Podłączyli trustly po prostu. Wielu z nas miało z tym styczność, bo praktycznie każdy bukmacher obsługuje trustly. Ja osobiście nie korzystam z tego, podawanie danych bankowych to dla mnie przesada. Ale wiele osób z tego korzysta. Trustly jest raczej poważną firmą, i podobno wszystko jest ok przy tranzakcjach. A pieniądze nie giną

Z tym że sprawdziłem przed chwilą, i mają tylko kilka polskich banków. A mój mBank, nie dość że tranzakcja na następny dzień roboczy. To po kliknięciu info, że chwilowo nie obsługują mBanku. Słabo.
Patrząc pod kątem bezpieczeństwa, to raz płaciłem kartą na allegro przez PayU. I teraz jak coś kupuję, to wystarczy że kliknę "zapłać", i tranzakcja sama się opłaca. PayU zapamiętał sobie te 3 cyferki z karty. Więc jakby w payu był jakiś wyciek, to ktoś mógłby mi opróżnić kartę (teoretycznie, jakbym nie miał limitów płatności). Czasem godząc się na szybkie płatności, musimy podać poufne dane. Sami się godzimy czy danej firmie ufamy, czy nie.
Ja mimo wszystko z trustly nie korzystam, wolę przelewy24/dotpay. Ewentualnie jak ich nie ma, to
skrill. Pzdr.