>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Paysafecard

E 0

endrju11

Użytkownik
Witam ???? To będzie moja pierwsza przygoda z obstawianiem w internecie, bo zazwyczaj robiłem to u naziemnego buka :razz: Mam pytanko odnośnie psc w bet-at-home, bo tam pisze, że wymagana kwota do wpłacenia to 5euro, czyli 20 zł trzeba minimalnie wpłacić(zakupić takie PSC), czy także można kupywać psc za 5,10 zł?? :]

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Nie można. 20 zł to najniższe dostępne doładowanie poprzez paysafecard.

Są jeszcze doładowania o wartości 50, 100 i 300 zł. Innych opcji nie ma.

Na przyszłość polecam przeszukać forum. Potrzebne Ci informacje były tuż pod ręką.

PaySafeCard

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
nie orientuje się w bah-u ale jak min wpłata to 5 euro to ci za 20 może koda nie starczyć
a co do niższych kwot to możesz sobie założyć internetowe konto PSC tam stuknąć zakupiony kod i jeśli jest taka możliwość gdzieś wpłacić to możesz to zrobić nawet za złotego za pośrednictwem tej stronki (oczywiście nie tracąc reszty pieniędzy)

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
nie orientuje się w Bah-u ale jak min wpłata to 5 euro to ci za 20 może koda nie starczyć
To tylko zapis, bez problemu przechodzi 20 zł.

a co do niższych kwot to możesz sobie założyć internetowe konto PSC tam stuknąć zakupiony kod i jeśli jest taka możliwość gdzieś wpłacić to możesz to zrobić nawet za złotego za pośrednictwem tej stronki (oczywiście nie tracąc reszty pieniędzy)
Cenna uwaga ???? Niemniej, nie przychodzi mi żaden buk do głowy, który miałby mniejszy próg wpłaty poprzez PSC aniżeli 20 zł. Chyba nawet takiego nie ma jeśli chodzi o wpłatę tym sposobem.

Do góry Bottom