573 lighter Użytkownik Marzec 6, 2018 #1 Jaki bukmacher akceptuje jeszcze wplate przez paysafecard? 1xbet aktualnie zablokowal na czas nieokreslony
Jaki bukmacher akceptuje jeszcze wplate przez paysafecard? 1xbet aktualnie zablokowal na czas nieokreslony
2,8M Waldi1979 Administrator Członek Załogi Marzec 6, 2018 #2 Jaki bukmacher akceptuje jeszcze wplate przez paysafecard? 1xbet aktualnie zablokowal na czas nieokreslony Kliknij aby rozwinąć... z polskich: * Totolotek * forBET * LVBET
Jaki bukmacher akceptuje jeszcze wplate przez paysafecard? 1xbet aktualnie zablokowal na czas nieokreslony Kliknij aby rozwinąć... z polskich: * Totolotek * forBET * LVBET
573 lighter Użytkownik Marzec 6, 2018 #3 z polskich: * Totolotek * forBET * LVBET Kliknij aby rozwinąć... Dzieki ???? A z zagranicznych ktos cos?
z polskich: * Totolotek * forBET * LVBET Kliknij aby rozwinąć... Dzieki ???? A z zagranicznych ktos cos?
M 3 matik111 Użytkownik Marzec 6, 2018 #4 Sportingbet tylko, ze wpierw musisz wplaci na skrilla paysafe i potem skrillem. Minus jest taki ze tracimy 6.5% Wiadomo coś kiedy 1xbet odblokuje??
Sportingbet tylko, ze wpierw musisz wplaci na skrilla paysafe i potem skrillem. Minus jest taki ze tracimy 6.5% Wiadomo coś kiedy 1xbet odblokuje??
A 861 amigo007 Użytkownik Marzec 7, 2018 #5 Dla Polaków to teraz sportingbull, i ja sprawdziłem przed chwilą jest sama opcja wpłaty paysafecard. Nie ma prowizji. A skrill też jeszcze obsługują. Ale bez sensu w takim wypadku korzystać z pośrednika skrill-paysafecard, skoro to koszt 6,5%.
Dla Polaków to teraz sportingbull, i ja sprawdziłem przed chwilą jest sama opcja wpłaty paysafecard. Nie ma prowizji. A skrill też jeszcze obsługują. Ale bez sensu w takim wypadku korzystać z pośrednika skrill-paysafecard, skoro to koszt 6,5%.
253 tnf Użytkownik Marzec 7, 2018 #6 Na Sportingbull można wpłacić psc a wypłacić skrill jeśli się nim wcześniej też wplacalo.
1,1K malinapel Użytkownik Czerwiec 4, 2018 #8 365bet z tego co widzę akceptuje, ale nigdy tego nie robiłem, teraz potrzebuję w ten sposób tam przelać, macie jakieś doświadczenia? da się? ????
365bet z tego co widzę akceptuje, ale nigdy tego nie robiłem, teraz potrzebuję w ten sposób tam przelać, macie jakieś doświadczenia? da się? ????