>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Paweł Wolak (29-1; 19KO) vs Delvin Rodriguez (25-5; 14KO) 16.07.2011 / Huck - Garay

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP

Po kapitalnej walce i wygranej nad byłym mistrzem świata Yuri Foreman Paweł Wolak stanie do kolejnej walki , tym razem z Delvinem Rodriguezem. Paweł po tej wygranej , z Yurim stał się bokserem o którego stawia się w roli potencjalnego kandydata do walki o mistrzostwo świata. Pewne jest , że po wygranej z Rodriguezem Wolak będzie mógł przebierać w różnych ciekawych ofertach. Póki co trzeba pokonać boksera z Dominikany , a jak widać po kursach Wściekły Byk jest zdecydowanym faworytem.

Zachęcam do dyskusji ;)

Otrzymane punkty reputacji: +3
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Marco Huck (32-1; 23KO) - Hugo Garay (34-5; 18KO) 16.07.2011

Jako , że walka tego samego dnia to podłączam temat. Huck tą walką nie zasługuje na osobny temat ????

Do kolejnej już swojej obrony pasa WBO stanie niemiecki mistrz świata Marco Huck. Rywalem Niemca będzie Argentyńczyk - Hugo Hernan Garay czyli standardowo zachowawcza obrona mistrza. Huck już dawno ten pas powinien stracić , ale nie ma się co oszukiwać , że Garay zagrozić mu nie powinien. Póki co są kursy 1x2 ale jak znajdę jakieś inne to dokleję.

Zachęcam do dyskusji ;)

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Co do Wolaka bardzo mnie kusi postawienie na Wolaka przed czasem. Co prawda Rodriguez twardy chłop , ale znając styl boksowania Pawła to może sie zakończyć wcześniej. Paweł ciągle w ataku , na Foremanie wywarł taką presję , że skończyło się to wszystko w 6 rund. Paweł wie , zresztą sam o tym mówił , że jest blisko wielkich walk i w tej walce musi potwierdzić , że walka z Foremanem to nie był przypadek. Ale jeszcze pomyślę.
Co do walki Hucka. Nie lubiałem tego gościa i nie lubię. Obiecał rewanż Lebedevovi , a tu szansę dostaje Garay. Czyli standardowo słaby bokser , z ciekawym bilansem ... Huck to wygrać musi bo nie ma innej opcji ale kursy fatalne. Chyba , że znajdę gdzieś na pkt.

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Paweł Wolak mimo bardzo trudnej przeprawy jaką zgotował mu Delvin Rodriguez, uparcie dążył do zapewnienia kibicom ringowej wojny. Co prawda nie udało mu się wygrać z Rodriguezem, jednak wyprowadzone przez &quot;wściekłego byka&quot; ponad 1000 ciosów robi wrażenie. Walka zakończyła się punktowym remisem.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Wolak znowu potwierdził , że ma serce do walki jak mało kto. Z wielką chęcią zobaczyłbym go w ringu z Cotto. Mogło by się to źle dla Pawła skończyć , bo Cotto lubi i ma z czego znokautować , a Paweł nie lubi się bronić ale mogła by być kapitalna walka. Nie mogłem sie zdecydować co postawić w tej walce , raczej pewny byłem wygranej Wolaka , ale ta kontuzja w 6 rundzie mocno utrudniła sprawę. Automatycznie przypomniała mi się walka Gołoty z Mollo i równie wielka fifka Andrzeja ????
Dla dobra tej walki może zorganizować rewanż ? i Wyłonić jedynego zwycięzcę ?
I dla porównania:
Paweł:

Andrzej:

homel 918

homel

Użytkownik
Paweł ma serducho do walki i ... i nic wiecej niestety :/ daje sie obijac w kazdej walce ostro, oczywiscie takie otwarte konfrontacje duzo ciekawsze i bedzie mial zawsze propozycje walki, kase zarobi, ale jakim kosztem :/
Ciezko widze jego zycie po zakonczeniu kariery, malo to bokserow ktorzy przyjeli mnostwo ciosow a potem ogromne problemy ze zdrowiem. Cos mi sie wydaje ze w przyszlosci Wolak dlugo bedzie odczuwal skutki swoich wyniszczających walk.

A 861

amigo007

Użytkownik
Co do walki Marco Huck - Hugo Garay może się ktoś obeznany jeszcze wypowiedzieć? Walka jest dzisiaj o 21:00 i kurs na Marco Huck-a jest bardzo niski (william hill 1,06). Czy rzeczywiście Marco Huck jest takim faworytem? Potrzebny mi tylko niski &quot;pewny&quot; kursik do obrotu bonusa. Warto to zagrać?

foxict-hepat 19

foxict-hepat

Użytkownik
Co do walki Marco Huck - Hugo Garay może się ktoś obeznany jeszcze wypowiedzieć? Walka jest dzisiaj o 21:00 i kurs na Marco Huck-a jest bardzo niski (william hill 1,06). Czy rzeczywiście Marco Huck jest takim faworytem? Potrzebny mi tylko niski &quot;pewny&quot; kursik do obrotu bonusa. Warto to zagrać?
Na Lebiediewie wałek zrobili , to na Garaym nie zrobią ( w razie czego ) lol :grin:

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
:idea: Huck an punkty lub przez DSQ - 2.60 Sportingbet

Na krótko bo tu nie ma o czym pisać. Marco jeden z wielu mistrzów na siłę. Lebedev go spokojnie wypunktował , a że gala w Niemczech to Marco dalej może cieszyć się z pasa. Potem był Ran Nakash - ciekawy bilans i tylko tyle , i tak postawił trudne warunki Huckowi i walka zakończył się na punkty. Dziś sytuacja ma się podobnie. Rywal jest taki aby nie stworzył problemów. Dać dobrych 12 rund kibicom , zgarnąć kasę zatrzymać pas i tyle. Nawet jakby Garay się stawiał , to nie ma szans z Huckiem. Nie znokautuje go a tym bardziej nie wygra na punkty. Czy Huck znokautuje Garaya ? jak już pisalem dobrał sobie takiego rywala , że szybki nokaut nie spotkał by się ze zbyt wielkiem optymizmem. Po za tym Garay to nie jest ogórek do lania , nie kładzie się po ciosach widmo więc spodziewam się , że trochę twarde warunki dziś wieczorem postawi , ale starczy to tylko na przetrwanie 12 rund a i tak efektem tego będzie wysoka wygrana Hucka na pkt ;)
Paweł ma serducho do walki i ... i nic wiecej niestety :/ daje sie obijac w kazdej walce ostro, oczywiscie takie otwarte konfrontacje duzo ciekawsze i bedzie mial zawsze propozycje walki, kase zarobi, ale jakim kosztem :/
Ciezko widze jego zycie po zakonczeniu kariery, malo to bokserow ktorzy przyjeli mnostwo ciosow a potem ogromne problemy ze zdrowiem. Cos mi sie wydaje ze w przyszlosci Wolak dlugo bedzie odczuwal skutki swoich wyniszczających walk.
niczym Muhammad Ali co zawsze walczył otwarcie a teraz Parikinson go wykańcza. Paweł ma taki styl , bardzo widowiskowy i ceniony , i za to kibice bardzo go lubią.

homel 918

homel

Użytkownik
No, jedyna nadzieja ze Ali walczyl w ciezkiej , a Wolak w nizszej walczy a tam takiej sily uderzenia nie maja ci piesciarze takze oby zyl dlugo i w zdrowiu nasz wojownik ;]

A 861

amigo007

Użytkownik
Nie mam polsatu sport Marco Huck obronił pas? Kurdę zaniepokoiło mnie czerwone podświetlenie Konrad140 dotyczące typu na Huck-a. Kurczę nie mówcie tylko, że nie obronił. Nawet na priv 2 osoby zapewniały mnie o 100%-towości tego typu. Jak przegrał to moja spora kasa razem z nim :-( A mój kupon nadal jest nierozstrzygnięty...

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Nie mam polsatu sport Marco Huck obronił pas? Kurdę zaniepokoiło mnie czerwone podświetlenie Konrad140 dotyczące typu na Huck-a. Kurczę nie mówcie tylko, że nie obronił. Nawet na priv 2 osoby zapewniały mnie o 100%-towości tego typu. Jak przegrał to moja spora kasa razem z nim :-( A mój kupon nadal jest nierozstrzygnięty...
Huck wygrał ???? znokautował Garaya w 10 rundzie tak więc Twój typ na plus.

To , że Huck wygra było pewne , ja liczyłem jednak że pomęczy się z Argentyńczykiem na pełnym dystansie. No i męczył się aż do 10 , Garay się zamotał , Huck wypalił , poprawił i nie było co zbierać bo Garay już się nie podniósł. Szkoda , bo podobał mi się styl walki pretendenta. Prowokował , nie chował się , próbował ale nie wyszło. Marco pas zachował , i czekać teraz na kolejnego &quot;słabego&quot; rywala , no chyba że jakiś obowiązkowy pretendent od federacji wyjdzie albo unifikacja z Włodarczykiem ????

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
No i to by się przydało, bo Diablo, z całym szacunkiem, dobiera sobie jeszcze słabszych rywali niż Huck do obron pasa. Niestety, Diablo jak przegrywa, to przegrywa, chociaż na razie na szczęście od zdobycia pasa to się nie zdarzyło, a Huck, nawet jak przegrywa, to po walce ma dopisane do statystyk kolejne zwycięstwo. Dla mnie jedno jest pewne, walki Hucka nie mogą odbywać się w Niemczech, bo tam chyba nawet, jak Marco zostałby znokautowany, to i tak coś by wykombinowali. Prawdziwym mistrzem powinien być Lebedev, a jak tylko komuś uda się przenieść jakąś walkę Hucka poza Niemcy, tak jak udało się to zrobić w przypadku walki Froch - Abraham, koniec Marco będzie podobny, co swego czasu jeszcze bardziej kreowanego na gwiazdę teamu Sauerlanda niż on Kinga Arthura.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom