>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pasji nie przelicza się na pieniądze...

wilku141 190

wilku141

Użytkownik
Kiedyś prowadziłem już temat na tym forum, ale tam bawiłem się i dawałem typy na ślepo. Teraz zamierzam zacząć grać na poważnie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Zapraszam do komentowania :grin:
Na Sobotę:

Bolton jak na razie na 4 mecze 3 przegrane i zwycięstwo 4-0 z QPR. Przegrali kolejno z City, Liverpoolem i United więc drużynami z najwyższej półki. Myślę, że z Norwich Kłusaki powinny dać sobie radę bo jak na razie ta drużyna gra słabo. Dwa remisy z Wigan i Stoke i dwie przegrane z Chelsea oraz WBA.
Rosja jak dla mnie jest i była od początku turnieju murowanym kandydatem do złota. Bez problemu Rosjanie powinni przejść Serbów. Meczu Polska- Włochy radzę nie ruszać bo tu wszystko może się zdarzyć.

Bolton - Norwich : 1 1,75⛔
Rosja - Serbia : 1 1,22⛔
AKO: 2,135
Stawka: 500zł
Ewentualna wygrana: 1067,50zł

wilku141 190

wilku141

Użytkownik
Czysto statystyczny kupon. Tours zajmuje obecnie 5 miejsce. Na 6 meczy drużyna ma 3 wygrane, dwa remisy i jedną porażkę. Pamiętam Tours z poprzedniego sezonu kiedy prezentowali się z dobrej strony i zawsze zajmowali miejsce w pierwszej 10. Dziś podejmują oni przed ostatnie Istres, które na 6 meczy ma 4 porażki, remis i zwycięstwo. Postawiłem ten mecz z podpórką i uważam, że spokojnie powinien wejść.
Willem, spadkowicz z Eredivisie na razie całkiem nieźle radzi sobie w rozgrywkach Eerste Divisie. Na 5 meczy, 3 wygrana, remis i porażka to całkiem dobry bilans w porównaniu do ich dzisiejszych rywali, którzy na 5 meczy mają 2 wygrane, tyle samo przegranych i jeden remis. Ostatnie trzy mecze Telstar to P-R-P tak więc chyba ta drużyna wpadła w jakiś dołek i Willem powinni sobie z nimi poradzić.
Na dokładkę Bolton z podpórką. Wyżej pisałem o tym zdarzeniu więc już starczy.

Tours - Istres : 10 1,13 ⛔
Willem - Telstar : Willem trafi bramkę 1,07✅
Bolton - Norwich : 10 1,12⛔
AKO: 1,354
Stawka: 300zł
Ewentualna wygrana: 406,25zł

wilku141 190

wilku141

Użytkownik
Wolves i beniaminek QPR... Pierwsza drużyna na 4 mecze 7 punktów, a druga na 4 mecze 4 punkty. Na 15 meczy między tymi drużynami QPR wygrało zaledwie raz. Wolves to dla mnie typowa drużyna własnego boiska więc właśnie u siebie musi szukać punktów żeby pod koniec sezonu nie było krucho z punktami. QPR kupiło ostatnio Shauna Wrighta-Phillipsa , ale uważam, że zbytnio im to nie pomoże.
Cercle Brugge stawiam, bo naprawdę ta drużyna jest w formie i grając u siebie z przeciętnym Lierse nie powinno być niespodzianki.
O Boltonie i Rosji nie piszę, bo jak dla mnie to pewniaki tego weekendu.
Wolverhampton - QPR : 10 1,18⛔
Bolton - Norwich : 10 1,12⛔
Cercle Brugge - Lierse : 10 1,12✅
Rosja-Serbia H (0-1,5) : 1 1,50⛔

AKO: 2,22
Ewentualna wygrana: 666zł

wilku141 190

wilku141

Użytkownik
Sobota zawiodła, a zwłaszcza te niespodzianki w Premier League. Na razie 1100⛔ . Zobaczymy jak będzie dalej.
Na Niedzielę, bez analizy bo nie mam teraz czasu:
Manchester Utd - Chelsea : podwójna szansa 1,45✅
Evian - PSG : 20 1,27✅
Siena - Juventus : 20 1,12✅
AKO: 2,06
Stawka: 400zł
Ewentualna wygrana: 825zł✅

wilku141 190

wilku141

Użytkownik
Niedziela była lepsza niż Sobota ???? przynajmniej 200zł odrobione... PSG jednak zawiodło, a byłoby tak pięknie...
Siena - Juventus : 1,70✅
Evian - PSG : 2 2,00⛔
AKO: 3,40
Stawka: 200zł
Ewentualna wygrana: 680zł
200⛔

wilku141 190

wilku141

Użytkownik
Pierwszy z kilku kuponów jakie zamierzam zagrać na Środę. Sądzę, że są to dwa najpewniejsze spotkania z Primera Division. Widać, że Athletico Madryt jest w formie. W końcu swoją klasę zaprezentował Falcao, który w ten weekend zaliczył hat-trick&#39;a . Myślę, że zespół z Madrytu powinien spokojnie poradzić sobie ze słabo spisującym się Sportingiem obecnie zajmującym ostatnie miejsce w tabeli.
Real nie przegrywa ani nie traci punktów dwa razy z rzędu. Wpadka z Levante jeszcze bardziej wskazuje, że zwycięzcami tego meczu będą Królewscy. Galaktyczni nie mogą po prostu sobie pozwolić na stratę punktową dwa razy z rzędu, a że skład mają dobry i nawet Khedira zostanie zastąpiony przez Kakę bądź Granero.

Athletico Madryt - Sporting Gijon : 1 1,45✅
Racing Santander - Real Madryt : 2 1,22⛔
AKO: 1,76
Stawka: 400zł
Ewentualna wygrana: 707zł
400⛔

wilku141 190

wilku141

Użytkownik
No pechowo ale co zrobisz ???? Początki sezonu zawsze są takie, że nie wiadomo kto jaką formę ma i zawsze są niespodzianki...

wilku141 190

wilku141

Użytkownik
Mistrz Polski podejmuje zespół z Bełchatowa. Ten mecz moim zdaniem ma tylko jednego faworyta. Bełchatów jak dla mnie na razie bez formy. Wisła fatalnie zaczęła Ligę Europejską ale ciągle powtarzam, że ta drużyna jest w trakcie budowy i za rok lub dwa jak nie zmienią trenera to będzie na prawdę dobra drużyna. Za rok Wiślacy chcą ponownie walczyć o Ligę Mistrzów, a ich strata do Lidera z Kielc to już 6 punktów dlatego Biała Gwiazda nie może tracić już więcej punktów.

Niedowiarkom Barcelona pokazała, że żadnego kryzysu nie ma i pewnie rozbiła Osasunę 8-0. Valencia prezentuje się na razie naprawdę dobrze ale moim zdaniem z Barceloną nie ma się co równać. Wystarczy, że Katalończycy odizolują od gry Roberto Soldado i będzie pozamiatane.
Valencia-Barcelona : 2 1,45⛔
Wisła-Bełchatów : 1 1,45✅
AKO: 2,10
Ewentualna wygrana: 630zł
300⛔

wilku141 190

wilku141

Użytkownik
Villarreal na 3 mecze tylko jeden punkt. Mallorca jak wiadomo drużyna własnego boiska. Do tej pory tylko jedna strzelona bramka i 3 punkty na koncie. Sprzedaż najlepszego napastnika Webo nie wpłynęła dobrze na tę drużynę. Villarreal jest naszpikowany gwiazdami, nikt znaczący z drużyny nie odszedł, trzy kolejki minęły i już najwyższy czas na ustabilizowanie formy.
Villareal- Mallorca : 1 1,65✅
AKO: 1,65
Ewentualna wygrana: 495zł
195✅

wilku141 190

wilku141

Użytkownik
Kolejny kupon na dziś. Pierwszy z KHL. Novgorod jak na razie 2 miejsce w tabeli i na koncie 3 zwycięstwa i jedna porażka. Ta drużyna w końcu znalazła sponsorów i gwiazdy sprowadzone w przerwie świetnie wkomponowały się w zespół. Chekhov jak na razie drugie miejsce od końca z dorobkiem 0 punktów. Te drużyna grały ostatnio ze sobą i drużyna Novgorod rozbiła na wyjeździe Chekhov 3-0. Jak dla mnie faworyt tylko jeden.
Dziś w ramach Carling Cup Blackburn podejmuje Leyton. Blackburn w formie i w gazie po pokonaniu Arsenalu. Leyton jak na razie słabiutko. W League One są w strefie spadkowej. W tym meczu widzę również zdecydowanego faworyta ale stawiam na awans bo tak będzie bezpieczniej.

Novgorod - Chekhov : 1 1,55⛔
Blackburn - Leyton : awans Blacburn 1,13✅
AKO: 1,75
Ewentualna wygrana: 350zł
200⛔

wilku141 190

wilku141

Użytkownik
Wszystkie mecze jakie dziś wybrałem to zdarzenia z Carling Cup. Wybrałem trzy drużyny, które według mnie po prostu nie odpadną z turnieju tak szybko bo są w wysokiej formie co potwierdzają ich dotychczasowe mecze. City pomimo ostatniego remisu mimo prowadzenia 2-0 są w takiej formie, że bez problemu powinni rozprawić się z Birmingham nawet jeżeli Mancicni wystawi rezerwy. Warto też na to spotkanie zaryzykować, że Dzeko bądź Aguero trafią bramkę ale na BetClic nie znalazłem takiego zdarzenia.
Southampton jak dla mnie błyszczy formą od początku sezonu. Wysokie miejsce w tabeli nie jest dziełem przypadku, a wynikiem doskonałego przygotowania tej drużyny do sezonu. Preston również wysoko na 6 miejscu ale w niższej lidze. Faworytem są gospodarze i mam nadzieję, że nie zawiodą.
Teraz pora na Chelsea. Do meczu z United spisywali się bardzo dobrze. Nie oglądałem ich meczu z Czerwonymi Diabłami jedynie skróty i zobaczyłem duże szczęście United. Dla mnie równie dobrze ten mecz mogła wygrać Chelsea dlatego za bardzo nie ma co sugerować się tym wynikiem. The Blues awansują dalej bez dwóch zdań.
Manchester City - Birmingham : 1 1,20✅
Southampton - Preston : awans 1 1,30✅
Chelsea - Fulham : awans 1 1,14✅

AKO: 1,77
Ewentualna wygrana: 531zł
231✅

wilku141 190

wilku141

Użytkownik
Nie piszę analiz do tych meczy, bo robiłem je wyżej.
Manchester City - Birmingham : powyżej 2,5 1,40⛔
Valencia - Barcelona : powyżej 2,5 1,50✅
AKO: 2,10
Ewentualna wygrana: 420zł
200⛔

wilku141 190

wilku141

Użytkownik
Jak dla mnie Radamel Falcao jest w wyśmienitej formie. Zastanawiałem się czy po wakacjach ten zawodnik będzie tak samo dobry jak w Porto i jak widać nadal błyszczy jak dawniej. Ostatnio trafił trzy bramki i mam nadzieję, że teraz również wpisze się na listę strzelców.
Falcao trafi bramkę : TAK 1,65✅
AKO: 1,65
Ewentualna wygrana: 330zł
130✅

wilku141 190

wilku141

Użytkownik
Gdyby nie taki Real byłoby lepiej ale co poradzę ???? Na dziś kolejny kuponik i mam nadzieje, że pech w końcu mnie opuści, bo zawsze to jedno spotkanie musi nie wejść...
Betis jak na razie bardzo dobrze radzi sobie w Primera Division. 3 miejsce, 3 mecze i trzy zwycięstwa świadczą o dobrym przygotowaniu beniaminka do tego sezonu. Natomiast Saragossa na 3 mecze, remis, wygrana i przegrana i tak okrutnie mówiąc kompletny brak formy. W tym meczu upatruję zwycięstwo gospodarzy.
Mistrz Polski gra z Flotą. Nie ma się co rozpisywać o składach bo wiadomo, że Wisła ma o wiele lepszy skład niż drużyna ze Świnoujścia. Jeżeli Biała Gwiazda nie zlekceważy rywala będzie coś w stylu Chrobry-Lech.
Betis-Zaragoza : 1 1,67✅
Flota-Wisła : 20 1,12✅
AKO: 1,84
Ewentualna wygrana: 369zł
169✅

wilku141 190

wilku141

Użytkownik
Concacaf Liga Mistrzów. Monarcas jak na razie drugie miejsce w tabeli z 6 punktami na koncie. Lider ma 9 punktów więc już pewnie wyjdzie dalej. Zajmujące 3 miejsce Los Angeles również ma 6 punktów na koncie i dlatego Monarcas musi koniecznie wygrać ten mecz, aby odskoczyć rywalom. Motagua jak na razie 3 mecze i trzy przegrane, a więc słabeusz jak najbardziej do ogrania.
Motagua-Monarcas : 2 1,75✅
AKO: 1,75
Ewentualna wygrana: 350zł
150✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
wilku141 190

wilku141

Użytkownik
Dziś mija tydzień odkąd prowadzę temat dlatego postanowiłem troszkę podliczyć.Nadal jestem 1100⛔ . Aż 900zł straciłem na meczach typu Bolton-Norwich oraz Racing - Real :] . Trzy kupony z rzędu trafione i mam nadzieję, że to będzie kontynuowane.
Kupony Trafione: 6✅
Kupony Nietrafione: 8⛔
Typy Trafione: 18✅
Typy nietrafione: 12⛔
W kuponach statystyka wychodzi blado. Będę starał się mieć przynajmniej 70% skuteczności. W typach jest już lepiej ale może być jeszcze lepiej. Niedługo podam typy na dziś.

wilku141 190

wilku141

Użytkownik
Trzy ostatnie mecze Śląsk jako gospodarz przegrywał z Lechem. Śląsk jak dla mnie gra piach i jak by nie patrzeć to nie ta sama drużyna co przed rokiem. Drużyny mają tyle samo punktów więc to bardzo ważny mecz dla obydwu ekip. Ja skłaniam się do remisu ze wskazaniem na gości, którzy według mnie o wiele lepiej prezentują się w obecnym sezonie.
Willem chyba na poważnie myśli o powrocie do Eredivisie. Jak na razie grają bardzo dobrze i jeżeli na prawdę myślą o powrocie do wyższej ligi nie mogą tracić punktów z takimi zespołami jak AGOVV, które zajmuje obecnie ostatnie miejsce w tabeli.
Hamburg kompletnie bez formy. Stuttgart sprawił niespodziankę przegrywając tak wysoko z Kolonią ale mam nadzieję, że była to tylko wpadka przy pracy i teraz gospodarze nie zawalą i pokażą zupełnie bez formy zespołowi Hamburga kto jest lepszy.

Śląsk-Lech : 20 1,34⛔
AGOVV-Willem II : podwójna szansa 2 1,20⛔
Stuttgart-Hamburger : 1 remis zwrot 1,22✅

AKO: 1,96
Ewentualna wygrana: 588zł

wilku141 190

wilku141

Użytkownik
Później napiszę analizę. Duże nadzieje wiążę z tym kuponem:
Stoke-Manchester United : 2 1,55⛔
Chelsea-Swansea : 1 1,20✅