229 b_r_u_t_u_s Użytkownik Kwiecień 10, 2012 #1 Witam orientuje się ktoś czy można kupić PaySafeCard w Realu? ?
96 rio_grande Użytkownik Kwiecień 10, 2012 #2 Nie wiem czy w Realu dostaniesz, ale w każdym Vobisie na bank będzie.
5 aduss Użytkownik Kwiecień 10, 2012 #3 Nie wiem w każdym Vobisie na bank będzie. Kliknij aby rozwinąć... nieprawda. Kiedyś zapytałem w Vobisie w moim mieście i nie mieli takiej opcji. a na mapce paysaf byli
Nie wiem w każdym Vobisie na bank będzie. Kliknij aby rozwinąć... nieprawda. Kiedyś zapytałem w Vobisie w moim mieście i nie mieli takiej opcji. a na mapce paysaf byli
96 rio_grande Użytkownik Kwiecień 10, 2012 #4 To dziwne bo niby w każdym jest i nigdy nie miałem problemu z zakupem. W każdym razie warto iść się zapytać.
To dziwne bo niby w każdym jest i nigdy nie miałem problemu z zakupem. W każdym razie warto iść się zapytać.
199 w0jtek Użytkownik Kwiecień 10, 2012 #5 nieprawda. Kiedyś zapytałem w Vobisie w moim mieście i nie mieli takiej opcji. a na mapce paysaf byli Kliknij aby rozwinąć... Być może to niewiedza sprzedającego. Niestety na to wpływu nie masz. Ja też kiedyś zapytałem o PSC w Społem i babka spojrzała się na mnie jak na dziwaka jakiegoś. A na mapce byli.
nieprawda. Kiedyś zapytałem w Vobisie w moim mieście i nie mieli takiej opcji. a na mapce paysaf byli Kliknij aby rozwinąć... Być może to niewiedza sprzedającego. Niestety na to wpływu nie masz. Ja też kiedyś zapytałem o PSC w Społem i babka spojrzała się na mnie jak na dziwaka jakiegoś. A na mapce byli.
151 cruel21 Użytkownik Kwiecień 11, 2012 #7 tak gdzie sprzedawcy maja terminal to tam karta paysafecard jest dostepna tylko oni sami o tym nie wiedza,
tak gdzie sprzedawcy maja terminal to tam karta paysafecard jest dostepna tylko oni sami o tym nie wiedza,
A 861 amigo007 Użytkownik Kwiecień 11, 2012 #8 Nie wprowadzaj w błąd. Nie wszystkie terminale mają paysafecard.