>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Paypal - pierwsza wypłata na konto

J 10

jerky

Użytkownik
Witam,
W środę 24.10 o godzinie 23:25 zleciłem pierwszą wypłatę z paypal na moje konto bankowe. Czekam do teraz i nic :/ było napisane, że 1-2dni, co prawda zostały jeszcze 2h. Sprawdzałem dokładnie nr konta i wpisałem poprawnie z PL na początku. Nazwę banku podałem &quot;BREXPLPWMBK&quot; - mBank.
Czy wy też czekaliście tyle czasu na pierwszą wypłatę? Nie przypominam sobie żebym miał jakąkolwiek weryfikacje danych. Co robić jeżeli wypłata nie dojdzie do poniedziałku?
Z góry dziękuję za odp.
Pozdr

J 10

jerky

Użytkownik
Wczoraj w nocy otrzymałem takiego maila, ale żadna kwota nie wpłynęła.
Rachunek bankowy zakończony identyfikatorem 0326 został dodany do Twojego konta PayPal w dniu 24 paź 2012. Aby uzyskać status zweryfikowanego użytkownika, należy potwierdzić ten rachunek.
Jak potwierdzić rachunek bankowy i uzyskać status zweryfikowanego użytkownika
W dniu 26 paź 2012 system PayPal dokonał dwóch niewielkich wpłat na Twój rachunek bankowy.
  1. Sprawdź stan swojego rachunku i zapisz dokładne kwoty wpłat.
  2. Zaloguj się do swojego konta PayPal i na stronie Opis konta kliknij łącze Potwierdź rachunek bankowy.
  3. Podaj dwie kwoty wpłat.
Co robić? :/

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Zaloguj się na konto bankowe, przejdź do historii rachunku i powinieneś mieć wpłaty do max 50groszy - sam dostałem 10 i 11 groszy. Potem wykonujesz drugi punkt, wpisujesz te kwoty i konto masz zweryfikowane.

W 0

waldek83_1983

Użytkownik
Witam czy jakiś bukmacher oferuje wpłaty przez paypal?
Mam na koncie 20zł i chciałbym wpłacić na zakłady, ale niestety nie mogę nigdzie poszukać bukmachera oferującego wpłaty tym sposobem.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Witam czy jakiś bukmacher oferuje wpłaty przez paypal?
Mam na koncie 20zł i chciałbym wpłacić na zakłady, ale niestety nie mogę nigdzie poszukać bukmachera oferującego wpłaty tym sposobem.
Takich pytań na forum było setki.
Dla rezydentów z Polski (widzę, że jesteś teraz w PL) nie ma żadnego bukmachera, który oferuje wpłaty za pomocą Paypal.

Otrzymane punkty reputacji: +19
Do góry Bottom