typy na 11 maja
Liga: Angielska Premiership
Mecz: Tottenham - Aston Villa
Typ: Tottenham
Ako: 1.63
Buk: Pinnacle
Hej nie wiem skąd te ruchy kursów na ten mecz, kurs na zwycięstwo Tottenhamu ciągle wzrasta nie wiadomo dlaczego. Jak dla mnie murowanym faworytem tego meczu jest Tottenham, wystarczy spojrzeć na dotychczasowe spotkania obu ekip i widzimy iż Tottenham miażdży Aston Villę. Oby dwie ekipy są na dwóch różnych frontach a mianowicie: Tottenham walczy o Puchary Europejskie natomiast Aston Villa gra o bycie w Premiership. Jeżeli chodzi o osłabienia to w Tottenhamie zabraknie podstawowego bramkarza Liorisa, który wypadł z gry z powodu kontuzji. Natomiast Aston Villa bez ważnego obrońcy Huttona, drugi ważny obrońca, który wypadł z gry to Cissokho, Trzeci obrońca, który wypadł z gry to Senderos i już widać że w obronie będzie problem do tego dochodzi kontuzja Kozaka oraz kontuzja Herda. Nie wiem czy Aston Villa jest na tyle dobrym zespołem aby Tottenham grający o Puchary Europejskie mógł z nimi stracić punkty. Ja gram lekko w stronę gospodarzy i czekam na mecz
Liga: Niemiecka
Bundesliga
Mecz: Borussia Moenchengladbach - Borussia Dortmund
Typ: Moenchengladbach DNB
Ako: 2.00
hohoho takie kursy na ten mecz to chyba lekka pomyłka buków jak grają w tym sezonie oby dwie ekipy każdy wie dla tego nie będę o tym pisał jak dla mnie faworytem w tym meczu jest Gladbach i jak widać kursy lecą w dół. Jedynie co mnie martwi to to że derby rządzą się swoimi prawami, pomimo tego gram na Gladbach bezpiecznie podpierając się DNB a kurs i tak jest klarowny. Trzymamy kciuki za Gladbach, który gra lepszą piłkę od rywali z Dortmundu.