>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Paysafecard Combicard 20zł

M 4

michaszek250

Użytkownik
dostalem na mail kod paysafecard 20 zl ale musze kupic drugi conajmniej za 20 zl zeby ten zrealizowac
Da sie tak ze kupie w sklepie kod za 20 zl i np uzyje tych dwoch np w betsson
W tym mailu znajdziesz GRATISOWĄ Combicard o wartości 20 PLN!
Combicard można zrealizować razem z zakupioną paysafecard o co najmniej tej samej wartości.
Przykładowo: Chcesz dokonać płatności w Internecie za np. 70 PLN? Wystarczy, że
kupisz kartę paysafecard o wartości 50 PLN w jednym z 15.000 punktów sprzedaży, dołączysz Combicard i zrealizujesz zakupy na kwotę 70 PLN. W celu zrealizowania
transakcji należy wpisać w okienku płatności 16-cyfrowy kod PIN zakupionej karty
oraz 16-cyfrowy kod PIN Combicard).
Zapraszamy do naszej wyszukiwarki punktów sprzedaży i życzymy udanych zakupów!
Realizacja płatności jest możliwa we wszystkich serwisach internetowych, w których akceptowane są płatności paysafecard.
Jedna osoba może zrealizować tylko jedną Combicard.

cien-27585 209

cien-27585

Użytkownik
chłopie daj sobie na luz;) oczywiscie ze sie da ja tak wpłacałem do betsson ale masz wpisac najpierw ta combi a potem ta za 20;)

kha1 40

kha1

Użytkownik
I o co generalnie chodzi? Wystarczy dokupić kartę i dokonać wpłaty, żaden problem. WRĘCZ PRZECIWNIE, sama przyjemność, bo to zawsze dwie dychy do przodu ???? ))

M 4

michaszek250

Użytkownik
to jest po prostu kpina kupilem druga paysafecard za 20 zeby wplacic do buka 40 z combi card 20 i 20 z kupionej przeze mnie
ale tak nie da sie wplacic ale wtopa juz nigdy wiecej zadnych paysafecard i im podobnych nigdy wiecej mam nauczke

kha1 40

kha1

Użytkownik
Masz nauczkę czy trzynaście lat, bo nie do końca rozumiem?
A może:
1. Aby użyć combicard trzeba wpłacić łącznie na min. np. 70zł (combi + psc 50)
2. Buk nie przyjmuje płatności poniżej 50zł?
Rozmawiałeś z supportem? Przeczytałeś regulamin? Człowieku zamiast wrzucać na cokolwiek powinieneś się najpierw zainteresować tematem. Nauczcie się w końcu czytać to co podsuwają pod nos...
Sama karta paysafecard za 20zł mogłaby Ci posłużyć do wpłaty np. na Betsson, a ty piszesz tu, że nie możesz w ogóle dokonać wpłaty. GRATULACJE.

cien-27585 209

cien-27585

Użytkownik
Masz nauczkę czy trzynaście lat, bo nie do końca rozumiem?
A może:
1. Aby użyć combicard trzeba wpłacić łącznie na min. np. 70zł (combi + psc 50)
2. Buk nie przyjmuje płatności poniżej 50zł?

Rozmawiałeś z supportem? Przeczytałeś regulamin? Człowieku zamiast wrzucać na cokolwiek powinieneś się najpierw zainteresować tematem. Nauczcie się w końcu czytać to co podsuwają pod nos...

Sama karta paysafecard za 20zł mogłaby Ci posłużyć do wpłaty np. na Betsson, a ty piszesz tu, że nie możesz w ogóle dokonać wpłaty. GRATULACJE.

a ty zamiast komuś tłumaczyć bez sensu sam doczytaj co jest napisane:-| nie musi być za 50zł może być karta za 20 bo sam tak wpłacałem, w mailu jest napisane, ze jeśli chcesz zrobić zakupy za 70 zł a karta combi ma wartośc 20 wtedy kupujesz za 50 ale według uznanai moze być za 20 lub 100, napisane jest też ,ze kartę combi można użyc z karta regularną o co najmniej TEJ SAMEJ WARTOŚCI takze obu polecam czytanie ze zrozumieniem.A wpłatę 40 zł za pomocą paysafecard można dokonać do np.Betsson lub tak jak ja do bet365;)

kha1 40

kha1

Użytkownik
Nie do końca zrozumiałeś moją wypowiedź ???? . Nie mniej tak w skrócie - ująłeś to w bardzo dobry sposób, który ja przekazałem bardziej &quot;agresywnie&quot;. Sorki.

kha1 40

kha1

Użytkownik
W Vobisie na przykład
Nie jestem pewien czy nie pisałem tego już w innym dziale. Jeśli tak to sorki.
Najlepiej jest wejść bezpośrednio na stronę i wpisać swój adres zamieszkania. Wyszukiwarka automatycznie pokazuje wszystkie punkty w których można kupić piny. To naprawdę prosta i szybka sprawa, każda firma powinna mieć taką wyszukiwarkę. To by znaaaaacznieee ułatwiło nam życie.

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
ja dostalem z miesiac temu za 20zl jak kupie za 50 i nie moge dostac w swoim miecie w radomiu tej opcji ale w najblizszych dniach wybieram sie do stolicy czy to nadal bedzie aktualne jakbym kupil ta karte

P 0

piotr85

Użytkownik
w kazdej biedrace itp via moje rachunki wczoraj kupowalem babka nie wiedziala o co kaman tto jej powiedzialem aby szukala kolo doladowan telefonu komorkowego i sie jeszcze 3 razy pytala czy to napewno to

kha1 40

kha1

Użytkownik
ja dostalem z miesiac temu za 20zl jak kupie za 50 i nie moge dostac w swoim miecie w radomiu tej opcji ale w najblizszych dniach wybieram sie do stolicy czy to nadal bedzie aktualne jakbym kupil ta karte
A ja w Radomiu znalazłem co najmniej 9 sklepów z paysafecard. Szukałeś w ogóle czy napisałeś ot tak post żeby był?

H 0

hazio

Użytkownik
A ja w Radomiu znalazłem co najmniej 9 sklepów z paysafecard. Szukałeś w ogóle czy napisałeś ot tak post żeby był?
Możesz wymienić te miejsca?
Przeszukalem wszystkie kioski, żabki, Empiki, Vobisy i wgl...nikt nie wie co to za karta :;/:

Do góry Bottom