>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PaySafeCard - krok po kroku

mati_czarny 4

mati_czarny

Użytkownik
Pytanie odnośnie formy płatności PaySafeCard u bukmachera ;)
Otóż kupuję doładowanie PaySafeCard w sklepie np.o nominale 100zł . Dostaje ten numer i pin itp.
Do tego momentu wiem co i jak (czyli wiem niewiele) i co później zrobić by wpłacić do jakiegoś bukmachera te 100zł , no i najważniejsze jak wypłacać takie pieniądze np.w razie wygranej??? Może ktoś mi to wytłumaczyć tak dokładnie krok po kroku jak jest z tą PaySafeCard ???

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Po zarejestrowaniu wchodzi w depozyt u danego buka i wybierasz tą formę płatności. Wpisujesz tam dane o które ciebie proszę itd. Nic trudnego, na prawdę.
Wypłacisz tylko na konto bankowe, oczywiście twoje.

dariusz1969 61

dariusz1969

Użytkownik
Po zarejestrowaniu wchodzi w depozyt u danego buka i wybierasz tą formę płatności. Wpisujesz tam dane o które ciebie proszę itd. Nic trudnego, na prawdę.

Wypłacisz tylko na konto bankowe, oczywiście twoje.
Wpłacając Paysafecard możesz wypłacić także na Moneybookers,Neteller o ile masz tam konto i użyłeś choć raz np: MB to transakcji u danego bukmachera.
Na swoim przykładzie podam,że wpłacając depozyt Paysafecard i Ukash wypłacałem bezproblemowo na Moneybookers z takich firm jak: Expekt,BAH,Unibet, ComeOn , OddsRing ,Gamebookers, DOXXbet , Jetbull ,Sportingbet,Betclic.

Odmówiły mi :Betsson,Betsafe,Bet365 i prosili by dokonać wypłaty na konto bankowe.

mati_czarny 4

mati_czarny

Użytkownik
aha, czyli np. w razie wygranej podaje mojemu bukowi (bet365) info o moim koncie bankowym i numer tego konta , i oni przesyłają mi tam pieniążki tak?

rangizz 2,7K

rangizz

Użytkownik
Generalnie tak, z tym, że sam wypełniasz dane w specjalnym oknie wypłaty. Potem tylko czekć na zatwierdzenie wypłaty i potem na mamonę na koncie.
P.S. Jesli jesteś nowym graczem to czeka cię jeszcze weryfikacja. Ale o tym masz temat w działach danych buków.

Do góry Bottom