwisie jest możliwość otwarcia karty kredytowej, "Credit Cards: Visa, Mastercard (activated on demand ONLY FOR LEGAL PERSONS FROM EU)
Payment reservation time: 100% - 3 days, 5% - 3 months.
There are different deadlines for reservations and reservation rate (depending on the project type).
Activation is made for one currency (available currencies: USD, LVL, LTL, EUR) per project, connection price - 30 euros.
Fee for a refund - 0,15 EUR, fee for a chargeback - 25 EUR." Ale bardzo brakuje mi PLN, i nie bardzo chcę otwierać kartę w EUR jeśli mam zamiar głównie korzystać z niej w Polsce. Co Wy zrobilibyście w takiej sytuacji jak to najlepiej ugryźć. Pozdrawiam serdecznie!
Payment reservation time: 100% - 3 days, 5% - 3 months.
There are different deadlines for reservations and reservation rate (depending on the project type).
Activation is made for one currency (available currencies: USD, LVL, LTL, EUR) per project, connection price - 30 euros.
Fee for a refund - 0,15 EUR, fee for a chargeback - 25 EUR." Ale bardzo brakuje mi PLN, i nie bardzo chcę otwierać kartę w EUR jeśli mam zamiar głównie korzystać z niej w Polsce. Co Wy zrobilibyście w takiej sytuacji jak to najlepiej ugryźć. Pozdrawiam serdecznie!