>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Paysafecard

E 110

ericsson18xp

Użytkownik
Dziękujemy za wzięcie udziału w konkursie paysafecard. Aby umilić oczekiwanie na wyłonienie zwycięzców, paysafecard daje Ci bonus w postaci kodu PIN na 20 PLN.

Dostałem bonusowy pin,ale jak próbuje wpisac pin np do bet365 to to musze napisac jakieś hasło??

Używanie paysafecard jest takie proste:

1. Wymień gotówkę na paysafecard w swoim lokalnym punkcie sprzedaży. paysafecard występuje w postaci 16-cyfrowego kodu PIN.

2. Wybierz paysafecard jako sposób zapłaty dla gry online. Kliknij &quot;Wprowadź kolejny kod PIN&quot; w okienku płatności i wprowadź dodatkowo bonusowy, 16-cyfrowy kod PIN razem z zakupionym.

3. Potwierdź płatność, a paysafecard zapłaci za połowę kwoty – do 20 PLN.

Czyli mam iśc np do kiosku gdzie sprzedają te karty i co??

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
Dziękujemy za wzięcie udziału w konkursie paysafecard. Aby umilić oczekiwanie na wyłonienie zwycięzców, paysafecard daje Ci bonus w postaci kodu PIN na 20 PLN.

Dostałem bonusowy pin,ale jak próbuje wpisac pin np do bet365 to to musze napisac jakieś hasło??

Używanie paysafecard jest takie proste:

1. Wymień gotówkę na paysafecard w swoim lokalnym punkcie sprzedaży. paysafecard występuje w postaci 16-cyfrowego kodu PIN.

2. Wybierz paysafecard jako sposób zapłaty dla gry online. Kliknij &quot;Wprowadź kolejny kod PIN&quot; w okienku płatności i wprowadź dodatkowo bonusowy, 16-cyfrowy kod PIN razem z zakupionym.

3. Potwierdź płatność, a paysafecard zapłaci za połowę kwoty – do 20 PLN.

Czyli mam iśc np do kiosku gdzie sprzedają te karty i co??
nie wpiszujesz najpierw stawke i swoje hasło bet365 i jestes przekierowany na paysafecard

E 110

ericsson18xp

Użytkownik
Tak właśnie robie i przepisuje kod i wyświetla mi sie informacja
&quot;Ten bonusowy PIN można wykorzystać tylko wraz z PIN-em paysafecard Classic. Punkty sprzedaży paysafecard Classic znajdziesz tutaj.&quot;

rio_grande 96

rio_grande

Użytkownik
Masz kod promocyjny na 20zł.Musisz kupić paysafecard za swoje 20zł i jak bedziesz podawal kod zaznaczasz dodaj kolejne kody i wpisujesz ten promocyjny.I bedziesz mial 40zł na koncie w bet365 np

zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
Masz kod promocyjny na 20zł.Musisz kupić paysafecard za swoje 20zł i jak bedziesz podawal kod zaznaczasz dodaj kolejne kody i wpisujesz ten promocyjny.I bedziesz mial 40zł na koncie w bet365 np
nie widzialem nigdy takiej opcjii dodaj kolejne kody...

E 110

ericsson18xp

Użytkownik
Ale jeżeli kupie kod np za 20zł to wchodze w depozyt potem wybieram psc wpisuje wartosc kwoty 20zł hasło konta a potem przechodze do strony psc i dodaje kolejne kody tak..

rio_grande 96

rio_grande

Użytkownik
wpisujesz wartość jakbyś miał psc za 40zł a nie za 20.Jesli wpiszesz 20 to nie doda tego promocyjnego do buka

Otrzymane punkty reputacji: +3
rio_grande 96

rio_grande

Użytkownik
Nie , nie robiłem.O opcji dodania dodatkowych kodów wyczytałem z Bravo Girl. I ogólnie reszta zmyślona.

Otrzymane punkty reputacji: +2
Do góry Bottom