>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Patryk912 i jego typy ;)

P 44

patryk912

Użytkownik
pierwszy kuponik trafiony ???? na dzisiaj:
Mecz: Manchester City - Swensea
Typ: Over 2.5 gola
+
Mecz: Club Brugge - Waasland
Ako: 2.16
Stake: 4/10

Wygrana: 8.64

P 44

patryk912

Użytkownik
jak na razie wszystko gładko wchodzi, oby passa szybko się nie skończyła a na Niedzielę proponuję:
Mecz: Piast - Lech
Typ: over 2.5 gola
+
Mecz: Oostende - St. Liege
Typ: St. Liege
Ako: 4.1
Stake: 1/10

Przegrana, niestety St. Liege mnie zawiódł.

P 44

patryk912

Użytkownik
Czas na Ligę Mistrzów ????
Mecz: CSKA - Roma
Typ: 1 połowa remis
+
Mecz: City - Bayern
Typ: Bayern
+
Mecz: Szachtar - Bilbao
Typ: over 2.5 gola
Ako: 8
Stake: 2/10

P 44

patryk912

Użytkownik
typ na Piątek 10 maja tego roku ????
Liga: Polska Ekstraklasa
Mecz: Ruch - Cracovia
Typ: Ruch
Ako: 2.25
Ruch Chorzów piętnaste miejsce w Lidze natomiast Cracovia na dwunastym miejscu. Pierwszy argument za Cracovią ponieważ są na wyższym miejscu w tabeli, jednak patrząc na ostatnie poczynania oby dwóch ekip można jasno stwierdzić iż oby dwie ekipy coś grają i nie mają najgorszych wyników tak więc średnia forma przemawia za remisem. Ja jednak spoglądam na H2H i widzę iż ekipa grająca na własnym terenie pomiędzy tymi ekipami zazwyczaj wygrywa. Czy będzie tak samo w tym meczu i wygra gospodarz nikt nie wie jednak ja po takim kursie gram to spotkanie średnią stawką i czekam na mecz, dziękuję.

P 44

patryk912

Użytkownik
typy na 11 maja

Liga: Angielska Premiership
Mecz: Tottenham - Aston Villa
Typ: Tottenham
Ako: 1.63
Buk: Pinnacle

Hej nie wiem skąd te ruchy kursów na ten mecz, kurs na zwycięstwo Tottenhamu ciągle wzrasta nie wiadomo dlaczego. Jak dla mnie murowanym faworytem tego meczu jest Tottenham, wystarczy spojrzeć na dotychczasowe spotkania obu ekip i widzimy iż Tottenham miażdży Aston Villę. Oby dwie ekipy są na dwóch różnych frontach a mianowicie: Tottenham walczy o Puchary Europejskie natomiast Aston Villa gra o bycie w Premiership. Jeżeli chodzi o osłabienia to w Tottenhamie zabraknie podstawowego bramkarza Liorisa, który wypadł z gry z powodu kontuzji. Natomiast Aston Villa bez ważnego obrońcy Huttona, drugi ważny obrońca, który wypadł z gry to Cissokho, Trzeci obrońca, który wypadł z gry to Senderos i już widać że w obronie będzie problem do tego dochodzi kontuzja Kozaka oraz kontuzja Herda. Nie wiem czy Aston Villa jest na tyle dobrym zespołem aby Tottenham grający o Puchary Europejskie mógł z nimi stracić punkty. Ja gram lekko w stronę gospodarzy i czekam na mecz ;)

Liga: Niemiecka Bundesliga
Mecz: Borussia Moenchengladbach - Borussia Dortmund
Typ: Moenchengladbach DNB
Ako: 2.00

hohoho takie kursy na ten mecz to chyba lekka pomyłka buków jak grają w tym sezonie oby dwie ekipy każdy wie dla tego nie będę o tym pisał jak dla mnie faworytem w tym meczu jest Gladbach i jak widać kursy lecą w dół. Jedynie co mnie martwi to to że derby rządzą się swoimi prawami, pomimo tego gram na Gladbach bezpiecznie podpierając się DNB a kurs i tak jest klarowny. Trzymamy kciuki za Gladbach, który gra lepszą piłkę od rywali z Dortmundu.

P 44

patryk912

Użytkownik
ostatni kupon nie wszedł w takim razie dzisiaj gram mecz ze sporym Value
Mecz: Levante - Espanyol (liga Hiszpańska)
Typ: Over 2.5
Ako: 2.55
Buk: Unibet

P 44

patryk912

Użytkownik
over z ligi hiszpańskiej ładnie wszedł pora na Sobotę i spróbuję troszeczkę bardziej ryzykownego typu a mianowicie
Mecz: Chelsea - Man UTH (piłka nożna, Premiership Anglia)
Typ: Over 2.5 i wygrana Chelsea
Ako: 3.20
Buk: Expekt

P 44

patryk912

Użytkownik
Cudowny wieczór ;) Bayern gromi Portowców aż 6 - 1, typ gładko wchodzi a ja gram dalej. Tym razem będzie to Hokej z dnia 22 Kwietnia.
Mecz: Włochy - Węgry (hokej na lodzie, mistrzostwa Świata dyw.A)
Typ: Włochy
Ako: 2.36
Jak wiadomo Włochom idzie całkiem nieźle na tych mistrzostwach, dwa mecze i dwie wygrane. Węgrowie też całkiem nieźle pokonując Japonię 4-2 ale również sromotna porażka z Kazachstanem, który jest faworytem do wygrania tych że mistrzostw. Mnie do postawienia na Włochy pokusiło H2H, która wskazuje iż to Włosi są lepszą ekipą i do tego ostatnie dwa dobre mecze ukazują iż ten kurs jest sporym value.

P 44

patryk912

Użytkownik
hehe no jak widać obstawianie hokeja w moim wykonaniu to jakaś parodia ;) nie złośćcie się na mnie spróbujemy troszeczkę nadrobić ale nie ryzykować ze stawkowaniem jak dla mnie 4j to max ;)
Mecz: Monaco - Juventus (piłka nożna, Liga Mistrzów)
Typ: Juventus
Ako: 2.40
Buk: Sportingbet
No jak widać kursy na ten mecz w ciąż się wahają raz w stronę Monaco raz remisu i na koniec spadki Juve;) Jak dla mnie to że Monaco gra w Ćwierćfinale po wyeliminowaniu Arsenalu to już spory sukces i na tym etapie powinniśmy im podziękować za defensywną piłkę. To że Juve jest w gazie nikomu nie trzeba mówić, popatrzcie na grę Monaco a Juve a dokładnie chodzi mi o ich mecze w 1/8 Monaco miało duże szczęście iż wyeliminowało Arsenal porażka z Kanienorami 0:2 nie przyniosła im chluby natomiast co zrobiło Juve? no dobrze przypomnę wyeliminowało Borussię Dortmund po dwóch dobrych meczach, nie jeden kibic Monaco sobie myśli tak tak skoro wyeliminowaliśmy Arsenal nie powinno być problemów z Juve w dodatku mamy rewanż u siebie i dość korzystny wynik. Przecież jedna bramka to żaden wyczyn, no tak ale Monaco potrafi grać dobrze w defensywie a w ataku nie mają kim straszyć. Natomiast Juve jest całkiem niezłym kolektywem nie dość iż obrona daję radę to w ataku chociaż by Tevez ;) Jeżeli Monaco myśli o korzystnym wyniku musi zacząć atakować od pierwszych minut co odsłoni nieco pola Juventusowi co moim zdaniem Stara Dama wykorzysta wracając z Monaco i śpiewając półfinał jest nasz, tak więc do przodu Juve pokażcie kto jest lepszy i bardziej zasługuje na półfinal LM !!!

P 44

patryk912

Użytkownik
Witam wszystkich po długiej przerwie wracamy do obstawiania. Nie wszystkie ligi zaczęły swoją przygodę jednak mamy swoją Polską szmaciankę i to z niej pogramy dobry typ.
Mecz: Górnik Łęczna - Legia
ako: 2.05
Buk: Bet365
Mecz rozpocznie się dzisiaj w Łęcznej o godzinie 18:00 kursy wystawione na 1X2 to jakaś parodia. Wiadomo iż Legia gra dobrze w lidze i europejskich pucharach jednak Górnika nie można lekceważyć ponieważ w dwóch pierwszych meczach udowodnili iż są solidną drużyną i nie łatwo oddadzą pola rywalowi. Dlatego ja uważam iż w tym meczu najlepiej pograć over 2.5 gola ponieważ Legia jest bardzo skuteczna natomiast Łęczna łatwo nie oddaje pola rywalom tak więc gdy bym miał obstawiać wynik meczu to pograł bym 2:2 jednak kurs na over 2.5 gola daje nam zarobić.

P 44

patryk912

Użytkownik
Legia wygrała mecz w Łęcznej 0-2 niestety mój typ nie wszedł w takim razie spróbujemy nadrobić meczami z Wtorku i Środy a oto one:
Mecz: Apoel - Midtjylland
Typ: Apoel
Ako: 2.00
Buk: Bet365
Mecz: Shakhtar - Fenerbahce
Typ: Shakhtar
Ako: 1.90
Buk: Unibet
ja to gram w dubelku za 4j ????

P 44

patryk912

Użytkownik
ostatni kupon przegrany, przepraszam że nic nie dawałem ostatnio dzisiejszego dnia spróbuję to nadrobić typem z Polskiej Ekstraklasy
Mecz: Ruch - Nieciecza
Typ: Ruch
Ako: 2.30
Buk: Comeon
Stawka: 4/10
Analiza: Gorąco polecam ten typ z powodu dużego Value, Ruch u siebie gra bardzo przyjemną do oglądania piłkę. Natomiast ekipa z Niecieczy na wyjazdach gra słabo, bukmacherzy wystawiając kursy na ten mecz za pewne kierowali się dwoma wygranymi gości na własnym stadionie. Pierwszy wygrany mecz w Historii Niecieczy w Ekstraklasie był z drugim beniaminkiem Lubinem, był to dla nich pomimo pozoru łatwiejszy mecz ponieważ znają rywala z pierwszej ligi. Natomiast druga wy7grana to z 14 krotnym mistrzem Polski i to jest parodia bo to co gra teraz Górnik nie trzeba komentować. Ruch na swoim stadionie pokonał między innymi w Pucharze Polski Wisłę Kraków jednak ostatni mecz przegrali na wyjeździe z dobrze grającą Jagielonnią. Faworyt może być tylko jeden i jest nim Ruch a Kursy wystawione przez bukmacherów po prostu zachęcają do grania ????

P 44

patryk912

Użytkownik
Ruch - Nieciecza wynik 4-1 dla niebieskich, kolejnym moim typem będzie również mecz Ligi Polskiej a mianowicie Lech - Piast.
Mecz: Lech - Piast
Typ: Lech (-1.5)
Ako: 2.58
Analiza: Hehe cóż to za wspaniały spektakl szykuje się przy ulicy Bułgarskiej. Jak widać kursy wystawione przez analityków wskazują w tym meczu na Poznań i ja postanowiłem pograć na faworytów ba nawet z handicapem, który jest dość opłacalny. Lech jak na razie zebrał 4 punkty w 5 meczach jak na mistrza kraju jest to dość słaby bilans i z pewnością będą umotywowani zdobyciem kompletu punktów z wiodącym w lidze Piastem, który po 5 meczach ma 12 punktów. Jeżeli Lech liczy na to iż na koniec tego sezonu będą w czołówce Ekstraklasy to takie mecze trzeba wygrywać. Lech ostatni swój mecz rozegrał w ramach Ligi Europejskiej pokonując u siebie aż 3 - 0 Węgierski klub Videoton. Piast wygrał z Legią na własnym stadionie co dało im prowadzenie w naszej lidze. Tym co również zainteresowało mnie wybierając ten typ jest bezpośredni bilans pomiędzy ekipami Niedzielnego spotkania. Lech udowadnia iż Piast im leży i jeżeli nie zlekceważą rywala, zagrają na miarę swoich możliwości to 2 - 0 jest takim minimum na ten mecz.

P 44

patryk912

Użytkownik
oj Leszek Leszek dałeś plamę i Piastunka jest liderem naszej ligi ;) Tym razem spróbujemy Ligę Francuską a mianowicie fatalnie spisującego się Guingamp a Marsylią, która ostatnio przełamała się i wygrała swój mecz aż 6 - 0.
Mecz: Guingamp - Marylia
Typ: Marsylia
Kurs: 2.05
Buk: Comeon

P 44

patryk912

Użytkownik
Marsylia również dała ciała. Jak długo będzie trwała moja czarna seria ? Mam nadzieję iż tym razem uda się coś ugrać a oto moje typy:
Mecz: Gks Bełchatów - Gks Katowice
Typ: DNB Bełchatów
Kurs: 1.60
Mecz: Numancia - Elche
Typ: Numancia
Kurs: 2.10

Do góry Bottom