>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Paysafecard

G 129

grajek19

Użytkownik
Witam. Mam problem tego typu że w PL doladowylalem sobie konto paysafecard. Teraz jestem w Niemczech i kupiłem paysafecard 20 E i gdy chce dodać do konta kod to wyskakuje że kupiłem w innym kraju niż zakładałem konto. Ma ktoś może konto z innego kraju i chce się wymoejci ? EpE może komuś się kod przyda . Mogę go sprzedać za 10 Euro. Czy ktoś wie może czy mogę jakoś to inaczej obejść

M 109,1K

marok

Użytkownik
Kilka lat temu aby zasilić konto na Betfair, kupionym w Polsce Paysafe, wystarczyło dokonać wpłaty z angolskim IP. Zmień IP na polskie lub poproś kogoś w Polsce aby ci doładował. Nie wiem czy to teraz też działa, ale może warto spróbować.

panmc 1,2K

panmc

Użytkownik
Doładowuje konto z PL za pomocą blika a zasilam Betfair angielski i nie ma problemu. Był problem gdy na telefonie byłem jeszcze zalogowany na koncie psc a na kompie już próbowałem zasilić bf to wtedy wyskakiwał problem z lokalizacją itd. i brak możliwości wpłaty

G 129

grajek19

Użytkownik
A co to ma do rzeczy jak ja piszę że kupiłem paysafecarda w Euro i nie mogę go zasilić na polskim Paysafecard. Blikiem to ja mogę sobie buka też załadować .

Ale już sobie poradziłem.

Do góry Bottom